Bike Republic Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik werd heel vriendelijk geholpen. Ik kon op het afgesproken tijdstip mijn fiets ophalen. Mijn oude batterij moest ik niet zelf terug meesleuren naar huis. Goede ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een lekke achterband van mijn elektrische fiets en werd correct doorverwezen van Groot Bijgaarden naar Asse ( in Groot Bijgaarden hadden ze een probleem met de bezetting). Zonder veel moeite kr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk personeel! Er werd met zorg geluisterd naar mijn problemen, tips en tricks gedeeld, en mijn probleem opgelost in zeer korte tijd. Heel goede en snelle klantenservice! Uiterst tevr... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation
  3. Landsvägscykling

Skrivet av företaget

Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

345 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vervangen onderdelen die niet nodig…

Vervangen onderdelen die niet nodig zijn en die niet afgesproken waren. Als je verhaal gaat halen, doen ze alsof je een complete idioot bent. Klantvriendelijkheid is iets dat ze niet kennen. De kosten van het jaarlijkse onderhoud zijn even hoog als die voor mijn auto. WEGBLIJVEN!!!

14 april 2026

Svar från Bike Republic

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je jouw bezoek aan Bike Republic Leuven als negatief hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
We willen hierbij wel verduidelijken dat onze techniekers niet zomaar onderdelen vervangen zonder reden. Zij zijn opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om correct te beoordelen welke slijtageonderdelen aan vervanging toe zijn. Dit gebeurt steeds met het oog op veiligheid en om ervoor te zorgen dat je fiets opnieuw voor een langere periode zorgeloos gebruikt kan worden.
Wat de communicatie betreft, hechten wij veel belang aan een respectvolle omgang langs beide kanten. In dit dossier stellen we vast dat dit respect vanuit jouw kant ontbrak, wat een constructieve dialoog bemoeilijkt heeft. Dat betreuren wij ten zeerste.
Omdat je niet akkoord gaat met de uitgevoerde herstellingen, gaan wij – op jouw verzoek – de oorspronkelijke, versleten onderdelen opnieuw monteren. We willen daarbij wel duidelijk stellen dat wij in dat geval geen verantwoordelijkheid kunnen opnemen voor de veiligheid noch voor de fietservaring op korte en lange termijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd onthaald met een glimlach

Altijd onthaald met een glimlach! Transparante en snelle service en ook nog eens kwalitatiefvol voor een correcte prijs: aanrader!

11 april 2026

Svar från Bike Republic

Hierdoor krijgen we nog een grotere glimlach 😁. Dankjewel voor deze prachtige 5 sterren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

No nonsens zaak waar de klant voorop staat.

De vriendelijke medewerkers weten waar ze het over hebben. Duidelijk uitleg over de verschillen qua afwerking, batterij en prijsverschil tussen diverse merken.
Ze zijn er vriendelijk maar dringen zich zeker niet op.
Fijne service en direct behulpzaam.
Gewoon no nonsens zaak. Een aanrader.

10 april 2026

Svar från Bike Republic

Dankjewel voor deze super feedback. Dankjewel!

Reparatie 2 elektrische fietsen

Onze 2 elektrische fietsen voor diagnose en herstelling binnen gebracht. De fietscomputer van beide fietsen werkten niet meer. Bij de ene fiets was een kabeltje effect, de andere had een error en moest een update krijgen. Dit hebben ze goed gecommuniceerd en hiervoor de correcte prijs aangerekend. De fietsen waren ook snel klaar. De verkopers zijn ook heel vriendelijk. We komen zeker nog terug!

7 april 2026

Svar från Bike Republic

Wat zijn we blij dit te lezen. 😍Dankjewel voor de 5 sterren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toen ik om een elektrische fiets ging…

Toen ik om een elektrische fiets ging kijken in Beveren kreeg ik een hele goede uitleg, er werd niet gepushed om een bepaald merk te kopen. Mijn fiets werd in Wijnegem geleverd en daar werd ik bediend door Paul: zeer vriendelijk, zeer goede uitleg en ook nog zeer behulpzaam.

Svar från Bike Republic

Paul is een topper! Dankjewel voor deze mooie 5 sterren!

Zeer behulpzaam.

Ze hebben mijn vrouw zeer goede uitleg gegeven. Over wat en welke e bike .ze heeft er met rondgereden. Moest wel wachten op een andere kleur..maar dat ging ook snel. Geen dure fiets maar het doet wat t moet doen. Ze is zeer blij

25 mars 2026

Svar från Bike Republic

Zij blij, wij blij 😁Dankjewel voor deze topscore die u ons geeft. Dit maakt ons gelukkig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Enkel een onderhoud gevraagd

Enkel een onderhoud gevraagd. Onnodig verschillende stukken vervangen zonder communicatie naar de klant toe met een belachelijk dure factuur als gevolg!!! 1 ster is helaas nog te veel

Svar från Bike Republic

Oei. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Contacteer gerust even onze klantendienst op customercare@bikerepublic.be met jouw verhaal en we bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fiets moeten binnen doen voor jaarlijks…

Fiets moeten binnen doen voor jaarlijks onderhoud. Afspraak binnen een week gekregen. Vriendelijk verwelkoming , prijs bestek ontvangen telefonisch de dag van reparatie. In de namiddag een fiets die tip top in orde was kunnen gaan afhalen.

Beste fietswinkel van Merksem

Ik heb jullie winkel in Merksem leren kennen door een filmpje op Facebook, met “Dries” in de Hoofdrol.
Die kwam zo professioneel en vriendelijk over dat ik ook naar deze winkel gegaan ben.
In het “echt” is hij ook zo, heel vriendelijk en heel professioneel.
Ik ben heel goed ingelicht geweest over de verschillende soorten e-bikes en heb dan ook de Gazelle Grenoble C5 gekocht.
Super tevreden!!!!
Dankjewel!

Kordaat en vriendelijk…

Zeer goed advies bij de aankoop van een nieuwe ebike. Ik zette mijn noden op een rijtje, er werd geluisterd, een model voorgesteld, ik testte , was tevreden en er kon besteld worden.
De herstelling van mijn oude fiets werd tussen het andere werk mee genomen, omdat het dringend was. De volgende dag kon ik die al ophalen en was de kost nog minder dan de oorspronkelijke inschatting.

28 mars 2026

Een aanrader

Vriendelijk personeel. Prima uitleg over de E bike die we kochten. En een gepaste oplossing gezocht toen onze zadels wat te hoog waren. Bedankt voor de snelle oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wel heel goed geholpen in Grimbergen

Wel heel goed geholpen in Grimbergen.
Heel vriendelijk personeel, ik had een lijstje bij met wat ik wou, werd direct geholpen mocht testen, had geduld met mijn vragen, en wanneer ik de fiets ging halen hetzelfde goede uitleg. Fijn personeel

Fijne ervaring!

Het is altijd fijn om bij Bike Republic te komen! Wat een ruime winkel met een groot aanbod. De verkopers maken altijd tijd om naar je vragen te luisteren. We werden goed geholpen bij de aankoop van onze fiets, van de eerste tot de laatste stap. Bovendien was de fiets sneller geleverd dan voorzien, wat een fijne verrassing!

26 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.