Bilhuset Koge Omdömen 31

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil på det kraftigste advare mod at handle bil hos Bilhuset Køge. De snyder kunder ved at sælge biler med skjulte fejl og mangler. Hvis man forsøger at få en løsning, er servicen ikke-eksiste... Se mer

2,2

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hold jeg væk fra værkstedt

Hold jeg væk fra værkstedt
Har ikke prøvet et servicetjek de sidst 4 år som er overholdt på tiden, tager altid 2-3 dag Så sæt god tid af.!!
De overholder ikke aftaler. De skriver ikke tilbage hvis man skrive til dem eller ringer tilbage.
Købte bil Med gl serviceaftale, som dækker alt og ikke kun farlige skader ! som også skulle debatteres hver gang, før de blev ombygget og der var der god service og de holdt hvad de lovede. Kunne kun bruge dem iflg serviceaftale derfor har jeg benyttet dem i hårde 4 år
Hvis i benytter værkstedet få alt og jeg mener alt på skrift ellers benægter de alt som er aftalt da de ikke har det på skrift.!! Det er lige før man skal se de skriver beskeden til dig før de reagere. Eller nævn FDM så går det lidt hurtigere......
Denne gang kunne de ikke finde ud af at lægge min bildæk i bilen i stedet sendte de dem hjem samt dækkene var ikke kommet til den dag jeg skulle have service og skiftet dæk. Det var kun 1½ måned før jeg bestilte tiden.og 14 dag
Da jeg så fik sommer sutterne på var vinterdæk sendt til opbevaring som jeg ikke skulle have. Det to så ca 14 dag at få dem hjem. Dog ende det med at de kørte dem hjem da vi ikke har tid til at tage flere fridag / tidligt fri for at hente biler.
De glemte også at reparere nogle manchetter på forhjulene som de bare skulle lave iflg serviceaftalen.
Jeg kan forsætte med underligt ting blandt andet så havde jeg bilen til service lige inden Syn men grundet en sikring sprang under et serviceeftersyn tog det en lille måned før jeg kunne kører bilen til service da motor lappen lyste...
De hører ikke efter når man fortæller at en bremser piper som en fugl og den skal udluftes. Her var den inden 3 el 4 gang før de gad gøre det jeg sagde en mekaniker sagde jeg skulle sige "tror ikke de vil hører på kunderne " de skiftede både bremseskifter køret bremse tjek over 2 gange uden at løses problemet.
Orker ikke fortsætte men håber for dem at de forstår at de lever af reparationer og deres værksted og ikke kun bilsalg! God kundeservice bude stadig være vejen frem for en sund forretning.

13 april 2026

Glade kunder

Vi kørte langt for se på en brugt Picanto til min kone. Vi blev vel modtaget og efter prøveturen besluttede os for at se om en handel var mulig, da vi havde en ældre byttebil med. Fernando var venlig, rolig og meget omhyggelig med at forklare og fortælle om bilen og de muligheder huset havde. Vi følte os trygge og velinformerede og handlede. Bilen var klar få dage efter, og vi kørte glade og veltilfredse derfra. Alle aftaler var overholdt til punkt og prikke, så stor ros til Fernando 👍

29 mars 2026

KØB/LEASE IKKE BILER AF DETTE SELSKAB

KØB/LEASE IKKE BILER AF DETTE SELSKAB!

Vi leasede i november måned 2025 en bil af @Bilhuset Køge, og vi skriver nu 2. februar 2026.

Vi har kunnet køre i bilen i ca 4 uger on and off, og resten af tiden har bilen stået stille, uden at værkstedet har kunnet reparere bilen og ej heller har kunnet stille en lånebil til rådighed.

Vi har oplevet utrolig dårlig service og absolut ingen villighed til at hjælpe i den mellemliggende periode.

Vi er rystede over den utroligt dårlige behandling og står nu med en ny bil, der ikke kan køre, og med en leasingaftale, som vi ikke kan komme ud af.

