Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En rejsekonsulent skræddersyede en rejse til Australien til os. Der var virkelig god kommunikation hele vejen. Vi havde brug for hjælp mens vi var der og her var servicen i top og en konsulent hjalp... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Først og fremmest god dialog om rejsen, så forventninger var afstemt. Tydeligt at René havde kendskab til steder vi ville besøge. Store regnmængder lukkede akut et af de planlagte besøgs steder. R... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igen kan vi kun give Benn,s Rejser 5 Stjerner for et fantastisk krydstogt med Explora Joureys 1. Charlotte hos Benn,s Rejser fiksede lige et super hotel inden krydstoget og hjemover via Barcelona.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aftaler overholdes. Hurtig opfølgning. Alt foregår professionelt og med dygtige aktører i DK og på destinationerne. Føler mig tryg ved at bestille en grupperejse igennem BENNS.

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk rundrejse-dage i…

16 fantastisk rundrejse-dage i Malaysia. Vi var godt informeret hjemmefra, og alt var som forventet. Kim, som havde planlagt turen for os, var dygtig til at lytte og efterkomme alle vores ønsker til turen.
Alle aftaler under turen med chauffør og guider var alle præcis og meget kompetente.
Jeg kan kun anbefale at benytte Bennys.

7 juli 2024

Hej Dorte

Tak for jeres fine anmeldelse af BENNS og for at dele jeres oplevelser med os.

Det har været en fornøjelse at planlægge jeres rejse sammen med jer og er glad for at høre, at det også blev en fantastisk rejse.

I er altid velkommen til at kontakte mig igen, når rejselysten melder sig.

Mvh
Kim M | BENNS

God oplevelse

God oplevelse, gode ture og god hjælp inden afrejse.

6 juli 2024

Kære Tina.

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at I har fået nogle gode oplevelser.

Det var en fornøjelse at hjælpe jer med planlægningen, og vi håber at høre fra jer en anden god gang når rejselysten melder sig.

Rigtig god sommer.

Fantastisk rejse til USA & Canada

Så er vi kommet tilbage til Danmark efter vores USA & Canada tur hvor alt var arrangeret af Benns.

Vi har haft en fantastisk tur med masser af oplevelse, afslapning og virkelig besøgt noget unikt landskab 😊

Alt har virkelig har spillet 100%. Vi er dybt imponeret over Benns rejser og at I har fået sat en rejse sammen, med så mange stop og aktiviteter, uden der én eneste gang, var været en fejl, misforståelse eller lign.

Det har været SÅ nemt at være afsted og alt har bare klappet, lige fra hoteller til bil, fly og attraktioner. Virkeligt fedt.

Må bare sige at Benns spiller 100%

Så kæmpe anbefaling her fra og mange tak for indsatsen. Det er rigtig godt gået 😊

Det er IKKE sidste gang vi har rejst med Benns og vi vil absolut anbefale jer til hele netværket.

Jakob

1 juli 2024

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse.

Godt at høre, at jeres familie har haft en fantastiske rejse i et skønt område af USA. Det har også været en fornøjelse at planlægge den i samarbejde med jer.

Tusind tak for de flotte ord, og jeg vil glæde mig til at høre fra jer næste gang.

Anders fra BENNS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk skræddersyet rejse fra en…

Fantastisk skræddersyet rejse fra en virkelig god rejsekonsulent

11 juli 2024

Kære Ulla.

Mange tak for den fine anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, I har haft en fantastisk rejse til Florida og Bahamas.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer igennem hele forløbet, og I er meget velkommen til at kontakte os igen, når rejselysten melder sig.

Heine Sahl | Rejseekspert | BENNS

Lige efter vores behov

Lige efter vores behov, gode hoteller, de valgte områder i USA var velvalgte og gode.

27 juli 2024

Hej John

Mange tak for din anmeldelse på TrustPilot.

Jeg er glad for at høre, I har haft en dejlig rejse, hvor både hoteller og rute har levet op til forventningerne. Det nordøstlige USA har bare masser at byde på!

