Billetto Omdömen

5 397
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 215 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder fann bokningsprocessen mycket enkel och okomplicerad, vilket gjorde det lätt att köpa biljetter. Recensenter betonade ofta snabbheten och smidigheten i att beställa biljetter, med snabba leveranser via e-post eller mobil. Den övergripande användarupplevelsen, inklusive att hitta evenemang och ta emot biljetter, beskrevs ofta som tydlig, problemfri och mycket positiv. Vissa kunder upplevde dock svårigheter med att hitta evenemang eller navigera på webbplatsen, vilket ibland krävde extra ansträngning. Några andra personer ansåg också att tjänsten inkluderade otydliga extra avgifter för SMS-biljetter eller påminnelser, samt problem med att faktiskt ta emot de beställda biljetterna.

Ämnen som oftast nämns

User experience

Konsumenter tycker att användarupplevelsen är positiv, och många beskriver den som enkel, smidig och snabb.... Se mer

Order

Recensenter nämner positiv feedback om order, och många upplever beställningsprocessen som enkel, smidig och... Se mer

Booking process

Kunder delar positiva åsikter om bokningsprocessen, som beskrivs som enkel, snabb och smidig. Många... Se mer

Website

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med webbplatsen; många konsumenter fann det enkelt och smidigt... Se mer

Service

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med service, där vissa uttrycker glädje över snabb och smidig... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Ni har trevliga medarbetare som alltid hjälper till med samma sak som jag glömt bort. Nu har vi inte gjort något eget på länge så nu har jag väl glömt ännu mer tyvärr men jag återkommer så fort vi är... Se mer

Lätt att använda bokningen även för en gamling som jag. Konserten var en höjdare. Tänk att vi i nordvästra Skåne kan för en rimlig peng få två världspianister till knappt priset av en !

Det var väldigt lätt att köpa biljett via Billetto. Fick den på mobilen och på mejlen så att jag även kunde skriva ut en papperskopia. Inga konstigheter när jag gick på festivalen och använde biljette... Se mer

Smidigt köp, hade beställt biljetter till Ohsabanan men hann inte åka mer än 7 minuter när gick loket sönder, men inga problem att få återbetalning 👍

1. Biljettförsäljning

On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.

Utmärkt

(5 397)

807 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag fick min biljett

Jag fick min biljett. Betalningen gick igenom. Det är ju minimikraven, eller hur? De uppfylldes alltså.

21 april 2026

Tack för din feedback.

Du har helt rätt i att det är grundläggande att betalning och leverans fungerar – och vi är glada att det gjorde det i ditt fall.

Smidigt och lätt

Smidigt och lätt
Medlem Billetto och mina uppgifter finns redan upplagda på appen

20 april 2026

Smidigt och enkelt ⭐️

Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och att dina uppgifter redan fanns sparade – det ska vara enkelt att komma igång 😊

Billetto Support

Det var mycket enkelt att köpa från…

Det var mycket enkelt att köpa från Billetto, inget krångel, lätt fixat köp

19 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att köpet var enkelt och smidigt – det är precis den upplevelse vi vill ge 😊

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt, kändes säkert.

19 april 2026

Stort tack för din feedback ⭐️

Det gläder oss att höra att du upplevde köpet som enkelt och snabbt, och att det kändes tryggt – det är precis det vi strävar efter 😊

5 av 5

Smidigt och enkelt

18 april 2026

Svar från Billetto

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du upplevde det som smidigt och enkelt – precis så vill vi att det ska kännas.
Välkommen tillbaka! 😊
Team Billetto

Hittills har det mesta fungerat fint

Hittills har det mesta fungerat fint.
byta plats, generera gäst biljetter etc.
Ett par saker att lära oss t.ex. publicera på Facebook och andra sociala media.

15 april 2026

Svar från Billetto

Tack så mycket för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att det mesta har fungerat smidigt hittills, särskilt funktioner som platsbyte och att generera gästbiljetter.

Det är helt naturligt att det dyker upp frågor längs vägen – vi hjälper er gärna vidare med att komma igång med publicering på Facebook och andra sociala medier också. Tveka inte att höra av er till oss om ni vill ha tips eller vägledning!

Ser fram emot att följa ert fortsatta arbete 🚀

Enkel att beställa via

Enkel att beställa via. Gör det möjligt även för små arrangörer att sälja biljetter via webben.

