Beterggz Omdömen 46

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weinig betrokken medewerkers en veel verloop. Er werden (door een fout) zomaar medicijnen voorgeschreven waar ik weer achteraan moest omdat dit anders van mijn eigenrisico afging. Duurde lang voordat... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wat ik heel Fijn vind was de matching met de behandelaren: dat ging snel en goed. Fijne mensen allemaal waar ik veel aan gehad heb. Ook heel fijn is dat alles digitaal is. Geen planningsproces, ge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedankt voor de uitstekende hulp (angst en depressie). Vanuit het buitenland, dus ideaal in eigen taal

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Denk goed na voor je hier met behandeling start. De behandeling is online, veelal door basis psychologen en betreft s-ggz en is dus voor mensen waarbij basis ggz behandeling niet succesvol was. Ik... Se mer

Företagsinformation

1. Psykiatriska hälsovårdstjänster

Skrivet av företaget

Bij Beterggz bieden wij gespecialiseerde SGGZ-zorg aan mensen met vaak complexe en langdurige problematiek. Wij doen er alles aan om de juiste behandeling te bieden, afgestemd op de persoon achter de klacht. Omdat onze doelgroep divers en de problematiek soms zwaar is, kunnen ervaringen per cliënt sterk verschillen. Wij waarderen alle feedback – positief of kritisch – omdat die ons helpt onze zorg verder te verbeteren. Over Beterggz Gaan geestelijke en emotionele klachten je functioneren in de weg staan? Door angst of paniek? Depressieve gevoelens? PTSS? Dwangmatig gedrag? ADHD? Of andere psychische problemen...? Loop er niet voor weg. Onderneem actie. Hoe eerder hoe beter. Bij Beterggz kun je deze week nog beginnen met het behandelen van je klachten en daarmee het verbeteren van je functioneren waardoor jij je beter voelt. Je wordt thuis behandeld door onze artsen, psychiaters en psychologen. Via een beveiligde videoverbinding. Op momenten dat het jou past of nodig is. Ook ’s avonds en in het weekend. Alles zonder wachtlijst.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal niet de juiste hulp gekregen

Totaal niet de juiste hulp gekregen. Ik zou een bepaalde therapie krijgen maar na een aantal gesprekken bleek dat ze die mij helemaal niet konden bieden. De psycholoog was ook helemaal niet professioneel. Hij zou mij helpen en zorgen dat een collega dit zou oppakken, maar vervolgens maanden niets meer gehoord. Nu krijg ik steeds een factuur die niet klopt en niet vergoed wordt door de verzekering. Denk al 5x een foute factuur gehad.
Ik ga sowieso niet betalen voor deze onzin, ze hebben me niet eens geholpen. Heeft me alleen maar gedoe en kopzorgen opgeleverd.

25 juli 2025

Beste Miraya,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat dit niet het gevoel van rust en vertrouwen heeft gebracht dat wij onze cliënten willen geven. Wij waarderen uw openheid en willen graag alle zorgen bij u wegnemen.

Bij Beterggz begeleiden wij jaarlijks duizenden cliënten met gespecialiseerde SGGZ-zorg. Wij zijn er juist voor complexe en zware problematiek. Alleen in situaties van acute crisis of suïcidaliteit verwijzen wij door naar een crisisdienst – in alle andere gevallen kunnen wij u verder helpen. Als het nodig is, kijken wij direct of een andere behandelaar beter bij u past.

In 2024 ontvingen wij hiervoor een waardering van 9,2, iets waar wij trots op zijn – en daarom willen wij er ook voor u zijn, op de manier die u verdient.

Om dit voor u eenvoudig en zorgeloos te maken, stellen wij een klein team speciaal voor u samen:

Uw casemanager – één vast aanspreekpunt dat alles voor u regelt.
Ons hoofd Behandeling – om samen te kijken wat voor u het beste werkt.
Onze declaratiespecialisten – om facturen en vergoedingen helder en correct te maken.

Belangrijk voor u:
U hoeft niets zelf te betalen. Wij hanteren een coulanceregeling. Het enige wat wij van u vragen is om de facturen door te sturen naar uw zorgverzekeraar – en ook dat begeleiden wij stap voor stap.

Wilt u ons alstublieft bellen op 088-1235600? Wij zorgen dat u direct iemand krijgt die persoonlijk met u meedenkt en alles voor u oplost.

