Rubrik: Köparskyddet täcker inte dolda fel eller vilseledande info "Varning! Blockets köparskydd fungerar inte om säljaren är oärlig. Jag fick en dator med skadat chassi och felaktig hårdvara (sakna... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström och var då främst en regional prylmarknad för Skåne. Efter några år expanderade Blocket till att erbjuda köp- och säljannonser över hela landet. Idag är Blocket en marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler och barnvagnar till bilar och jobb. - Blocket har 5 miljoner besökare per vecka. - 98 % av Sveriges befolkning känner till Blocket.* - Drygt 7 av 10 svenskar har köpt eller sålt något på Blocket.* - En fjärdedel av allt som privatpersoner annonserar ut på Blocket säljs i snitt redan inom ett dygn. 6 av 10 saker säljs inom inom en vecka.* - Det totala värdet på det som annonserades ut 2016 var 616 miljarder kr. Det motsvarar 14 % av Sveriges BNP. - Svenska folkets begagnathandel sparar potentiellt 0,8 miljoner ton växthusgas årligen. Det kan liknas vid om Stockholms vägtrafik stod still i ett år. - Blocketkonceptet har exporterats till mer än 40 andra länder. * Källa Ipsos 2016
Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm, Sverige
- www.blocket.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Blocket är helt urusla!!!!
Blocket är helt urusla!!!!
Håller på pengar!!
Inte alls samarbetsvilliga!
Dålig sida
Sämsta sajten av alla existerande köp o…
Sämsta sajten av alla existerande köp o sälj sajter. Totalt värdelös sökfunktion. UNDVIK
jag tycker att ni borde ta till baka den gammla blocket
jag tycker att ni borde ta till baka gammla blocket för den nya kan man inte hitta något i
Den appen blir bara värre och värre
Den appen blir bara värre och värre. Går inte längre att kopiera och klistra annons text.
Men? Vill ni inte ha kunder alls? Önskar ni oss alla till Marketplace?
Vad hände? Något som började bra men nu är helt vansinnigt.
Guld behöver inte förgyllas, vet ni.
Försök sätt in en annons så blir det ännu värre. Tvingas fota för man kommer inte vidare annars. Text skriver sig själv men fel dessvärre. Min äkta hälft har haft en infarkt och gör annons nu. Försöker alltså. Snälla Blocket, ställ inte till en ny. Till och med det nya jobbigaTradera är enklare att rodda. Ge oss tillbaka vårt riktigt Blocket om ni vill ha oss.
Jag är djupt besviken på hur Blocket…
Jag är djupt besviken på hur Blocket har förändrats. Som privatperson med en enstaka kattkull (max 2 om året, vilket är ren hobbyverksamhet) blir man numera direkt nekad och tvingad att skaffa en "Blocketbutik".
Trots att jag inte har något företag, inte är momsregistrerad och följer alla regler för hobbyverksamhet, klassar deras automatiska system min annons som "företagsliknande". Att kräva att en privatperson ska betala för dyra butiksabonnemang och bindningstider bara för att sälja sällskapskatter är helt orimligt.
Kundtjänsten är dessutom nästintill omöjlig att få ett vettigt svar ifrån. Det känns som att Blocket helt har övergett sin grundidé om att vara en marknadsplats för vanliga människor och nu bara fokuserar på att pressa fram avgifter. Jag kommer att söka mig till andra plattformar framöver.
Går inte att navigera på hemsidan…
Går inte att navigera på hemsidan längre.
För var blocket en bra sida där det var enkelt att hitta det man letade efter men nu är det extremt svårt att hitta nått och annonser försvinner när man scrollar en mm
gå tillbaka till den gamla
Sämst
Det går Ju inte att enkelt söka efter en produkt. Hela sajten är värdelös och förstörd.
Blocket suger för krångligt har haft…
Blocket suger för krångligt har haft annonser där sen när de startade sen har de bara blivit sämre och nu en riktig kass sida krångligt o komparerad o krångligt
Och dyrt
Ett tips är att göra om sidan 1 den ska vara enkel lätt att hitta o förstå
2 gå till baka till gamla rötter behöver inte vara flashig glansig kostar bara pengar
3 bättre förr lätt simpel sida bild på ett alla län syndes direkt va lätt att försej på
Lätt att hitta bra att söka på
4 denna sida är kass som den år för rörig
Svårt att lägga in annons krångligt ingen ja känner använder finns andra sidor som är simplare och lättare att förstå på
Dom används nu i stället
Tråkigt Blocket va en bra sida förr
Stort tack!