Vi føler os snydt, bondefangede og svinet til, når vi forsøger at få hjælp og forklare, at det da ikke kan være vores problem, at en hel ny bil ikke kan køre.

Derudover har deres løsning været, at vi selv ved hjælp af et topnøglesæt kan koble batteriet fra og til, så vi selv kan omgå fejlen, hvilket virker hver anden gang, - men hvad er da det for en latterlig løsning?!

Vi er dybt rystede og føler os utroligt dårligt behandlede, og vi kommer aldrig til at lease biler gennem Køge Bilhus igen.

2 februari 2026

Virkelig dårlig service

Kan ikke mindes at have oplevet så dårlig service før, værkstedet under al kritik. I indskrivningen bliver man ikke modtaget med venlighed, aftaler overholdes ikke - rent kaos. Kan ikke anbefale dette bilhus.
Havde jeg læst på Trustpilot inden, havde jeg sparet mig for en virkelig kedelig oplevelse.

19 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi var nede at kigge på ny elbil i dag

Vi var nede at kigge på ny elbil i dag. Vi fandt en fantastisk bil, men på trods af at vi kiggede på den samme bil i 30 minutter, kom der aldrig en sælger. Personalet havde mere travlt med at sidde ved deres computere. Sådan er det også, når man vil have sin bil til service. Jeg savner Auto-House Køge. Der fik man altid god betjening. Og nej, vi købte ikke vores nye bil i Bilhuset Køge. Den køber vi et andet sted i morgen.

21 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fejloplysninger, dårlig attitude og nul service

Jeg kontaktede Bilhuset Køge telefonisk angående en specifik Fiat 500e, fordi jeg ville være helt sikker på, at service var overholdt og servicebogen var udfyldt, så batterigarantien kunne være gældende. Sælgeren sagde i telefonen, at han tjekkede det med det samme, og han bekræftede, at der var fuld service på bilen. Han lød samtidig syg, irriteret og generelt uinteresseret i at hjælpe.

Da vi kom derud (mellem jul og nytår, hvor vi netop ringede på forhånd for at spare tid), var der først ingen medarbejdere at få fat i. Vi endte ved to trainees, hvor den ene, der viste bilen, tydeligt ikke vidste noget som helst, og den anden sad passivt og virkede som den eneste med autoritet til faktisk at tage beslutninger.

Det værste var dog, at da vi nævnte bilen, vi havde talt om dagen før med samme sælger, så ændrede historien sig: pludselig var service alligevel ikke overholdt på den bil. I stedet blev vi præsenteret for en anden bil, som “tilfældigvis” havde service, men som var 7.000 kr. dyrere. Det føltes som klassisk lokkemad.

Vi kiggede alligevel på den dyrere bil, fordi vi havde ringet på mange biler i forvejen, og næsten ingen havde service overholdt. Men bilen bar tydeligt præg af at have stået længe uden pleje: der var spindelvæv, fugt indvendigt, og den lugtede.

Da det kom til forhandling, var der ingen imødekommenhed overhovedet. Vi spurgte, om de kunne give et tilbud på nye dæk, da bilen stod med helt nedslidte sommerdæk. Sælgeren tilbød “nye dæk for 5.000 kr.” og ville fikse en lille ødelagt sidelygte samt lægge måtter i, men der var ingen undskyldning for fejloplysningerne, ingen reel dialog og ingen vilje til at finde en fair løsning, selvom vi reelt var mødt op efter at være blevet lovet en bil 7.000 kr. billigere. Da vi nævnte lugten, blev det blot skubbet over på klargøring, uden ansvar.

Vi gik derfor. Senere ringede vi igen, fordi vi stadig var interesserede i bilen, og vi foreslog selv, at næste service skulle være på deres regning, og at de stod for indregistrering. Sælgeren sagde ja, og vi bad om det på skrift. Jeg modtog ikke noget, så jeg skrev selv til ham, da jeg frygtede han havde stavet mailen forkert. Han svarede, at mailen var korrekt, og sendte derefter en meget sjusket og kortfattet mail med aftalen.