Dank u voor het vertrouwen dat u ons geeft. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om dit goed te maken – rustig, zorgvuldig en zonder verdere zorgen voor u. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met hartelijke groet,

Total waste of time

Total waste of time. After 3 meetings and multiple questions filled out in a 2H form. After hours and hours of intake process. They concluded they cannot help me because of “addictions” which they grossly over state. They claimed I was drinking 35 units of alcohol a week when it’s closer to 5-15 on average. They claim I was having screaming matches with my fiancé when I only said that from time to time we can have heated arguments but we get over them quickly. They make completely false assumptions and don’t listen to their patients taking wrong information down. Do not work with BeterGGZ they’re a complete clown show.

9 juni 2025

Beste Peter,

Dank voor uw reactie. We vinden het oprecht jammer dat u de ervaring bij Beterggz als teleurstellend heeft beleefd.

Zoals u zelf aangeeft, heeft er een uitgebreid intakeproces plaatsgevonden, met meerdere gesprekken en het invullen van vragenlijsten. Op basis daarvan heeft ons multidisciplinaire team zorgvuldig beoordeeld of wij de juiste plek zijn voor behandeling. Daarbij is geconcludeerd dat gespecialiseerde verslavingszorg in uw geval beter zou aansluiten. Dit is geen waardeoordeel, maar een professionele inschatting – bedoeld om u de best passende zorg te bieden.
We begrijpen dat dit anders over kan komen wanneer u zich niet volledig herkent in die conclusie. Tegelijkertijd geldt voor elke cliënt bij Beterggz altijd het recht op een second opinion of een gesprek met een andere behandelaar. Ook is bij aanmelding besproken – en door u bevestigd – dat we in sommige gevallen verwijzen wanneer onze zorg niet optimaal aansluit.

We vinden het jammer dat u ons als instelling zo negatief beoordeelt, juist omdat onze cliënten ons in 2024 gemiddeld waardeerden met een 9,4 op de CQI-vragenlijst via Embloom. Dat maakt uw ervaring des te belangrijker om te begrijpen.

Mocht u alsnog behoefte hebben aan toelichting of reflectie, dan staan wij daar graag voor open.

Ron van der Boom

Dear Peter,

Thank you for your feedback. We’re genuinely sorry to hear that your experience with Beterggz did not meet your expectations.

As you mentioned yourself, you went through a thorough intake process, including multiple conversations and detailed questionnaires. Based on this information, our multidisciplinary team carefully reviewed your situation, and they concluded that specialized addiction care would be a better fit in your case. This was not a judgment about you personally, but a professional assessment made with your best interests in mind — to ensure you receive the most appropriate care.

We understand that this may feel frustrating, especially if you don’t fully recognize yourself in that conclusion. Please know that every client at Beterggz has the right to request a second opinion or speak with another clinician. It was also discussed during registration — and confirmed by you — that in some cases we may refer clients when their needs fall outside our treatment scope.

It’s disheartening to read such a strong public criticism, especially since our clients rated us with an average CQI score of 9.4 in 2024 through Embloom — something we’re grateful for and work hard to uphold.

If you would like to revisit or further discuss your experience, we remain open to that conversation.

Warm regards,

Ron van der Boom, director

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Extra werk voor jij

+ Relatief snel een afspraak.
+ Op verzoek kreeg ik een Engelstalige persoon.
+ Respect voor mijn keuzes.
- Het duurde drie maanden van de eerste afspraak tot de diagnose.
- Ik had nooit het gevoel dat de persoon aan de andere kant van de lijn me echt probeerde te begrijpen of een diepgaande training had gehad. Ik probeerde gewoon alles wat ik zei om te buigen in het formulier dat ze op dat moment moest invullen.
- Het maken van afspraken was vaak chaotisch (ze maakten gewoon een afspraak, die ik vervolgens proactief moest annuleren en een nieuwe datum/tijd moest voorstellen).
- Veel vragenlijsten, formulieren, etc. waren niet in het Engels beschikbaar.
- De kosten zijn belachelijk (~4.304€ voor een eenvoudige ADHD diagnose en drie extra adviesgesprekken - ervan betaald mijn zorgverzekering ongeveer 3200€, de rest word "door zorgverlener ingetrokken")
- Veel werk (ca. 2~3 uur voor mij) om die vreemde betaalmethode te begrijpen, beheren, onderhandelen, berekenen, over te zetten.

7 mars 2025

Beste mevrouw/meneer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw openheid, en we zijn blij te lezen dat u meerdere onderdelen van ons traject als positief heeft ervaren — met name de relatief korte wachttijd, de mogelijkheid om in het Engels geholpen te worden, en het respect voor uw persoonlijke keuzes. Dat u zich hierin gezien voelde, doet ons goed.

