Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... Se mer
Det här tycker kunderna
Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... Se mer
Danmarks førende fodbold side. bold.dk kommer hele ( næsten) vejen rundt omkring fodboldlivet i Danmark og Europa. Glimrende forum for nørder ( vi er flere end I tror ). Det kan altid blive bedre... Se mer
Man køber abonnement på bold+, fordi de som den eneste streamingtjeneste udbyder en bestemt fodboldkamp. Kvaliteten af streamingen er så vanvittigt ringe, at det næsten er umuligt at se fodboldkampen.... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bedste fodbold nyheds side!
Bare en skide go' hjemmeside der er opdateret med de nyeste artikler inden for fodbold :D
Farvede facist mods
Ubrugeligt forum, styret af fck'ere som tillader alt som er imod Brøndby og hvis der bliver sagt noget imod deres elskede firma banner de folk.
Fortrukne nyhedsside om fodbold
Tjekker den dagligt og det spiller bare
Ikke godt nok!
Dårlig oplevelse. Bestilte varer, som var på lager jf. hjemmesiden. Da jeg ikke havde modtaget varen efter 7 dage kontaktede jeg lagersport, hvor det blev oplyst, at varen var i retsordre!! Varen blev først modtaget efter 14 dage.
Da jeg endelig modtog varen, fik jeg en gl. brugt udgået vare - ikke den model, som de reklamerede med på hjemmesiden. Efter telefonisk aftale blev varen sendt retur. De ville straks sende en ny vare, som jeg pt. efter 12 dage stadig ikke har modtaget!
Forsøg på telefonisk kontakt er nærmest umuligt - trods de reklamerer med daglig kontakt mulighed mellem kl 10-14.
Lagersport og bold.shop er samme firma!!
Handler aldrig her igen!!!
Efter omtale på trustpilot lykkedes det allerede dagen efter (i dag) at få den rigtige vare. Derfor nu 3 stjerne istedet for tidligere 1.
Fortrukne nyhedsside indenfor fodbold
Altid gode informationer i deres indhold. Brugt bold.dk i mange år og er stadig super tilfreds.
God til hurtige nyheder - useriøst forum
Jeg bruger bold.dk indimellem for at få hurtige nyheder i toget osv. Derfor får de 4 stjerner også for at være fri for BIAS i deres tekster.
Den sidste stjerne ville være hjemme hvis de lukkede eller fik styr på deres forum. Der er alt for mange debatter der ender med at folk sviner hinanden, klubber eller spillere til og det er træls at se på. Jeg er med på at mange ser bold med følelserne, men det kommer der bare ikke en god debat ud af.
Fed side
Læser jeres nyheder hver dag og super enkel og gode nyheder.
DK's bedste fodbold portal
Jeg følger siden hver dag hvor der er masser af nyheder og så er jeg vild med deres debat forum og stillinger / live.
Dårlig journalistik
Er nu helt holdt op med at gå ind på den side, da jeg synes at niveaut har været faldende ret længe og der er efterhånden kommer ret mange andre lign. sider der er bedre.
Store mangler
Bold.dk er altid først med historierne - derfor 2 stjerner.
Grunden til de ikke får flere skyldes ganske enkelt indholdet af historierne. Artiklerne er håbløst formuleret, og ofte med misvisende overskrifter.
Samtidig er der en admin på forum, der opfører sig jammerligt. Det betyder at jeg ikke længere følger med der.
For en god ordens skyld må jeg hellere skrive at jeg ikke har en brugerprofil hos bold.dk, og jeg derfor ikke personligt har oplevet noget med admin.
Jeg benytter bold.dk at få et hurtigt overblik omkring nyhederne i fodboldens verden. Hvis jeg vil have kød på historierne, så finder jeg dem andensteds på nettet.
Først med fodbold nyheder
Checker altid bold.dk et par gange om dagen! Let og overskuelig hjemmeside
DK bedste fodbold site
Hurtige med nyheder.
Nem og overskuelig.
Ikke for mange ligegyldige oplsyninger.
Savner på alle fodbold sites lidt mere RYGTEBØRS
Danmarks bedste på fodboldnyheder
ganske ok
Det er en ganske ok side, med ok informationer, dog typisk de mest gængse,. kunne være spændende med lidt flere specielle nyheder..
Dårlig admins...undskyld mener it ansvarlig.
Sidder på TEC i Ballerup og en elev har åbenbart skrevet noget på bold.dk og er blevet bannet.
Bold.dk banner åbenbart på IP og ikke brugernavn. Så nu er flere tusinde udelukket fra at kunne skriver på bold.dk
Utroligt dårligt lavet.
Kan åbenbart ikke svare bold.dk på andre måder end ved at editere min post. Som jeg skrev så banner i på IP og det ville sige i banner også en helt del uskyldige på den måde. Som sagt så har TEC alene 2000 elever og lære som bliver bannet.
Det jo ikke løsningen for at banne på den måde for i rammer jo også en helt masse andre. Personligt kan jeg ikke huske min bruger info så langt tilbage og jeg giver ikke meget for jeg kan skrive til jer for at få den åbnet, for det har jeg prøvet uden at få noget som helt svar.
Til andre en løsning er at bruge sin smart telefon til at lave en bruger. Den får ny IP hver gang du logger på nettet.
Jeg har valgt at slette topic for det er ikke dårlige admins. Det er en dårlig IT ansvarlig der har kode side. Admins kan jo ikke gøre for at man vælger at banne på den måde.

Svar från bold.dk
God hjemmeside
Bold.dk er selvfølgelig en god hjemmeside fordi man kan se nyheder om fodbold, tabeloversigt og meget andet
Let overblik over fodboldnyheder
Nyhederne kan afklikkes og læses i én lang oversigt, hvilket er en god feature.
Til gengæld kan reklamerne godt irritere en anelse.
Sitet har rettet gevaldigt op på kvalitet af artikler, og er på vej mod flere stjerner. Stadig min favorit over hurtigt nyhedsoverblik, men mangler features som se video/mål, optakter, ekspertkommentarer etc., hvis siden skal være komplet. Man kunne med fordel samarbejde med sites, der har dette fokus.
Skidt design
Designet er sgu lidt forældet må jeg sige. Derudover er flere artikler dårligt skrevet. Dog er det dejligt med en masse fodboldnyheder:)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.