Samme aften læste jeg anmeldelserne på Trustpilot, og min mavefornemmelse blev bekræftet. Jeg skrev tilbage, at vi ikke ønskede at handle på grund af anmeldelserne og vores oplevelse. Ingen respons.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og meget langt fra den service, man forventer hos en “autoriseret” Fiat-forhandler. Jeg handler ikke der.

29 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi blev nægtet en prøvekørsel

Vi blev nægtet en prøvekørsel, med begrundelsen at vi først skulle have “besluttet os for at købe bilen”. Det er en uhørt og uprofessionel tilgang, som hverken skaber tillid eller tryghed i en så stor beslutning som et bilkøb.

Vi blev desuden mødt med en nedladende attitude og retoriske spørgsmål som: “Hvad skal du med en 7-personers bil?” – en kommentar, der hverken er relevant eller acceptabel i en seriøs salgssituation.

Vores klare indtryk var, at personalet ikke ønskede at sælge bilen til os – og vi valgte derfor en anden forhandler.
Kan ikke anbefale dette sted.

Navnet “Det Smilende Bilhus” virker desværre mere som ironi end virkelighed.

25 juni 2025

Useriøst og uprofessionelt!

Useriøst og uprofessionelt!

Sidst i maj 2025 kigger vi på brugt elbil hos Bilhuset Køge og falder for en bil, som vi ender med at skrive slutseddel på samme dag. På slutsedlen står, at bilen senest leveres efter 14 dage, men dagen efter bliver vi kontaktet af sælgeren, som oplyser, at han kan have bilen klar til os allerede om 4 dage. Aftalen bliver derefter, at vi kan hente bilen fredag d. 31/5 kl. 8.30.

Herefter begynder “alt det sjove”:

Fredag d. 31/5 bliver vi ringet op kl 8, hvor vi er på vej ud af døren med beskeden om, at bilen ikke er klar, da sælgeren ikke kan finde den ene halvdel af registreringsattesten! Dermed kan bilen ikke toldsynes og ikke sælges.
Vi får besked om, at man forventer at have det på plads op ad formiddagen, så vi kan få bilen om eftermiddagen. Da klokken bliver 14, kontakter vi selv sælgeren, som ikke er kommet en løsning nærmere, men nu oplyser, at han vil ringe til os, hvis det ikke lykkes at finde attesten inden fyraften.
5 minutter i lukketid ringer han også og oplyser blot, at den ikke er fundet, men siger så, at han forventer at have bilen til os mandag. Da vi heller ikke hører noget mandag, kontakter vi nu igen sælger, som nu oplyser, at da det er en importeret bil, er den anden halvdel af attesten nok hos transportøren, som han lige skal have fat i. Derefter hører vi intet, og vi må selv ringe x flere blot for at få samme besked hver gang.
Dagen før sidste leveringsdato på slutsedlen (godt 3 uger efter vi skrev under), ringer sælgeren pludselig lige før fyraften og siger, at han har gode nyheder - registreringsattesten er lokaliseret og han er HELT SIKKER på, at han har den i morgen tidlig, så vi kan hente bilen næste eftermiddag. Det sker så bare ikke, men vi er selvfølgelig selv nødt til at ringe og spørge, for sælger er helt tavs dagen efter.
Vi oplyser nu, at vi er nødt til at have en lånebil, da vi har solgt vores anden bil, hvilket sælger da også går med til (derfor 1 stjerne). Da vi henter denne lånebil og nævner, at vores tålmodighed nu kan ligge et meget lille sted, så får vi besked på, at der ingen grund er til at tale grimt pga en lille svipser! En “svipser” som betyder, at vi ingen bil har! Det vil sælgeren ikke anerkende.
Derefter hører vi igen intet i 4 dage, før vi igen selv ringer og spørger, hvornår vi kan hente vores bil. Nu er beskeden, at registreringsattesten ligger i København, og at sælgeren ikke forstår, hvorfor den ikke er kommet til Køge.
På det tidspunkt har vi for længst mistet al tiltro til sælger og Bilhuset Køge, og dagen efter hæver vi handlen. Sælgeren beklager, men vil ikke anerkende, at det er andet end en lille ubetydelig fejl.
Det finder vi ejendommeligt, da de ikke kan sælge bilen uden at have hele registreringsattesten, så hvordan kan det være, at de ikke har styr på attester mv, før de sætter biler til salg! Det er virkelig useriøst og uprofessionelt, og at de så ikke holder deres kunder løbende opdaterede undervejs i sådan et forløb gør bare det hele værre.
Hold jer væk derfra!