We begrijpen tegelijkertijd dat bepaalde onderdelen van uw traject minder prettig zijn verlopen. Diagnostiek in de specialistische GGZ — zeker bij ADHD — vraagt om zorgvuldigheid en onderbouwing. Wij maken daarbij gebruik van gevalideerde vragenlijsten via Embloom, die op verzoek ook in het Engels beschikbaar zijn. Deze formulieren zijn bedoeld ter ondersteuning van het diagnostisch gesprek, niet ter vervanging ervan. Het spijt ons als dit bij u zo heeft gevoeld.

Wat betreft de tijd tussen intake en diagnose: het traject kan in veel gevallen aanzienlijk korter verlopen. De doorlooptijd is echter ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de cliënt zelf, en wordt soms vertraagd door verschoven of gemiste afspraken. Hetzelfde geldt voor de behandelfase: wanneer sessies niet doorgaan of last-minute worden geannuleerd, leidt dit helaas tot vertraging in het proces.

Wat betreft het maken van afspraken: cliënten kunnen in overleg met hun behandelaar altijd afspraken plannen die passen bij hun situatie — ook in de avonduren of weekenden indien gewenst. We begrijpen dat het afstemmen soms als omslachtig kan worden ervaren, en nemen uw ervaring mee in onze continue verbetering.

Ten aanzien van de kosten: wij hanteren de tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) — daar mogen wij als instelling niet van afwijken. Tijdens de intake heeft u uitgebreide uitleg ontvangen over onze werkwijze, het declaratieproces én onze algemene voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan. We beseffen dat de werkwijze extra inspanning kan vragen en bieden daarom voortdurende ondersteuning bij vragen en onduidelijkheden. In uw geval is die hulp ook actief aangeboden en verleend.

Tot slot willen we u laten weten dat er op meerdere momenten in het traject ruimte is om ervaringen te delen via de CQI (cliëntenervaringsmeting). Deze feedback wordt geanonimiseerd verzameld en helpt ons om onze zorg verder te verfijnen. U had ook via die route uw ervaring kunnen delen, maar we waarderen het dat u dit hier zo open heeft gedaan.

We vinden het belangrijk om te blijven leren van ervaringen zoals die van u. Uw terugkoppeling nemen we mee in ons streven naar verdere verbetering van onze zorg en communicatie.

Dank voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. We wensen u alle goeds toe in uw verdere ontwikkeling.

Met warme groet,

Ron van der Boom, directeur,

Aangepast: 'dieptepunt' heb…

Ofschoon ik mijn 'dieptepunt' heb bereikt, was het voor mij van belang te kunnen praten over waarom ik zo diep ben afgedaald. Wat is daar nog aan te doen omdat springen van de rand hoger op mijn lijstje staat, dan voor de zin van het leven vechten. Ik was daarmee helemaal klaar. Via mijn huisarts bij BeterGGZ aangemeld. Na veel tijdverlies door processen te doorlopen, ontstond het eerste gesprek. Feestdagen en ziekte leidde later tot 2de en vervolg gesprekken. Maar verder dan het 1ste gesprek is het niet gekomen. Even vooraf gaande aan 2de gesprek, werd medegedeeld dat een regie behandelaar MEDE deelneemt aan het gesprek. Noem het een trio.
Ik was hier tegen. Maar beleidsregels schrijven het voor. Maar mijn privacy regels schrijven voor dat ik mijn emotie over de afgrond niet deel met een regie behandelaar.

Alle afspraken werden vlak voor het 2de gesprek afgezegd. Dat is een week geleden. Nog steeds niets gehoord van BeterGGZ. Toch wel triest!

Door niet uitgesproken woorden, groei je ook. Althans zo zit mijn motor in elkaar.

Het volgende:
De zin van het leven ontmoet je door open te staan voor ontmoeten die passen op jouw weg. Hierdoor ervaar je je persoonlijke emotie om in je karakter te groeien. Je bent nu in staat om anderen met raad en daad bij te staan. Waarbij het belangrijk is dat je niet in iemand zijn schaduw staat, maar een eigen reflectie ontwikkeld!

Een naschrift!! Uit de reactie van BeterGGZ blijkt dat zij een link leggen tussen deze anonieme melding en een cliënt van hun. De vraag is of zij nu de privacy met voeten treden om de lezer te doen geloven dat de schrijver van dit anonieme stuk de zelfde is als de cliënt waarmee nu een stap meer gemaakt wordt. Of is dit alleen bedoeld om te profileren dat hun aanpak goed lijkt???

