Claus fra Boligone Slagelse. En mægler der er utrolig direkte og skarp til at Sælge, jeg stod som køber over for Claus og han gav mig en god oplevelse hele vejen igennem og vi endte kun med at købe h... Se mer
Det här tycker kunderna
Samarbejdet med Annelise og Kjeld Plesner Davidsen, BoligOne Hørsholm, omkring salg af mit rækkehus og køb af ejerlejlighed var formidabelt. Takket være disse to mæglere blev hele processen tryg... Se mer
Mit Firma Fredericia Isolering ApS kar købt Brovejen 250 i Middelfart gennem Tina Lybæk. Hun forhandelede proffesionelt og viste god forståelse for både køber og sælger. Vi følte os godt vejledt... Se mer
Kæmpe tak til Magnus for professionel tilgang til salg af vores dejlige hjem. Hans personlighed bar præg af stor tålmodighed, altid imødekommen og arbejdsomhed for både sælger og vores nye købere. V... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
BoligOne konceptet er anderledes end alle andre ejendomsmæglere. Med BoligOne sparer du nemlig på dine omkostninger af flere grunde. Du har selv indflydelse på salget, for du vælger selv blandt de ydelser, der passer bedst til dit behov og dine kompetencer. Læs mere på boligone.dk
Kontaktuppgifter
Stensmosevej 15, 2620, Albertslund, Danmark
- info@boligone.dk
- www.boligone.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
BoligOne-Gert Hørby troværdig og hjælpsom
Vi har solgt vores boliger gennem BoligOne-Gert Hørby.
Først vores andelsbolig på Østerbro. Den blev solgt hurtigt med stor støtte fra Gert Hørby med hans kontakt til såvel andelsforeningen som administrator.
Dernæst solgte vi vores sommerhus i Melby med en liggetid på ca. 14 dage.
Hele vejen igennem har vi haft stor støtte gennem salget og kan kun anbefale Bolig One til andre der skal sælge deres bolig
Jette og Ib Strømberg
BoligOne Dan Lüth - en perfekt oplevelse!
Jeg solgte min andelslejlighed på Frederiksberg gennem BoligOne Dan Lüth. Det tog kun to måneder - på trods af, at det var de "dårligste måneder" på året i forhold til salg af lejligheder (januar og februar) - med kun et afslag på kr. 25.000. Dan og Rikke (hans assistent/sagsbehandler) er søde og hjælpsomme, og jeg har kun haft positive oplevelser med dem begge. En meget anbefalelsesværdig mægler - professionel, ihærdige og til en god pris!
Glimrende samarbejde
Det tog mig tre uger, at få solgt min andelslejlighed igennem BoligOne Dan Lüth.
Kendte intet til mægleren eller virksomheden på forhånd, men fik det anbefalet af en bankforbindelse, der tidligere havde samarbejdet med Dan Lüth.
Da det gerne skulle gå lidt hurtigt, og til en overkommelig pris, har mægleren helt klart levet op til mine forventninger.
Superfornøyd med BoligOne ved Dan Lüth
Jeg har benyttet meg av BoligOne ved Dan Lüth ved salget av min leilighet på Frederiksberg. Jeg hentet inn tilbud fra 3 meglerkjeder og Dan tok et fast salær på 40k inkl. fremvisninger. Dette var 30k billigere enn hva de 2 andre meglerkjedene ønsket å tilby! Jeg har under salget av leiligheten bodd i Norge og derfor har all korrespondanse gått via e-mail\telefon uten at dette har skapt problemer. Leiligheten ble solgt etter første visning og til utbudspris.
Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med salget, og anbefaler all som skal selge sin bolig i Frederiksberg området å benytte BoligOne ved Dan Lüth.
God erfaring med Thomas Gammelgaard
Efter at have læst en negativ anmeldelse at Thomas Gammelgaard, vil jeg gerne dele min oplevelse i forbindelse med mit hussalg.
Efter at jeg havde modtaget tilbud og vurdering fra 2 andre ejendomsmæglere, blev Gammelgaard og jeg enige om en pris på huset, som stemte overens med de to andre ejendomsmægleres vurdering.
Der blev taget billeder af huset, og kort efter BoligOne havde modtaget billederne fra fotografen, satte de huset til salg på nettet, en søndag aften. Dagen efter blev jeg kontaktet af Gammelgaard, angående et par, som gerne ville se huset samme dag. De kom og så huset samme eftermiddag. Jeg viste huset frem for dem, som aftalt med BoligOne på forhånd. De roste salgsopstillingen, da den ikke "lovede for meget", men viste huset som det var, hvilket gjorde at de ikke følte sig snydt i salgsopstillingen, da de så huset. Om det var min fremvisning, eller den realistiske salgsopstilling, der gjorde det, ved jeg ikke, men huset blev solgt med det samme, og til den oprindelige pris, som jeg havde aftalt med BoligOne. Det eneste negative ved handlen var, at jeg skulle være ude af huset 2 måneder efter det var sat til salg. Men i disse boligkrisetider, er det nu ikke så slemt :-)
perfekt ejendomsmægler
Bolig one v/ Thomas Jørgensen.