12 april 2026

Hej Charlotta

Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni upplever det som enkelt att komma igång och att plattformen gör det möjligt även för mindre arrangörer att sälja biljetter online.

Det är precis det vi strävar efter – att göra biljettförsäljning tillgänglig för alla. Lycka till med era kommande event, och hör gärna av er om vi kan hjälpa till med något!

Team Billetto

Fick aldrig svar på min fråga.

27 januari 2026

Svar från Billetto

Tack för din feedback. Det låter inte bra att du upplever att du inte har fått svar – det vill vi självklart ta på allvar.

Vi kan dock inte se någon förfrågan från dig som inte har blivit besvarad, så det är möjligt att något har gått fel på vägen. Hör gärna av dig igen, så ser vi till att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt på support@billetto.se så att vi kan reda ut detta tillsammans.

Tack på förhand

Enkelt och bra att köpa biljetter

Enkelt och bra att köpa biljetter

11 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad härligt att höra att du tycker det är enkelt och smidigt att köpa biljetter – det är precis den upplevelsen vi vill ge! 🎟️

Enkel bokning o betalning

Enkel bokning o betalning. Gillar Apple Pay!

8 april 2026

Stort tack för din feedback ⭐️

Vad kul att höra att du upplever bokning och betalning som enkel – och extra roligt att Apple Pay fungerar så bra för dig! 🙌

Billetto Support

Direktlänkar och betalning med Swish…

Direktlänkar och betalning med Swish görcdetcsnabbt och enkelt att boka och få digitalbiljett.

7 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Härligt att höra att direktlänkarna och Swish-betalningen gör det snabbt och smidigt att boka och få din digitala biljett – precis så det ska vara!

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

4 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Härligt att höra att du upplever det som snabbt och enkelt – precis så vi vill att det ska kännas! 🚀

Enkel att använda

1 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du tycker plattformen är enkel att använda – det betyder mycket för oss! 🙌

👍👍👍👍

Funkar bra!

2 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Härligt att höra att allt fungerar som det ska – det uppskattar vi verkligen! 😊

Kungliga Musikhögskolan går vi till

Kungliga Musikhögskolan går vi till . Gratis konserter . Enkelt att boka . Väldigt bra :-)

20 mars 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad härligt att höra att ni uppskattar konserterna på Kungliga Musikhögskolan – och att bokningen upplevs som enkel och smidig! 🎶

Billetto Support

Bra innehåll och betaltjänst.

1 april 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du är nöjd med både innehållet och betaltjänsten – det uppskattar vi verkligen!

Billetto Support

Inga problem med att beställa biljett …

Inga problem med att beställa biljett och snabb leverans av bekräftelse mail.

30 mars 2026

Svar från Billetto

Tack för dina fina ord ⭐️

Det gläder oss att höra att det var enkelt att beställa biljetten och att du snabbt fick ditt bekräftelsemail. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gick väl okej

Det gick väl okej. Men jag förstod aldrig om det inte gick att välja platser för evenemanget eller om jag bara inte hittade hur man gjorde.

27 mars 2026

Tack för din recension ⭐️
Det låter bra att du överlag hade en okej upplevelse 😊

När det gäller platser beror det på hur arrangören har satt upp eventet. Vissa event har fasta platser, medan andra saknar numrerade platser – och i de fallen går det tyvärr inte att välja en specifik plats själv.

Vi tar dock med oss din feedback, eftersom det självklart ska vara tydligt i köpprocessen vad som gäller för det enskilda eventet.

Billetto Support

allt funkade ju som det skulle och jag…

allt funkade ju som det skulle och jag fick biljetterna . det enda jag kan *klaga* på är att jag ville fråga om det fanns rullstolsplats och om priset var lägre då, som t.ex. när jag beställer biljetter till Operan så finns det ju ett sådant val och även rabatterat pris för medhjälpare
Lars 🧑‍🦼

28 mars 2026

Hej Lars,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vi är glada att allt fungerade som det skulle och att du fick dina biljetter utan problem. Samtidigt uppskattar vi verkligen din feedback kring rullstolsplatser och eventuella rabatter för ledsagare.

Det är arrangören av eventet som ansvarar för att sätta upp billettyper och eventuella rabatter, inklusive tillgänglighetsalternativ. Vi håller helt med om att detta är viktigt, och vi tar gärna med din feedback vidare för att uppmuntra arrangörer att tydligare inkludera dessa val.

Tack igen för din input – den hjälper oss att bli bättre!

Vänliga hälsningar