Bike Republic Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik werd heel vriendelijk geholpen. Ik kon op het afgesproken tijdstip mijn fiets ophalen. Mijn oude batterij moest ik niet zelf terug meesleuren naar huis. Goede ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een lekke achterband van mijn elektrische fiets en werd correct doorverwezen van Groot Bijgaarden naar Asse ( in Groot Bijgaarden hadden ze een probleem met de bezetting). Zonder veel moeite kr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk personeel! Er werd met zorg geluisterd naar mijn problemen, tips en tricks gedeeld, en mijn probleem opgelost in zeer korte tijd. Heel goede en snelle klantenservice! Uiterst tevr... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation
  3. Landsvägscykling

Skrivet av företaget

Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

345 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Aankoop speedped.

Fijne ontvangst door Lode. Nam de tijd om ons te informeren en dacht mee. Verschillende opties besproken, testrit gemaakt. Vlotte afhandeling bij aankoop fiets, nummerplaat en bij afhaling. Duidelijke informatie gekregen.

25 april 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterrenscore!! 🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer aangename en niet opdringerige verkopers.

Wij hebben twee e-bikes gekocht in de vestiging in Roeselare. Om allebei onze keuze te maken werden we fantastisch geholpen door een medewerker(Mathias) . Wat een aangename kerel !! Niets is hem teveel, laat je zonder probleem verschillende fietsen passen of proefrijden. Geeft deskundig advies zonder dat hij je in een bepaalde richting probeert te sturen. Ook absoluut niet opdringerig. Je krijgt bedenktijd. Er is totaal geen druk en dat voelt goed. Echt absoluut top!! Toch wil ik nog een punt aanhalen waar het team zeker werk moet van maken. Wie ervoor verantwoordelijk is weet ik niet maar wij hebben twee prijzige fietsen gekocht.De ene is al geleverd, de andere wachten we nog op. Na de aankoop krijg je op geen enkele mail nog antwoord. Gaat het over de levertermijn van de nog te leveren fiets, of produktinfo over accessoires… nergens krijg je een antwoord op. Zo lopen ze wel omzet mis want je gaat online advies of info zoeken en je koopt dan online bepaalde zaken die op de fiets passen. Jammer want voor de rest is alles er top qua service en info terplaatse. Grote vakkennis en de niet opdringerige houding is goud waard. Enkel het niet beantwoorden van mails vind ik frustrerend, en dat is zeker een werkpunt voor de toekomst. Of er loopt iets fout met de mailbox waar ze geen weet van hebben, dan kunnen ze er waarschijnlijk ook niets aan doen. Voor de rest een echte top fietsenwinkel. Ik zou er alvast terug gaan voor onze aankopen.

2 maj 2026

Svar från Bike Republic

Dankjewel voor de mooi 5 sterren! Uw advies ivm de mailbox gaan we zeker doorgeven.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service door vriendelijke mensen.

Telefonisch snel een afspraak kunnen maken voor de week nadien om mijn Stella fiets te laten nakijken. Zeer vriendelijke medewerkers en goede service. Fiets volledig nagekeken, remblokjes vervangen, banden opgepompt. Ik ben heel tevreden en voor mijn volgende onderhoud/nazicht kom ik terug naar hier!

30 april 2026

Svar från Bike Republic

Super 🤩. Leuk om dit te lezen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte herstelling uitgevoerd. 4 bezoeken voor hetzelfde probleem!

Mijn zoon kocht er zijn Trek fiets. Echter na een paar weken kwam de pedaal los. Ze hebben dit onmiddellijk hersteld met een gelijmde draad-bus, heel goed gedaan. Maar omdat deze bussen na een tijd loskomen wou ik nieuwe crank-armen. Die hebben ze na een aantal weken geplaatst. Echter na een aantal weken kwam er 1 crankarm los, deze hebben ze onmiddellijk vastgezet. Goeie service. Maar nu na een aantal maanden, eigenlijk weinig gereden in de winter, kwam de andere cranckarm ook los, nog maar 1 pedaal dus te voet naar huis. Deze hebben ze dan terug gemonteerd maar omdat deze cranck is losgekomen hebben we schade aan het frame! Bij de laatste interventie merkte ik een krakend lawaai aan de achteras, water en zand in de lagers. Van een mountainbike kan je wel verwachten dat die hier tegen kunnen? Bij bike republic wilden ze hier een offerte voor maken! Wegblijven bij Bike republic!!! Ze herstellen de fiets met het budget dat ze van TREK krijgen en dan stopt het. Zo lang Bike republic er maar geen geld moet instoppen.

