Rubrik: Köparskyddet täcker inte dolda fel eller vilseledande info "Varning! Blockets köparskydd fungerar inte om säljaren är oärlig. Jag fick en dator med skadat chassi och felaktig hårdvara (sakna... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström och var då främst en regional prylmarknad för Skåne. Efter några år expanderade Blocket till att erbjuda köp- och säljannonser över hela landet. Idag är Blocket en marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler och barnvagnar till bilar och jobb. - Blocket har 5 miljoner besökare per vecka. - 98 % av Sveriges befolkning känner till Blocket.* - Drygt 7 av 10 svenskar har köpt eller sålt något på Blocket.* - En fjärdedel av allt som privatpersoner annonserar ut på Blocket säljs i snitt redan inom ett dygn. 6 av 10 saker säljs inom inom en vecka.* - Det totala värdet på det som annonserades ut 2016 var 616 miljarder kr. Det motsvarar 14 % av Sveriges BNP. - Svenska folkets begagnathandel sparar potentiellt 0,8 miljoner ton växthusgas årligen. Det kan liknas vid om Stockholms vägtrafik stod still i ett år. - Blocketkonceptet har exporterats till mer än 40 andra länder. * Källa Ipsos 2016
Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm, Sverige
- www.blocket.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Ändra tillbaka då det var lätt att…
Ändra tillbaka då det var lätt att annonsera SNÄLLA nu är blocket så j…a svårt
Har sålt på Blocket sen 100 år…
Har sålt på Blocket sen 100 år tillbaka. Men nu är vår relation över. Vet inte riktigt vad som skett? Men får liksom inget sålt, inte ens ett meddelande från köpare.
Ibland tar vissa saker tid, men nu ??.
Får skicka till mamma som får lägga ut på sina kanaler. Trist har alltid älskat Blocket.
Blockets köpskydd ät totalt värdelös.
Blockets köpskydd ät totalt värdelös.
Köpte varan, kaffe servis. Säljaren har packat väldigt bra. Tyvärr gick en del sönder men jag tänkte det är inga problem jag betalade köpskydd och där ingår ersättning för skada. Blev ombedd att skicka in några bilder och det gjordes. Bilder på paketet, fraktetik, packmaterial och skadat porslin. Fick hela tiden att jag måste skicka något mer. Till slut spelade jag in video som jag la ut på Youtube men Blocket har för policy att inte klicka på länkar. Till slut gav jag upp och det är vel meningen från Blockets sida.
Så i korta drag Blockets frakt med Köpskydd är värdelös.
"Nya" Blocket är en katastrof
"Nya" Blocket är en katastrof. Dyrt, omständigt i allt och en totalt värdelös Ai-support.
Vad hände
Vad hände? Uppdateringen var den sämsta jag sett. Försökte nu sätta in annons men fungerar inte. Skulle få prata med en människa men var helt klart en AI. Tror att dom med vilje försöker bli av med kunder.
Tips, håll er ifrån blocket.
Äländes uppdatering
Hur trögt som hälst. Snälla ta bort den nya versionen. Det går ju inte hitta sakerna man söker längre.
Suck, Jag försöker lägga in annonser och…
Jag försöker lägga in annonser och uppmuntras att lägga in fler, men gränssnittet är helt obegripligt och gransknngskraven är löjliga.
Försökte sälje en bänkslip men den nekades och sen kunde jag inte ändra den.
Blocket är störst i Sverige men jag hoppas någon vettig människa snart tar upp tråden och bygger en vettig sajt som inte bara fokuserar på att tjäna pengar
Som så många andra skrivit här så…
Som så många andra skrivit här så förstår jag inte hur de kunnat göra såhär, sen lyssnar de inte på feedback heller. Gått 6mån snart och är lika dåligt än. Hoppas de gör om och gör rätt, annars är nog blocket snart ett minne blott
förhoppningsvis så nån konkurrent får plats att göra det bättre.
Sämst av de sämsta!
Sämst av de sämsta!
Försöker logga in med min mejl som jag använt sen ~15 år tillbaka. Kommer in, men kan inte lägga in annons pga. måste verifiera med BankID. Okej, skapar konto med med mejlen som är kopplat till mitt BankID, försöker lägga in annons, men går inte och visar att mitt BankID är kopplat till min Hotmail?! (aldrig!) jaja, testa logga in med min Hotmail och det gick, försöker lägga in annons, och måste verifiera med BankID, försöker och vad kommer upp? jo att det BankID är kopplat till annan mejl (visar en gammal mejl jag aldrig använt med Blocket och inte använder). Jaha, radera och avsluta mitt Hotmail konto, och sen efter försöker jag logga in med min Gmail som aldrig användes, och jag kommer in (HAHAHAHA) men raderar det också, raderas det? NEJ båda är kvar. OBS! står ju att det kan ta upp till 30 dagar (idiotiskt) men jag gjorde detta för över 30 dagar sen (båda konton) så nu är har jag 3 Blocket konton. 1. Det som är kopplat till mitt BankID (som inte funkar hos dem). 2. Hotmail som absolut inte är kopplat till BankID (men visar) och 3. annan Gmail som jag inte använder och som Blocket visar är kopplat till mitt BankID.