Bedste ejendomsmægler vi har mødt !!! Vi har mødt rigtig mange ( omkring 7-8 i silkeborg området) det sidste år - da vi både skulle se, sælge og købe hus samt virksomhed. Thomas er seriøs, ærlig og en hamrende ambitiøs mægler, han sætter sig oprigtigt ind i "sagen" og overholder aftalerne, vi har fået super vejledning i forbindelse med salget af vores hus. Samtidig sparede vi 50.000 kr i salær i forhold til EDC hvor vi startede ud og ingen service fik!!!!
Tak for en rigtig god behandling.
Kristin k. Ibsen &
Nicolaj G. Pedersen
Uprofessionel, useriøs, grotesk.
Vi valgte i sin tid at bruge boligone. ved Thomas Gammelgaard. Han livede guld og grønne skove osv. På det tidspunkt havde vi en anden ejendomsmægler kæde inde over salget af vores bolig, så derfor kunne/ måtte vi ikke skrive under på en formidlingsaftale. Det forstod Thomas Gammelgaard godt.
Pga krisen osv. Valgte vi så at tage huset af markedet for en periode, og aftalte med Thomas at hvis vi så igen på et tidspunkt, ville sælge kunne vi kontakte ham.
Selvom jo havde vores betænkeligheder, ved ham. For han har aldrig overholdt en aftale imellem os, aldrig til at få fat i når man skal. Og når man så endelig gør, så har der været det ene og det andet i vejen, enten personligt eller så har computeren være nede- eller han har været i skoven og save træ, eller en helt anden ting. Undskyldninger nok af.
Vi valgte så igen at prøve ham, for måske han han havde ændret sig på det område, han lovede at smide en formidlingsaftale i postkassen engang når han var forbi. Der gik 2 mdr ca , og i samråd med vores bank rådede de os til at finde en lokal ejendomsmægler med kendskab til området vi bor i. Det gjorte vi så, de kontaktede Thomas og bad ham om at tage ejendommen væk fra hans side. Det er nu 4 uger siden, og den er stadigvæk på hans side.
Og lige siden har vi ikke fået andet end vrede emails, fra ham. At vi skylder ham penge, at han vil have os til at lave en dags arbejde for ham, for han ved godt at der ikke er noget at komme efter når det ingen underskrift er på noget. Dumt af ham og en dyr lære streg for ham
Sidste samtale med ham, den 25.4.2013 endte ud i, at vi følte at han truede os.
Så hvis det ikke slutter nu, så går vi videre til nævnet med ham.
Så vi vil på ingen måde anbefalde ham til nogen som helst.

Svar från BoligOne
Utroværdig og uprofessionelt boligmægler.
Vi valgte Boligone v. Thomas Gammelgaard, pga. prisen og den service, vi troede vi skulle have, men ak og ve. Det startede med at vi skulle have lavet en annonce til internettet, fotografen var hurtig ude at lave billederne men det tog 6 uger før det kom på boligannoncen. Tilsalg skiltet var i restordre så den fik vi aldrig. Heldigvis gik det stærkt da vi fik billeder i annoncen, så 5 uger efter havde vi et meget interesseret par , men de kunne ikke komme i kontakt med mægleren, han tog ikke telefonen eller svarede på mail, så de spurgte om de kunne ringe direkte til os, det måtte de selfølgelig når nu de ikke kunne komme i kontakt med mægleren. Køberne har været meget frustreret over mægleren og det har vi også, kommunikationen er meget dårlig og mangelfuld, Han begrundede problemet ved, at han havde et nedbrud i systemet. Han vandt udbuddet over en anden mægler pga. prisen, han skulle have været billigere en en anden mægler vi havde ude MEN, da salæret skulle betales var han samlet over 9000 kr dyere end konkurenten.
Vi har klaget til boligone over deres mægler, men har kun fået et standard svar om "de vender tilbage" men det er næsten 2 uger siden nu.
Boligone v. Thomas Gammelgaard kan ikke anbefales, tag hellere en rigtig boligmægler det vil spare jer for mange frustrationer.

Svar från BoligOne
BoligOne/Dan Lüth solgte min andelslejlighed i Valby på under 1 måned. Jeg havde selv forsøgt at sælge den forinden i et år uden held.
Yderst professionel service, nemme at kontakte og reagerer altid lynhurtigt på spørgsmål eller kommentarer.
Kan varmt anbefales.
God til prisen
Jeg har solgt mit hus igennem BoligOne og har fået en god behandling. Til andre vil jeg sige at man skal huske at til den pris skal der lægges lidt fodarbejde selv, men det foregår i en god dialog med ejendomsmægler. Så er du selv klar på at give dit hussalg en skalle, så kan du trygt vælge BoligOne.
Effektiv ejendomsmægler!
Det tog BoligOne v/Jon Henriksen lige godt en måned at sælge min ejerlejlighed. God kommunikation flere gange om ugen, og ikke mindst et godt samarbejde er helt sikkert medvirken til dette.
Samtidig til et meget rimeligt salær, som ligger væsentlig under hvad de fleste mæglerkæder tager.
Tak for en god handel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.