Renovering af badeværelse
Har haft Bindslev ny smedie til at lave vvs-arbejde i forbindelse med renovering af 2 badeværelser. Meget professionelt og effektivt stykke arbejde.
Las mere om os! https://www.facebook.com/pages/Bindslev-Ny-Smedie/188437494671240?id=188437494671240&sk=app_225058467632262&ref=ts
Meget kompetent og professionel service. Yderst behagelig mester med stort knowhow. Pris som aftalt.
Stod uden varme på radiatorerne, men stoker kørte fint. Blev anbefalet dette firma og tog kontakt.
En utrolig behagelig ung mand ankom og fik hurtig lokaliseret fejlen og sat varmen igang igen. Lærte en masse nyt om mit BAXI, imens han arbejdede. Kan kun give de bedste anbefalinger.
Meget tilfreds med Flemming og Bindslev Nye Smedie. Seriøs og dygtig.
Kan på det varmeste anbefale Bindslev Ny Smedie - Flemming og company lavede komplet ny gulvvame m.m. i nyt badeværelse. De stod for det hele, inkl. opbrydning af gammelt gulv. Gode råd og inputs undervejs 😊 .. Vil helt klar bruge dem igen til næste projekt.
Havde problemer med en luft til vand varmepumpe. Den ansatte var ikke sikker på hvad fejlen var, men jeg fik skiftet en dyr dims, og så var hensigten åbenbart, at hvis det ikke virker, må vi jo prøve at skifte noget andet indtil fejlen er fundet..
Jeg fandt en anden løsning.
Pas På denne virksomhed.
Jeg har fået lavet vvs arbejde for over 60.000.
De har samlet varmeslanger således at når jeg tænder for varmen i badeværelset kommer der også varme i den ene halvdel af mit bryggers, Dette vil nu koste mig 24000 at få lavet om.
Flemming Sørensen som er ejer er 100% ligeglad
De har opsat 2 indbygningscisterner langt fra vægen (24 cm.) så jeg lige så godt kunne ha købt et almindeligt toilet.
Jeg bad om at få det lavet rigtigt (som jeg bad om fra start) Han sendte faktura på fejlrettelsen og nu truer han med incasso.
Der er desværre meget mere, men jeg vil på det kraftigste advare mod dem.
Han tænker kun på penge, og har ingen faglig stolthed.
Den dårligste håndværker jeg til dato har mødt.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.