I er naturligvis meget velkomne til at vende tilbage en anden gang.

Anders fra BENNS

Godt Webinar om Canada

Rigtig godt og informativt Webinar om Canada. Var dog for kort til 5 stjerner. Men jeg blev klogere.

5 augusti 2024

Hej Irene.

Tak for din anmeldelse og feedback på vores webinar om Canada fra kyst til kyst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God inspirationskilde til den tur jeg…

God inspirationskilde til den tur jeg er begyndt at planlægge

5 augusti 2024

Hej Kurt.

Tak for din anmeldelse af vores Canada fra kyst til kyst webinar.

Skønt, at du kunne bruge vores rejsewebinar som inspirationskilde til en rejse til verdens næststørste land. Et land der rummer mange muligheder for gode rejseoplevelser

Californien

Fra første kontakt til Benns har vi fået rigtig god service. Hurtig respons og et godt tilbud på det vi forespurgte på.
Rejsen til Californien - hvor vi har været flere gange før - gik som planlagt og lovet. Hotel i Las Vegas - rigtig god beliggenhed - ligeså hotellet ved Yosemite, som også havde rigtig god beliggenhed. Billeje klarede Benns også for os - alt var fint.
Vores spørgsmål blev besvaret meget hurtigt.
Kan kun sige godt om vores oplevelse af Benns.

7 juli 2024

Hej Jane.

Tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre at alt gik som planlagt med jeres tur til Californien.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer omkring hele jeres rejse, og I skal være velkomne til at vende tilbage i fremtiden, skulle en anden rejse komme på tale.

Patrick | BENNS

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint webinar om det vestli Canada

Det var et fint webinar om det vestlige Canada og krydstogt op langs kysten. Arne er altid god til at fortælle om Canada :-)
Vi har selv lige været i det vestlige Canada i maj 2024, så vi havde håbet på lidt mere information om krydstogtet og især Alaska - men det kan være der kommer mere af det i et separat webinar?

31 juli 2024

Kære Mai Britt.

Tak for din anmeldelse af webinaret om Krydstogter langs fjerne kyster: Alaska og Canada.

Tak for din ros om Canada og feedback på krydstogtet. Vedrørende Alaska, så har vi et webinar torsdag den 12. september om Alaska.

meget informativ

31 juli 2024

Kære Ole.

Tak for anmeldelsen af webinaret om Krydstogter langs fjerne kyster: Alaska og Canada.

Informativt og nyttigt

29 juli 2024

Kære Helga.

Tak for din anmeldelse af vores webinar om ferie i autocamper i Canada og USA. To lande med masser af skøn natur der indbyder til rejser i autocamper.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En stor fornøjelse at rejse med Benns

En stor fornøjelse at rejse med Benns.
De havde booket hotel og fly, og lagt en rigtig god rejseplan tilpasset os. Fik gode tips og gennemgang af rejsen inden afgang. Alt gik som det skulle. Direkte fly til Tokyo. Rigtig gode hoteller med central og perfekte placeringer, morgenmad inkluderet og sødt personale. God service og information undervejs fra Benns da der fx var et tog der var omlagt.
En rigtig god tur til en god pris. Vi rejser helt sikkert med Benns igen.

16 juli 2024

Hej LP.

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre I har haft en god tur til Japan.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer omkring jeres rejse, og I skal være meget velkomne til at vende tilbage i fremtiden, skulle en anden rejse komme på tale.

Patrick | BENNS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god hjælp ved tvivlsspørgsmål

Altid god hjælp ved tvivlsspørgsmål. Meget behagelig medarbejder som hjalp når som helst.

1 maj 2024

Kære Ulla.

Mange tak for den fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer omkring planlægningen af jeres rejse, og I skal være mere end velkomne til at vende tilbage i fremtiden, næste gang rejselysten skulle melde sig.

Matias | BENNS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God dialog omkring rejseændring!