18 juni 2025

Hold jer fra værkstedet

Elendigt værksted. Havde bilen på værksted i forrige uge til hjulskift til sommerdæk på min E3008 og så skulle den også have nogle software opdateringer. Indleverer den om morgenen og aftaler at jeg henter den inden lukketid. Da jeg ankommer ved 15.30 tiden får jeg at vide at den ikke er klar endnu så jeg vender tilbage 16.30 og så får jeg at vide at der skal en fransk teknikker til og derfor kan jeg ikke få bilen. Det var måske meget rart at få at vide inden jeg blev sat af ved værkstedet. Så kan jeg vel få en lånebil? Nej for det havde de så ikke flere af! Øhh hvordan kommer jeg så herfra - ja, det er jo så mit eget problem. Så udover at der kun er en til at ekspedere så var det da den mest elendige kundeservice og kommunikation jeg nogensinde har oplevet i de snart 40 år jeg har haft bil. Det er sidste gang de får mine biler til service. Nå ja, så havde jeg også bedt om at få lavet 2 ting med bagsmækken. Det var så kun den ene ting som var fikset. Og igen - ingen kommunikation om hvad de har lavet. Det værksted køre huset i sænk, ærgerligt da salgsafdelingen ellers er fine at handle med.

19 juni 2025

Mangel på kundeservice

Magen til utilfredsstillende kundeservice skal man lede længe efter! Hold jer langt væk.
Mandag d. 31 marts 2025 skulle vores bil opdateres og diverse fejl skulle udbedres. Ingen ting hører man dagen lang. Men når man selv ringer 30 minutter i lukketid får man besked om at de ikke har haft tid til at lave den. Mandag d. 7 april 2025 har man så tid til det samme endnu en gang. Denne gang får man besked om at den er klar men at man lige skal tale med mekanikeren inden man kører. Mekanikeren fortæller så at den ikke er blevet opdateret… “jeg havde travlt med en sag fra Frankrig”, og “desuden virker alle de ting som vi ellers havde sagt IKKE virkede”, herunder forvarmningen. Den satte vi så til den efterfølgende morgen og selvfølgelig virker det IKKE!!!! Når man så ringer om eftermiddagen får man fat i René og aldrig har jeg oplevet en mere flabet medarbejder, som ikke havde noget fornuftigt at sige “for når det virker på værkstedet kan de ikke udbedre fejlen”.
Desuden skal man efter et hvert værkstedsbesøg selv betale og sørge for at vaske bilen da den er blevet smurt ind i mågelort.
Det er en utrolig ærgelig oplevelse når man 2 mdr. forinden har købt en sprit ny bil hos dem, hvor der allerede en uge efter var problemer med den og der var lang ventetid for at få den på værksted som salgschefen sagde den skulle for at opdateres… det var så sidste gang jeg handlede hos dem!

8 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ADVARSEL: SNYDER SINE KUNDER!

Hvis man forsøger at få en løsning, er servicen ikke-eksisterende. De nægter ethvert ansvar og afviser klager med dårlige undskyldninger. I stedet forsøger de at presse kunderne til at betale en urimelig overpris for reparation – en fuldstændig uacceptabel praksis!

Mit råd: Hold jer langt væk fra denne forhandler, medmindre I vil risikere at blive snydt og stå tilbage med en bil fyldt med problemer.

