Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Se mer
Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck l... Se mer
Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Se mer
Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Se mer
Om BilligAlu.se
Informationen kommer från olika externa källor
BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.
Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.
BilligAlu.se – Alla kan byta hjul
Myntevej 3, 8920, Randers NV, Danmark
- 0770-774 888
- info@billigalu.se
- www.billigalu.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Bra montering och balansering.
Bra montering och balansering. Både hjul och däck passer perfekt .Bra kund tjänst.Bra priser.;
Leverans tiden var 19 dager!.
Nöjd Kund
Jag beställde däck och fälg hos er. Men det visade sig att de fälgar jag beställde inte passade på min bil. Så jag ringde er och berättade mitt problem, skickade e-mail till er, förklarade mitt problem och vilka fälgar jag skulle ha till min bil . Vi bokade en ny upphämtnings plats eftersom jag jobbar dagtid och inte är hemma. Postbilen kom tog mina däck och fälgar. Fälgarna inspekterades och ni skickade däcken och de nya fälgarna. Mycket smidigt och väldigt lätt. Det som är lite minus är att det tog ungefär 3-4 veckor att få fälgarna och däcken. Ni sa till mig att när fälgarna kommer blir de inspekterade och därefter kommer ni att hör av er till mig innan ni skickar allting. Men ni hörde aldrig av er så jag fick ringa er efter att 2 veckor gick då sa ni att jag skulle skicka ett e-mail till och skriva ner mitt problem och vilka fälgar jag skulle ha. Ungefär 1 vecka senare fick jag mina däck och fälgar.
Jag är ändå mycket nöjd eftersom det var jag som beställde fel. Det ända jag saknade var att ni skulle höra av er, kändes som ni hade glömt mina fälgar helt och hade jag inte hört av mig då vet jag inte när jag skulle få mina däck och fälgar.
Snyggt, proffsigt och bra service!
Långsam leverans är det som drar ner betyget. Klockrent annars!
Post Nord Logistik?
Ni borde byta transportbolag! Postnord är under all kritik. Jag fick hämta mina hjul på två olika platser pga avsaknad av logistik!!!
Enkelt och bra
Mycket nöjd med varorna och priset. Lite lång leverans men i övrigt mycket bra.
Allt fungerade perfekt
Enkelt att beställa, snabb leverans och med bra kvalitet på beställda hjul.
Snabba leveranser o perfekta varor
Från beställning till leverans gick det 3 dagar.Helt suveränt!
Helt ok.
Fälgar och däck var kanonbra. Leveranstiden som vid beställning angavs till 4-7 dagar, blev 16 dagar. Har dock överseende med det eftersom jag beställde när vinterdäcken enligt lag måste på och det troligen är "högsäsong". Fick även fel hjulbultar men de rätta kom efter ytterligare en vecka.
Tryggt att handla hos ett företag som står för vad dom lovar
Vänligt och sakligt bemötande och man står för vad man lovar
Funka kanon bra
Snabb leverans, bra telefon support= hel nöjd till mycket bra pris
Aldrig mer
Jag trodde aldrig jag skulle råka ut för ett sådant dåligt företag som stoltserar med "passningsgaranti", levererar felaktiga hjul och vägrar att stå för de merkostnader som byte till korrekta hjul innebar. Småsnålt, dåligt omdömme och helt oprofisionelt beteende.
Det finns betydligt bättre och lika billiga leverantörer att använda.

Svar från BilligAlu.se
Högsta kvalitet till lägsta pris.
Som företagare har jag likt många andra ett stort nätverk av leverantörer men ingen slår Billig Alu.se när det gäller däck. Snabb och korrekt leverans till ett så pass bra pris att inte ens bästa-kompis-pris kommer i närheten.
Snabb leverans, kunnig personal och sjysta priser!
Bra hemsida som är lätt att förstå! Jättenöjd med dom fälgar jag beställde!
Uselt
Skickade inte 4 beställda däck, utan 3 fast man har beställt 4! Försökte skylla på posten, när det var de själva som gjorde fel. Fick vänta på det 4e däcket 1½ vecka längre. Skickade inte med bultar till vinterdäcken, tog ytterligare flertal samtal och veckor senare innan man fick dom efter mycket tjat!
Skickade inte säkerhetsringar fast dom skulle ha varit med enligt andra återförsäljare som man har varit i kontakt med!
Dryga och inte hjälpsamma vid samtal och ingen kompensation fick man heller!
Billigt och bra hos BilligAlu.se
Jag kollade runt på nätet vilka däckhandlare som var billigast, och BilligAlu.se hade både låga priser på däck och fälg samt bra villkor för övrigt så jag beställde därifrån. Det blev Goodyear UltraGrip Ice Arctic monterade på plåtfälg och det ångrar jag inte en sekund. Superdäck + fälg till lågt pris samt perfekt balanserade och leverans hem till dörren - helt enkelt kanonbra!
Inga problem
Allt funkade klockrent från beställning till leverans och användning!
Super
Köpte vinterdäck till Smartfortwo .Mycket bra service, pris, bra hemsida och levering - vi kommer att köpa sommardäck hos BilligAlu till våren.