Alltså, svårt och skriva, sån idioti. Kort: går inte lägga in annons med mejlen som är kopplad till mitt BankID, det är kopplat till min Hotmail som absolut inte är kopplat med mitt BankID, och även där försöker jag lägga in och då visar den en annan Gmail som inte används och BankID är ju inte kopplat till den mejlen.
Dagens Blocket är katastrof sämst.
Bristfällig kundservice, slöseri med tid.
Med tanke på datumet skulle man kunna tro att det var ett första aprilskämt men tyvärr inte. Efter att ställt en "väldigt tydlig" fråga, där jag tydligt angav att jag var säljare tolkade Chattroboten Bosse, frågan som att jag var köpare.
Jag omformulerade frågan, men Bosse förstod fortfarande inte och kopplade istället mig till personlig chatt. Efter att stått i kö en kvart, misslyckades även den personliga chatten förstå att jag var säljaren, utan jag får påtala det ytterligare en gång.
Jag får då ett meddelande att ärendet skickas till transaktionsavdelningen och att jag ska invänta svarsmai från den avdelningen.
Det är ett klart irritationsmoment att lägga ned tid på att först chatta med Bosse, som ännu inte är "fullärd" och sedan vänta på att bli kopplad till en personlig chatt som inte heller kan svara på frågan. Det här går precis tvärsemot vad företag eftersträvar när det gäller kundbemötande. Som användare vill jag inte lägga hur mycket tid som helst på att hitta tillfredsställande svar. Då väljer jag hellre ett annat alternativ, typ Tradera, med bättre kundbemötande.
Kundtjänsten för företag är det sämsta…
Kundtjänsten för företag är det sämsta jag har varit med om. Jag får inga svar och ingen återkoppling. Det har gått över 24 timmar utan att de har svarat kundtjänst, trots att vi är samarbetspartner med dem. Det är helt orimligt. De hänvisar bara till en chatt som knappt fungerar och är riktigt dålig. Det känns som att den är slarvigt gjord, nästan som ett test. Kundupplevelsen är under all kritik.
Har blivit totalt värdelöst..
Har blivit totalt värdelöst... går inte hitta nått i sin egen region
Jag är rejält förvånad att man medvetet…
Jag är rejält förvånad att man medvetet tagit en väl fungerande och omtyckt produkt, och ersatt med detta elände. Jag vill "slösurfa" på blocket,men den möjligheten finns inte nu. Alltså se alla kategorier och län.
Mycket dåligt
Mycket dåligt, jag är besviken och kräver det gamla tillbaka. '' Det var bättre förr''
Det går inte att hitta något de borde stänga ner
Det går inte att hitta något databas suger
Värdelöst och sämst på appen Blocket…
Värdelöst och sämst på appen Blocket (Vend) tog över.
Snälla, ge oss backen till tidigare Blocket fungerar.
Tur det finns andra köp och sälj sidor…
Tur det finns andra köp och sälj sidor då Blocket inte är en bra tjänst för att avyttra dom saker som man inte har nytta av. tidigare har man fått förfrågningar om tex pris eller skicka
Nu får man knappt nån träff på sin annons. Gör om sidan eller gå tillbaka till gamla Blocket igen
Värdelöst - Blocket och Vend
Blocket - Helt värdelöst!!
Har inte använt Blocket sedan i höstas. Försöker idag lägga in en annons men får problem med bekräftelsen och Bank ID. Får "prata" med boten Bosse och det är ju en helt värdelös upplevelse. Ber tre gånger att få PRATA med en människa och hamnar tillslut i en Chat med en sådan. Ger ingenting utöver vad Bosse kunde fixa, han ville att jag skulle dra ärendet en gång till.. och jag hade redan skrivit dit det tre gånger så för att slippa så hade jag gjort skärmdumpar som visade problemen och försökte istället föra över dom men då gick deras chat ner..
Har varit kund hos Blocket sedan 2011 men det verkar som om det tar slut nu.
Hade ju varit ganska enkelt att kunna fixa det med ett telefonsamtal.... tycker jag.
Dom skyller på säkerheten men jag tycker att det räcker med BankID.. för mig räcker det.
Helt kasst numera!!!! Tur att Tradera och andra finns.