3 april 2025

Bedrageriske

Bedrageriske. de er en typisk bilforhandler og med det menes der, typerne der tager r**en på unge piger der ikke har forstand på biler. Lover uspecificeret garanti (hvilket vil sige hele bilen) man kommer der ned med en ødelagt kobling efter 5 måneder, René påstår simpelthen at det er en brugerfejl og at min søster ikke kan finde ud af at betjene bilen. Usselt værksted uden lige. Men han kan fikse det for 18.000 kroner. ussel bedrager. koblingen var ødelagt ved salget af bilen, men der påstod de "at det bare var sådan at koblingen føltes" hold jer væk fra dem :)

3 april 2025

Anbefaler ikke dette sted

Købte bil hos dem i maj 2024, og det er ikke et sted jeg vil anbefale til nogen.

Da jeg henter bilen har den store hvide plamager flere forskellige steder på kølerhjelmen. (Bilen er sort). Det er syre pletter fra fuglene som har ætset lakken fordi bilen har stået udenfor uden at være blevet plejet i flere måneder. Dette fortæller de at de ikke kan gøre noget ved. Jeg må derfor få omlakeret motorhjelmen et andet sted af egen lomme. Ud over det havde bilen også en ret stor skramme på kofanger fra tidligere ejer som heller ikke så særlig pæn ud, dette kunne de heller ikke gøre noget ved.

Jeg havde så tilkøbt vinterhjul som jeg selv ønskede at sætte på. Da jeg kommer op og fortæller jeg vil have dem udleveret glemmer medarbejderen at fortælle mig det koster penge, så dette var jeg slet ikke klar over da jeg skulle hente dem. Havde jeg vidst det havde jeg nok bare fået dem skiftet hos dem, nu når jeg alligevel skulle betale penge for at få hjulene udleveret..
Medarbejderen spørger om han skal hjælpe mig med at få hjulene ud i bilen, hvilket jeg takker ja til. Han starter med at tabe den ene fælg ned mod fliserne, putter ET hjul ind i bilen, og siger jeg kan klare resten.

Da jeg så skal til at sætte hjulene på, opdager jeg at det ene dæk er HELT fladt. Det virkede underligt eftersom ingen af de andre var flade, men jeg fylder bare luft i og tænker ikke mere over det. Dette resulterede i at jeg skulle ud og fylde luft i dækket hver 2. uge, det samme dæk. Jeg får en tid til at de kan kigge på det, og de fortæller mig at der er et hul ved siden af fælgen som de desværre ikke kan lappe. Hun siger så at jeg må betale halvdelen af prisen for et nyt dæk. Det synes jeg godt nok var ringe. Jeg har købt disse dæk hos jer, det ene var helt fladt da jeg modtog det, der var jo noget galt fra starten, selvfølgelig skal jeg ikke betale for det. Jeg endte med at måtte fortælle dem at det skulle jeg altså ikke betale for, eftersom de har solgt mig et dæk med hul i. Til sidst måtte de give mig ret, og satte et lidt billigere dæk på end hvad jeg havde købt.

Udover dette, da jeg modtog hjulene, der sad afbalancerings klodserne slet ikke fast. De smuldrede af helt af sig selv på alle hjulene. Så dette måtte jeg også få fikset et andet sted.

Jeg kan også lige nævne at bilens udstyrsliste ikke stemte overens. Det var bare copy paste arbejde på alle artiklerne på bilerne, uden de lige havde tjekket hvilke modeller havde hvilket udstyr. Dette gjorde jeg medarbejder opmærksom på, at den altså ikke havde det udstyr der stod. I bytte gav han mit et service på deres regning. Da jeg skulle bestille servicet var der ikke noget problem. Medarbejderen kunne se der stod jeg havde et service til gode, men da dagen så kom hvor jeg skulle benytte mig at dette service, var det slet ikke noget de kendte til. Den pågældende medarbejder som havde solgt mig bilen, var der ikke længere, og de kunne åbenbart fra den ene dag til den anden ikke se det i systemet længere. Selvom ham jeg havde booket hos sagde han godt kunne se det, men så på dagen var det bare væk. Så der skulle jeg igen diskutere med dem. De glemte desuden at ringe til mig da bilen så var færdig.