Med vänlig hälsning.
Martin
Mycket bra priser och god serviceanda trots strul
Mycket bra priser. Plockade hem fälgar åt mig som inetsar del av standardsortimentet. Leveranser bar snabba och bra.
Jag hade en del strul med felaktiga leveranser som nog kunde hänföras tillbaka till producenterna. Men BilligAlu löste grejerna.
Jag är van nätshoppare som testat det mesta.
Mycket nöjd överlag!
bra valmöjligheter
Väldigt bra sortiment och hyfsad leveranstid. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga. Mycket nöjd kund
100% passning!! Ehh not! Höra av sig tillbaka till kunden?!?!?!?!
Valde modell på sidan och beställde kompletta hjul för över 10 000:- Nokian WR SUV 3 som ska vara bland de bästa SUV däcken som finns och ett par billiga lättmetallfälgar till det.
Får hem hjulen levererade till dörren mitt på dagen när jag jobbade! Ingen som ringde innan eller något!
Kör ner till bilverkstan och ska byta. en 30 min senare kommer verkstadskillen ut och säger att detta går ju inte. Varför det undrar jag?
fälgens centerhål är för stort för bilens centernav. det är så pass stor glipa så det går inte att sätta en C-ring och muttrarna de skickade med passar inte. Jag tar foto på det hela och skickar till Billigalu och ringer sedan upp dem. Deras kundtjänst som verkar bestå av en person, svarar positivt att de ska ordna fram nya muttrar direkt till mig och jag ska få dem på mån eller tis och eventuella extra kostnader från verkstaden skall de betala. När jag frågar om centernavet att det inte passar svarar de att det inte är någon fara. Hjulet centreras med hjälp av bultarna. Verkstadskillen säger att det inte alls går. Om jag bara centrerar med muttrarna kommer pinnbultarna att gå sönder.
Jag får sedan inte mer kontakt med billigalu den dagen. Det kommer inga muttrar på mån eller tis som utlovat. Jag ringer dem på ons och undrar vad som händer. De svarar att de ska se till att jag får mina muttrar innan veckans slut. Jag säger att jag har ny tid för däckbyta på fre (denna fredagen den 22/11-2013) och jag behöver dem innan dess. Jag får inget svar den dagen av dem på när de kommer. igår (tors) ringde jag dem igen och mailade dem 3 ggr. Jag pratade även med Specialfalgar.se som är en av Nordens största leverantörer av fälgar och frågar dem om problemet med navet. De svarar följande:
"Fälgar som inte är 8-bultade bör ha centreringsrignar (eller direktpassning på navet) för att minimera risken för vibrationer som annars kan uppstå. Du kan därför inte räkna med att de centrerar enbart på muttrarna, oavsett om dom har 60-gradig kona eller 12-gradig radiuskona.
I värsta fall kan skador uppkomma på bilens nav och pinnbult/bult om fälgen inte sätts på plats ordentligt och bilen rullar med detta…"
Jag mailar över detta till Billigalu:s kundtjänst och bett dem ringa mig, vilket de inte gjort. De har inte ens svarat på mail!
Idag är det fredag. Jag står med 4 kompletta vinterhjul på verkstadsgolvet, vintern närmar sig med stormsteg, Billigalu vill skicka muttrar och därmed förstöra mina pinnbultar. Vad f*n ska jag göra. De har ju redan fått cash! Jag orkar inte hålla på att driva detta med dem i all evighet heller. Jag behöver ju få på mina vinterdäck nu!
Det funkar nog fint om du har en standardbil som volvo, Mazda, Tyota, Audi, osv.. Men har man en Amerikansk import (dodge Durango) så är det nog ingen höjdare att välja Billigalu. Jag får väl skylla mig själv. Man får vad man betalar för. De var ju billigast!!
Fått svar nu och delarna skall levereras på mån förmiddag. Dock så är det andra gången jag får boka om min verkstadstid. Men What the hell, bara jag får prylarna så är jag nöjd. Rikard på kundtjänst har iaf svarat mig även om jag sa att jag inte kunde ta emot leveranser i mitt hem på vardagar då jag jobbar i en annan stad än den jag bor i, men jag får väl köra hem och ta emot grejorna. Så länge de kommer på måndag och de passar så får jag väl vara nöjd.
Uppdatering 2013-11-27
Fick reda på i måndags när mina muttrar inte kom att expressbudet är kört från Italien. Jag sa till innan det skickades att jag jobbar dagtid och vill att budet ringer mig innan så jag kan köra hem och ta emot paketet. Igår när jag kom hem så låg där en lapp i brevlådan om att TNT express hade varit hemma hos mig när jag inte var hemma. De ville köra ut det igen nästa dag eller så fick jag hämta paketet på Sturups flygplats. Till slut så lyckades jag få dem att köra ut paketet till mitt jobb. Så äntligen så kanske jag får mina muttrar och C-Ringar så jag kan få på mina hjul. Det är trots allt minusgrader nu.

Svar från BilligAlu.se