5 februari 2026

Svar från Bike Republic

🙁 Dit is zeker niet de bedoeling. Contacteer zeker onze klantendienst op customercare@bikerepublic.be zodat we dit voor jou kunnen oplossen.

Lekke band op zaterdag

Op het openingsuur gebeld en onmiddellijk afspraak zelfde morgen; bij aankomst vriendelijk ontvangen en onmiddellijk herstelling uitgevoerd; 20 minuten later kon ik rijden. Dat is service

25 april 2026

Svar från Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Grimbergen jou supersnel hebben kunnen helpen. Dankjewel voor de 5 sterren!! 👌

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Juiste info over hun producten zonder opdringerig te zijn. Geven je alle tijd om te beslissen. Mooie en verzorgde winkel wat mijn keuze ook voor een stukje heeft beinvloed.

23 april 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterren!! 🤩

Jaren trouwe klant

Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn fiets en altijd zeer vriendelijk geholpen en snelle service!

Dankjewel voor deze mooie 5 sterrenscore!! 🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bike Republic Boortmeerbeek, een TOPTEAM!

Heel hulpvaardig en geduldig personeel, met kennis van zaken, heel vriendelijk en gedienstig. Maken er ook geen probleem van om je verschillende fietsen te laten testen, niettegenstaande het druk was in de winkel.

24 april 2026

Svar från Bike Republic

WOW. Mooi en blij te lezen. Dankjewel voor de 5 sterren 🤩!

Ruim en kwalitatief aanbod

Ruim en kwalitatief aanbod. Vriendelijk personeel. Snelle feedback en duidelijke communicatie.

24 april 2026

Svar från Bike Republic

Super, de collega's van Kuurne zullen dit graag lezen. Dankjewel voor de topscore 🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na…

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na het jaarlijks onderhoud. Een klein mankement werd na het onderhoud zeer vlug hersteld zonder bijkomende kost. Perfect volgens afspraak onderhoud! Thx aan het team van Bike Republic Aalst

Svar från Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Aalst hun werk goed hebben gedaan en dankjewel voor de 5 sterren! 🤩

Top service

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en advies. Snelle service en opvolging.

18 april 2026

Svar från Bike Republic

🤩🤩🤩 en tevens top appreciatie van u. Super dankjewel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb 's morgens gebeld of ik…

Ik heb 's morgens gebeld of ik eventueel dezelfde dag nog kon komen voor onderhoud van de fiets.
Zeer vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten nog iets te drinken aangeboden gekregen etc.

Svar från Bike Republic

Super 🤩. Leuk om dit te lezen.

Kennis van zaken

Kennis van zaken, heel vriendelijk en duidelijke uitleg!!
Top!!

3 april 2026

Svar från Bike Republic

👌Dankjewel voor de 5 sterren. Het doet plezier dat onze interne opleidingen resultaten opleveren.

Zeer klantvriendelijke service

Zeer klantvriendelijke service, ze luisteren naar je wensen en zoeken de perfecte oplossing. Duidelijke uitleg en heel behulpzaam. Je gaat met een goed gevoel naar binnen en komt met nog een beter gevoel naar buiten. Topteam!

15 april 2026

Svar från Bike Republic

Wow 🤩. Super leuk om dit te lezen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijke en snelle service

Super vriendelijke en snelle service! Zoon is zeer tevreden met zijn nieuwe fiets!

14 april 2026

Svar från Bike Republic

🤩🤩 Blij dit te lezen. Dit is waarvoor we het dagelijks doen! We wensen jouw zoon fantastische fietsritjes.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.