Jeg kommer ikke til at anbefale dette sted til nogen.

18 januari 2025

Organisation i opløsning

Vores Peugeot 308 fra 2016 fik lavet stort service hos bilhuset, hvor vi tilmed fik lavet samtlige anbefalinger, mekanikeren havde. Pris 7500 kr.

24 timer efter vi fik bilen tilbage, brød den sammen. Jeg fik bilen bugseret tilbage til bilhuset. Bilhuset var 5 dage om at få kigget på bilen, hvor de meddelte, at de ikke kunne sige hvad fejlen var, men at de gerne ville fejlsøge yderligere for 1200 kr I timen. Om 14 dage!

Jeg siger ikke, at nedbruddet skyldtes bilhusets ageren, men jeg havde dog en forventning om, at vi begge havde et oprigtigt ønske om at få klarhed over sagen, men det var åbenlyst ikke tilfældet.

Ringer man til bilhuset og vil klage sin nød, får man omstillingen, som ved sidste samtale beskrev sin arbejdsdag som 8 timer med brok fra utilfredse kunder.

Tak for ingenting plus regningen på 1200 kr for autohjækp til at bugsere til nyt værksted.

22 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende Service og Support hos…

Fremragende Service og Support hos Bilhuset i Køge

Vi havde for nylig fornøjelsen af at købe en bil hos Bilhuset i Køge, og vi vil gerne dele vores oplevelse, især med fokus på den fantastiske service, min mand og jeg modtog fra sælgeren Mathias.

Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Mathias tog sig tid til at forstå vores behov og præsenterede flere biler, som kunne være interessante for os. Han var yderst imødekommende og løsningsorienteret, hvilket gjorde hele processen meget nemmere.

Mathias sørgede for, at vi følte os trygge ved vores valg, ved at forklare alle detaljer om bilerne, inklusive fordele og ulemper ved hver enkelt. Han var aldrig påtrængende, men derimod meget hjælpsom og tålmodig.

Vi endte med at købe en elbil som iøvrigt var MEGET nyt for os.

Da vi endelig havde besluttet os for en bil, håndterede Mathias hele handlen med en professionalisme, som jeg sjældent har oplevet. Selv efter købet har Mathias været til rådighed for at besvare spørgsmål og hjælpe med eventuelle opfølgende behov. Denne fortsatte support har gjort mig meget tryg ved mit køb og bekræftet, at jeg valgte det rette sted.

Vi har tidligere haft blandede oplevelser med bilforhandlere, men Bilhuset i Køge skiller sig virkelig ud. Mathias' engagement og hans evne til at finde løsninger på eventuelle udfordringer gjorde en stor forskel.

Alt i alt var vores oplevelse hos Bilhuset i Køge enestående. Mathias leverede en service, der langt oversteg vores forventninger, og jeg kan varmt anbefale både ham og Bilhuset til alle, der overvejer at købe en bil. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, jeg har brug for en ny bil.

Varmeste anbefalinger

1 juli 2024

Check værkstedspriser !!

Check priser !!
Skulle have skiftet kobling på min gamle Peugeot 107 og synes prisen var temmelig høj, men accepterede i første omgang aftalen, da medarbejderen virkede overbevisende og det er et autoriseret værksted.
Idet jeg stadig var forundret over prisen, ringede jeg til naboværkstedet Quickpoint og de kunne skifte kobling til HALVDELEN af prisen fra Bilhuset Køge (og her har jeg korrigeret for mersalg i form af svinghjul mv)
Kan kun anbefale at tjekke priser - også selvom man som jeg allerede havde indleveret bilen og fået en lånebil.
At de stadig får en stjerne skyldes medarbejderne, som faktisk var meget servicemindede og også var imødekommende i forhold til at jeg naturligvis annullerede aftalen. Medarbejderne er gode nok og giver en god kundeoplevelse (selv når man er sur)men firmaets prissætning på værkstedsydelser er helt på månen🙄

15 juli 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.