Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege med
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Jeg bestilte et fastelavnskostume til min søn mandag aften og kunne hente varen onsdag i GLS pakkeshoppen. Kostumet lever i øvrigt op til forventningerne, og skulle jeg senere få brug for et fastelavn... Se mer
Hjemmesiden er rigtig godt lavet, nemt at finde hvad man skal bruge, samt betaling. Dejligt at få tlbagemelding på Email om bekræftigelse og kvittering af køb.Ligeledes hvornår pakken er afsendt.... Se mer
Fandt hjemmesiden via Google og fik hurtigt surfet lidt rundt. Fandt de ting jeg skulle bruge og klikkede bestil. Havde varerne 2 dage efter. Nemmere kunne det simpelthen ikke være. Derudover... Se mer
Blikfang.com startede tilbage i 2000 og er er firma der tilbyder alt fra ansigtsmaling, kreative workshop til teaterforestillinger.
Skyttehusene 32, 2620, Albertslund, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg modtog mit kostume som mig og min ven skal bruge til sidste skoledag dagen efter at jeg havde bestilt det, bare super og de passer perfekt!
intet at klage over der.
Jeg synes det gik utrolig stærkt med at få leveret mine ting, jeg bestilte meget, men det der kom var korrekt, jeg fik ovenikøbet en gave med - Udover det var hjemmesiden overskuelig.

Svar från Blikfang
Varen er virkelig god og det gik meget hurtigt med at modtage varen. Kan klart anbefales.

Svar från Blikfang
Jeg fik mit kostume som lovet og fik endda en lille ekstra gave.
Min søn skulle udklædes som Mikkel Kessler. Derfor bestilte vi de flotte tatoveringer på Blikfangskostumer.
Flotte motiver, men skuffende kvalitet. Allerede under påsætning krakelerede tatoveringerne. Næste dag var de nærmest væk. Derfor ikke noget vi vil købe igen.
Se vedlagte billed.
IMG_6133.jpg

Svar från Blikfang
Virkelig godt, billigt og hurtig levering. Keep up the good work
kunne godt lide kundeservicen. og forsendelsen gik hurtigt og nemt og oplevede ikke noget som kunne sætte finder på, så jeg er meget tilfreds med behandlingen.
Ikke det store at sige, andet end jeg fik produktet i forventet stand, med god kvalitet og hurtig levering.
Jeg fik en email om at min pakke var på vej i går, og jeg har allerede modtaget den i dag! Super hurtig levering, hurtig svar fra kundeservice, fed indpakning! ANBEFALES!

Svar från Blikfang
vi fik hvad vi havde bestilt og hurtigt. ok priser men ikke meget til de helt små.

Svar från Blikfang
Der er et fint udvalg, og ingen problemer med betaling. Det var en super hurtig levering så kan kun sige at jeg var rigtig godt tilfreds med mit køb :-)
Varen var fremme uden problemer på under 2 døgn efter bestilling. Super fint pakket ind, ingen ekstra gebyrer, betalte kr 35 i fragt og der sad for kr. 35 frimærker på pakken. :) Det er bare i orden.

Svar från Blikfang
Har flere gange brugt blikfang og har kun været tilfreds med det. Det er nemt at bestille varene og det er en hurtigt levering.
min yndlings site når der skal shoppes til fest og sjov
det er nemt at handle overskuelig at gå til og hurtig levering samt bedste priser i det jeg skulle skaffe
Jeg fik god respons på mail, og venligt svar.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.