Poor food selection, 1 red wine choice, no spirits (except gamle dansk, baileys and port) - food was snacky (danish meatballs and chicken skewers etc) more than a decent selection. With only one lo... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg ringer ned og snakker med jer dagen før jeg skal med Wizz Air til Bukarest og spørger om jeg kan få 2 oppustelige sikkerheds veste med til min motorcykel tur. Det får jeg at vide at jeg kan, måsk... Se mer
Da vi var på vej hjem den 20-11 ved 20 tiden, viste det sig, at bilen ikke ville starte. Vi blev mødt af en fantastisk sød og hjælpsom mekaniker. Han fik startet bilen, men opdagede samtidig, at der... Se mer
The worst location for an airport in the middle of NOWHERE. It will cost you a long time or a fortune to reach any real city of Western Denmark because BLL airport is nothing but close to any.... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Cybex Coya? No! Devi imbarcarlo
A parte il fatto che ogni volta che ho viaggiato da qui ti fanno smantellare una valigia per liquidi di 100 mL o per una piastra per capelli. L’ultima volta ho viaggiato con un passeggino che si piega su sè stesso e si mette in cappelliera, ho viaggiato anche da AALBORG e da NAPOLI con lo stesso e non ho avuto mai problemi. Qui che fanno? Mi bloccano e non mi fanno passare ai controlli e dicono che mi devo far mettere il tag per forza. Quindi io con la priority dove non avevo bisogno di passare dal banco del check in ho dovuto fare una fila chilometrica. Questo per non parlare della maleducazione che vige sovrana tra il personale. Se ci fosse zero metterei zero.
Kæmpe kø ved Security
Kæmpe kø ved Security. Der er igen kø langt ud over det rimelige. Kun halvdelen af poster er åbne og ventetiden nærmer sig 1 time. Gad vide om lufthavns ledelsen gør noget. Skrevet fredag de 13 sep kl 05.15
Security enormt langsomt
Security har åbenbart fået et autmatisk system der sorterer håndbagage til siden, det er ALT for langsomt, og enormt trægt. Har aldrig oplevet noget lignende i nogen lufthavn. jeg nåede ikke at købe morgenmad eller vand og kaffe overhovedet, så lufthavnen gik glip af omsætning der og jeg vil altid prøve en anden lufthavn i fremtiden fra nu af.
Fuldstændig sindssygt system som slet ikke giver mening.
Provinslufthavn
Gammel slidt “lufthavn” med alt for få stole, et gulv der sprækker, uproffessionelt og ufleksibelt personale (især grænsepolitiet).
Vi kan ikke finde stole og må ikke blive lukket ind i Non-schengen førend en time (eller senere) før afgang “for tænk nu hvis det IKKE blev en af de gates”?
PROVINSLUFTHAVN
Inkompetent “hjælp”
Vi bad personalet om at hjælpe os med check in. Det endte så med at kuffert blev sendt afsted på bagagebåndet uden at jeg fik dokumentation for at bagagen. Da jeg insisterede på at få dokumentationen blev ryggen fra personalet blot vendt mod mig. Henvendte mig til en anden fra personalet men fik at vide det var for sent. TAK FOR DEN INKOMPETENTE “HJÆLP”
The worst airport ever
The worst airport ever! When you can avoid, avoid because personal is the worst as can be, they are rude and arrogant. About baggage i do not have words- just nightmare! Whole airport is nightmare!
Super service i deres taxfree
Jeg købte et par solbriller på vej på ferie, hvor jeg oplevede en super service i taxfree. På ferien opdager jeg, at billerne er lidt skæve og skriver derfor en mail, hvor man igen oplever en service i topklasse. Sikke nogle fantastiske og professionelle medarbejder de har i deres taxfree.
Bad experience …
I recently had a deeply disappointing experience at the airport, primarily due to the lack of professional assistance with baggage and the inadequate options provided for travelers. To begin with, there was no help available with baggage handling. This would be frustrating under any circumstances, but it was made even worse by the fact that there were no options to attach a travel tag to a baby stroller through the self-baggage check system. Since the airport has transitioned entirely to self-check-in, this left us in a difficult position.
Adding to the frustration, the waiting lines were excessively long, which is simply unacceptable. For an airport that serves thousands of travelers, the current system is grossly insufficient. There needs to be a better setup—either improve the self-baggage check options to accommodate special items like strollers or open up more counters where airport workers can assist with luggage. As it stands, there were only two workers available, and they were overwhelmed by the number of travelers, particularly those in business class.
Overall, the experience was stressful and frustrating. The airport must address these issues immediately to ensure a smoother and more customer-friendly experience.
Gratis Parkering når bilen er over 2.20 høj
Der mangler oplysninger på hjemmesiden om hvor man kan parkere gratis når man skal afhente eller afsætte folk der skal ud og rejse, og ens køretøj er over 2.20 m.
Umiddelbart ser det ud som om det ikke kan lade sig gøre !
