Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege med
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Hjemmesiden er rigtig godt lavet, nemt at finde hvad man skal bruge, samt betaling. Dejligt at få tlbagemelding på Email om bekræftigelse og kvittering af køb.Ligeledes hvornår pakken er afsendt.... Se mer
Fandt hjemmesiden via Google og fik hurtigt surfet lidt rundt. Fandt de ting jeg skulle bruge og klikkede bestil. Havde varerne 2 dage efter. Nemmere kunne det simpelthen ikke være. Derudover... Se mer
Blikfang.com startede tilbage i 2000 og er er firma der tilbyder alt fra ansigtsmaling, kreative workshop til teaterforestillinger.
Skyttehusene 32, 2620, Albertslund, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Blikfang
Blikfang leverer virkelig fin og inddragende historiefortælling om prinsesser. Meget levende og prinsesse-agtigt.
Også ansigtsmalingen har vi brugt flere gange på Ishøj Bibliotek, og det har fungeret perfekt hver gang.

Svar från Blikfang
En fantastisk dag med Nicoline - læreridt, sjov med mange grin undervejs. Nicoline gør det let og nemt at komme i gang med ansigtsmaling.

Svar från Blikfang
Nem hjemmeside, leveret dagen efter. Super!
Jeg bestilte et fastelavnskostume til min søn mandag aften og kunne hente varen onsdag i GLS pakkeshoppen. Kostumet lever i øvrigt op til forventningerne, og skulle jeg senere få brug for et fastelavnskostume bl.a. ville jeg helt klart benytte Blikfangskostumer. Jeg vil også anbefale det til familie og venner.
Nem og overskuelig hjemmeside, Hurtig levering, pakket super fint så der ikke opstod tryk mm på i mit tilfælde hat. 😉
Bestilte søndag og havde det med posten tirsdag. Sådan!
Ganske fin og hurtig behandling af min ordre på en klovne isse med krøllet rødt hård. Det eneste minus var at jeg savnede lidt detaljer om issen reelle farve, da den var hudfarvet og ikke helt hvid som billede viser. Ellers var den af fin kvalitet, trods jeg skulle bruge en del tid på at male den med ansigtsmaling og resultatet af dette var fint men ikke så jævnt som håbet/ønsket i forhold til billede på siden.
Andet plus er at man kun skal købe for kr. 100,- for at få fri fragt til nærmeste GLS shop.
Men tak for hurtig ekspedition
Første gang vi køber i denne netbutik, men ikke sidste gang. Hurtig levering, vi faldt for ordet blikfang, da vi søgte efter rekvisitter til markedsføring i vores butik. Hurtig levering, det var lige hvad vi havde brug for denne gang.
Jeg elsker at kostumerne ikke bare fås over det hele. Jeg har klædt mine børn på i flere år til fastelavn, sidste skoledag, halloween og de elsker det! Vi har tinge liggende som ser ud om de aldrig er brugt, fordi standen er så god! Elsker Blikfang og kommer til at handle der mange gange endnu.
Det er vist den hurtigste internethandel, jeg har gjort.
Ordre om eftermiddagen. Levering næste morgen. Og så endda levering med Post Danmark!!
Intet mindre end mirakuløst.
Alletiders oplevelse - lever helt og fuldstændig op til forventningerne
Super nemt at finde rundt på siden.
Hurtig levering 😃
jeg bestilte mine varer en onsdag - og allerede mandag havde jeg dem. TUSIND tak! :)
Helt igennem perfekt forløb. Jeg bestiller over middag og har det allerede i hånden dagen efter før middag. Hurtig respons på spørgsmål og go kvalitets produkter.
Hurtig leverance. Synes dog størrelserne er lidt store, men ellers ok.
De bestilte varer levede op til mine forventninger.
Det skal nok blive en god fest
Dejligt at man hele tiden kunne følge hvor langt pakken var.
Jeg vil gerne anbefale jer til andre.
Margit
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.