Jag som så många andra har flera års användande av Blocket i bagaget. Först via hemsidan och sedan appen när den lanserades.
Jag har tappert och envist kämpat vidare med "nya" Blocket, detta trots att allt försämrades så extremt att det får Maud Olofsson och Nuon-affären att framstå som ett genidrag. Men min tid som daglig besökare av Blocket är nu förbi.
Jag köpte nyligen en ny mobiltelefon och förstå min chock (OBS! Ironi) när jag inser att den enda appen som inte går att lösa är just Blocket...
Hur jag än vrider och vänder på det så går det inte att logga in.
Och nej, jag är ingen novis när det gäller teknik...
Och även om det känns tråkigt med ett abrupt avslut, så vill jag trots allt rikta ett stort tack till Blocket som gjorde att jag själv slapp fatta beslutet att avsluta detta mångåriga samarbete.
Förövrigt så undrar jag hur det känns som ansvarig för "Nya och förbättrade" Blocket, att vara den person som bär ansvaret för denna stora fadäs.
Till dig vill jag skicka en hälsning;
Skippa att skriva med tiden vid Blocket när du uppdaterar ditt CV samt önska dig stort lycka till vid arbetsförmedlingen.
Och om det visar sig att du inte får förtroendet vid något annat bolag så kan du ju alltid göra som Maud Olofsson; ignorera, glömma alternativt skylla ifrån dig genom att skriva en bok om hur det var någon annans fel.
Tack för den här tiden
Tyvärr går det inte sätta lägre än en…
Tyvärr går det inte sätta lägre än en stjärna. Urusel sökfunktion 👎👎👎👎👎
Använder Google som sökfunktion
Efter att ha använt Blocket i många år så fick jag nu nog. Aldrig förut har jag varit med om en sämre sökfunktion än det som har kommit att bli det nya Blocket.
Det ska till mycket innan det blir en etta i betyg men i det här fallet behövs det verkligen. Att en användare, i det här fallet jag, ska behöva använda Google för att hitta annonser på blocket är under all kritik. För annonserna finns där, onekligen, men inte via sökfunktionen. Blocket behöver göra en rollback, stå sitt kast trots att det måhända har kostat att utveckla det nya gränssnittet, för så här kan det inte fortsätta.
Krångligt, tidskrävande
Ja ha verkligen gett den nyare verisionen en chans. Men nu räcker det. Blev så mycket krångligare och sämre allt. Mvh// trogen Blocket användare sedan 20 år tebax.
Absolut det värsta de har sönder…
Absolut det värsta de har sönder paketet som jag skickade via deras fraktbolag Postnord sen väljer de att inte ta ansvar. Istället hänvisar de till Postnord som säger att det är blockets ansvar gällande paket. Blocket vill ej ersätta för att mitt paket hade gått sönder. De har valt att strunta i mina mejl. Man får inte prata med en människa utan en robot. Frustrerande. Välj aldrig frakt på blockets hemsida! Jag har lärt mig
Vet inte vad som hänt med blocket
Vet inte vad som hänt med blocket, men den är helt obrukbar. Nä marketplace blir det hädan efter. Omstädig och tjorvig app överöst med reklam.
Är Donald Trump annons ansvarig
Man kan tro att Donald Trump högst ansvarig på Blocket , kör sitt eget race och skiter i vad andra tycker .
Annons sajter ska vara så kund vänliga som möjligt , så att man lätt kan hitta det man söker . Och det har Blocket misslyckas med TOTALT . Utan läsare = inga annonsörer .
Gör om gör rätt och lyssna på dom ni fortfarande har kvar
VARNING VARNING
VARNING VARNING
Blocket tar betalt även om annonsen inte godkänts då dom har tagit bort den kategorin
Uselt
Handläggare Emelie
Det finns en handläggare som heter Emelie, Gud vad hon dom är i huvudet. Så ointeligent tjej eller så blev hon mutad av köparen.
Sålde en dataskärm och köparen klagade på att den lutar 2 milimetar. handläggaren godkände returen samt köparen gjorde en skada yterliggare skärmen och skickade tillbaka den. Hon ville inte godkänna min reklamation. Hennes IQ är typ 20 max.