Virkeligt langsomt check inn
Virkeligt langsomt check inn
Lang kø kun 3 medarbejder ved check inn
Direkte klamme og beskidte toiletter…
Direkte klamme og beskidte toiletter som ligner nogle der ikke har været gjort rent i flere dage.
Ovenikøbet forsinket fly de sidste 3-4 gange jeg har besøgt lufthavnen som resultere i ombyt af videregående fly.
Surt og vrissende ubehjælpsomt personale.
Ikke et sted jeg ville anbefale.
Parkering fungere uden problemer
Jeg giver bestilling af parkering ved Billund lufthavn. 4 stjerner for det virkede perfekt. Utrolig let online. Men skal Billund Lufthavn op på 5 stjerner, så skal de lige have kigget på prisen for parkering, som jeg syntes de tager sig meget godt betalt for.
Jeg vil meget gerne sende en stor tak
Jeg vil meget gerne sende en stor tak til Louise ved Billund Airport. Det er dejligt at blive mødt af en sød og forstående medarbejder, der yder en professionel, menneskelig og hurtig service, når man ringer og søger informationer vedrørende ankomsten af et fly.
Virkelig en dårlig oplevelse
Da vi havde checket ind online, fik vi at vide, at vi skulle gå igennem en bemandet check-in skranke. Inden vi fik lov til at komme ind til skranken, skulle vi dog forbi Frederikke, der som en drage vogtede over indgangen. Hun var nedladende over for både os og i særdeleshed overfor et ældre ægtepar i køen foran os. Det ældre ægtepar blev afvist, de kom så tilbage i køen, da de heller ikke kunne checke ind på skærmene i afgangsområdet.
Vi fik lov at komme igennem, men den mistroiske tone og forhøret vi blev udsat for kunne jeg ærligt talt godt være foruden.
Jeg har lige langt til Billund som Kastrup, så hvis dette er tonen i Billund Lufthavn, vil jeg nok foretrække Kastrup.
Stor ros til parkeringsvagten
Stor ros til parkeringsvagten. Vi skulle flyve meget tidligt om morgenen. Vi havde reserveret en plads på området “ Danmark”. Da vi ankom, fandt vi en plads ved indkørslen til området. I vores begejstring over placeringen glemte vi at lukke et vindue.
Da vi kom retur til Danmark efter fire uger, så vi, der var hvidt plastik på ruden og troede, der havde havde været indbrud i bilen.
Til vores glæde stod der besked om, at parkeringsvagten havde set, at vores vindue stod åbent og derfor havde sat plast for.
Det er utrolig god service, for der har været meget regn, mens vi var væk.
Tusind tak :-)
Jeg havde bestilt en 1,75 liter Gin i…
Jeg havde bestilt en 1,75 liter Gin i taxfree med afhentning den dag jeg returnerede til Billund. Skulle bruges til en guldbryllupsgave. Desværre tjekkede jeg ikke selv posen, før jeg skulle give det væk. Og der opdagede jeg at det en et-liters gin. Jeg kontaktede taxfree og Lena - som jeg fik kontakt med - var ligeså ærgerlig som jeg. Hun undskyldte mange gange og tilbød at sende den med det samme, og tillige lægge en æske chokolade og lidt tonic i pakken. Samtidig tog hun et billede af det hele, og sendte det til mig på mail, så jeg kunne give dem billedet og sige at gaven var på vej.
Det må siges at være service i særklasse. Tak Lena.
Their departure screen are *hit
Their departure screen are *hit, not even 1/4 is for actual useful information, and the rest is som *ull*hit ads
Jeg plejer at prale af denne jyske lufthavn
Jeg plejer at prale af denne jyske lufthavn…..venlige og hjælpsomme, overblik og altid roligt. I morges var det svært at genkende Billund Lufthavn! Man blev straks mødt af påståelige halv næsvise, blåklædte servicemedarbejdere, som end ikke vejledte korrekt. Værre blev det da man så skulle igennem nåleøjet hos skrankepaver, der nærmest demonstrerede en arbejd langsomt aktion. Dog kunne en enkelt sortklædt medarbejder lige svinge sig op til at åbne en ekstra kasse, så hun personligt kunne tjekke familie/bekendte ind - dog for så straks efter at lukke kassen igen og svanse tilbage til buret med 6 andre medarbejdere. En stakkels herre var sent på den, det kunne man dog ikke tage sig af - kø er kø - og manden nåede således ikke sit morgenfly. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men nærmest en kollektiv overnight kulturnedsmeltning. Så er det svært at være provinslufthavn.
Gamle ulækre toiletter som minder en om…
Gamle ulækre toiletter som minder en om en folkeskole i 90erne, desuden for få af dem. Manglende siddepladser i lufthavnen generelt. Efter security er det bare en outdated lufthavnen.
2 Juli
2 Juli.
STOR rejsedag.
Lange køer i security, og ikke alle checks er åbne?
Har de glemt at få folk på arbejde på én af årets travleste dage?
Det er en ommer!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.