31 januari 2025

Svar från Beterggz

Hartelijk dank voor uw open en indringende woorden. Uw reflectie laat zien hoe bewust en intens u in uw proces staat. Dat u in een kwetsbare fase toch de stap heeft gezet om hulp te zoeken, verdient ons respect.

We begrijpen dat het begin van uw traject als stroef is ervaren en dat de inzet van een regiebehandelaar bij u weerstand opriep. Binnen de GGZ is dit een verplicht onderdeel volgens landelijke richtlijnen, maar wij doen ons uiterste best om dit met respect voor ieders grenzen en beleving in te passen.

Het doet ons goed dat u zich in het eerste gesprek met uw behandelaar gezien voelde, en dat u de gedeelde visie op het vervolg waardeerde. Inmiddels is het traject voortgezet met een andere behandelaar binnen ons team, en we hopen dat dit ruimte biedt voor verdere verdieping en rust.

Mocht er in het vervolgtraject iets zijn dat u mist of wilt bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open. Wij blijven graag in contact, in het tempo en de vorm die bij u past.

Dank ook voor uw naschrift. We herkennen uw zorg over privacy en willen u daarin geruststellen: wij gaan altijd uiterst zorgvuldig om met vertrouwelijkheid en anonimiteit. Onze eerdere reactie was bedoeld om ruimte te geven aan beleving — niet om een individu te identificeren. Waar cliënten bij ons in zorg zijn, vindt afstemming en herstel altijd plaats in directe relatie, nooit publiekelijk.

Mocht u daadwerkelijk cliënt bij ons zijn en behoefte hebben aan nadere afstemming, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beleidsregels belangrijker dan ...

Ofschoon ik mijn dieptepunt heb bereikt, was het voor mij van belang te kunnen praten over waarom ik zo diep ben afgedaald. Wat is daar nog aan te doen omdat springen van de rand hoger op mijn lijstje staat, dan voor de zin van het leven vechten. Ik was daarmee helemaal klaar. Via mijn huisarts bij BeterGGZ aangemeld. Na veel tijdverlies door processen te doorlopen, ontstond het eerste gesprek. Feestdagen en ziekte leidde later tot 2de en vervolg gesprekken. Maar verder dan het 1ste gesprek is het niet gekomen. Even vooraf gaande aan 2de gesprek, werd medegedeeld dat een regie behandelaar MEDE deelneemt aan het gesprek. Noem het een trio.

Door niet uitgesproken woorden, groei je ook. Althans zo zin mijn motor in elkaar.

Het volgende:

Naar mijn eigen woorden te kijken, heb ik nog een lange weg te gaan. Te beginnen met mijn eigen reflectie. Overigens mijn psycholoog vond ik na het eerste gesprek helemaal top. Ook zijn schriftelijke visie over hoe wij samen verder kunnen komen. Maar in de beleidsregels van BeterGGZ zijn privacy regels niet opgenomen. Zo ervaar ik dat.

31 januari 2025

Beste meneer,

Dank u wel voor het delen van uw verhaal en uw persoonlijke overwegingen. Uw woorden getuigen van diepte, moed en reflectie. Dat u in een periode van intens innerlijk worstelen de stap heeft gezet om contact met ons aan te gaan, waarderen wij bijzonder.

We begrijpen dat het begin van het traject voor u als traag en omslachtig is ervaren, mede door externe factoren zoals feestdagen en ziekte. Ook uw zorgen rondom de inzet van een regiebehandelaar hebben we gehoord. Zoals u zelf aangeeft, is dit een verplichting vanuit landelijke richtlijnen, maar we erkennen dat dit niet altijd als passend voelt in een kwetsbaar moment. We proberen in zulke situaties zoveel mogelijk rekening te houden met iemands beleving en wensen.

Het doet ons goed dat u in uw eerste gesprek wél aansluiting vond met uw behandelaar, en dat u zich herkende in de gedeelde visie op het vervolg. Inmiddels bent u verdergegaan binnen ons team, met een nieuwe behandelaar, en we zijn dankbaar dat die stap is gezet.

Uw overpeinzingen over groei, reflectie en het vinden van betekenis zijn indrukwekkend. We hopen dat er in het vervolgtraject ruimte blijft ontstaan om deze ontwikkeling verder vorm te geven, in een veilige en persoonlijke setting.

Wij blijven aan uw zijde — in het tempo dat past bij uw pad.

Met warme groet,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.