Jeg bestilte et krydstogt til Grønland hos BENNS. Alt var i den skønneste orden, indtil krydstogtsselskabet MSC få dage inden afgang meddelte, at man var nødt til at sløjfe højdepunktet - et besøg i Illuisat. Dermed mistede rejsen efter min mening en betydelig del i værdi. Efter lidt snak med BENNS fik jeg tilbudt at få alle mine penge - ca 85.000 kr. - tilbage. Og de BLEV refunderet inden for 14 dage. Se DET er ordentlig kundepleje! Ændringen var ikke BENNS skyld, men BENNS anerkendte kundens synspunkt. Tak til BENNS og til deres venlige og forstående medarbejder Charlotte Gylden.

1 juli 2024

Kære Torben

Tak for din fine anmeldelse.

Vi håber at høre fra jer en anden gang når rejselysten melder sig.

I ønskes en rigtig god sommer.

De bedste hilsner – Charlotte

vores første krydstogt

vores første krydstogt (gik fra Hamborg til Nordkap)
denne tur gør at det ikke bliver den sidste tur med krydstogt, bla.a. fordi vi var booket med andre dansker, hvor vi havde god kemi.
turen levede op til vores forventninger, og vi kunne godt finde på at booke gennem Benns igen.
vh leif

15 maj 2024

Kære Leif.

Mange tak for den fine anmeldelse, rigtig dejligt at høre at jeres første krydstogtoplevelse levede op til forventningerne og I har fået jer en masse gode oplevelser.

Det var en fornøjelse at hjælpe jer med planlægningen, og jeg håber at høre fra jer en anden god gang når rejselysten melder sig.

Rigtig god sommer.

De bedste hilsner – Charlotte

3 gang vi rejste med Benns

3 gang vi rejste med Benns. Fantastisk safari med efterfølgende ophold på zanzibar. Skønne overnatningssteder med forskellighed som vi selv havde været med til at planlægge.
Zanzibar er dog blevet en del mere kommerciel som for 10 år siden.
Men en fantastisk tur og vi fik hvad der var bestilt

15 maj 2024

Hej Randi

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er godt at høre at I har været tilfredse med rejsen og fik nogle fantastiske safarioplevelser i Kenya efterfulgt af badeferie på Zanzibar.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer omkring hele jeres rejse, og I skal være hjertelig velkommen til at vende tilbage på et senere tidspunkt, hvis rejsefeberen melder sig.

God sommer til jer alle 😊

René Christensen | BENNS

Godt firma

Venlige hjælpsomme medarbejdere.

26 juni 2024

Kære Solveig.

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse ved bestilling af din rejse hos BENNS.

Hos BENNS elsker vi at skræddersy rejser til hele verden, og du skal være meget velkommen til at vende tilbage i fremtiden, når rejselysten melder sig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk fortæller og inspirerende - meget oplysende og relevant

Dygtig og meget fortællende om de forskellige ture
Meget vidende
Virkelig noget jeg får lyst til at prøve med en autocamper tur

6 juni 2024

Kære Tine.

Tak for anmeldesen af vores rejsewebinar om ferie i autocamper i Canada og USA.

Formålet med webinaret var inspiration og relevant information, så vores webinar gæster kan komme tættere på et valg. Kør selv i Canada og/eller USA, men skal det være i bil eller autocamper? Begge rejseformer har nogle klare fordele.

Meget informativ

Meget informativ. God beskrivelse af bilerne. Mangler lidt priseksempler på turforslag alt inklusive.

6 juni 2024

Kære Martin.

Tak for din anmeldelse af vores rejsewebinar om ferie i autocamper i Canada og USA.

Webinar vestcanada

Hej Arne.
Tak for et godt foredrag - som altid. Vi drager afsted igen til september (5 gang), men fik alligevel inspiration til steder vi ikke har besøgt før - så du bidrog endnu engang.
Mvh. Jørgen og Rie

3 juni 2024

Kære Rie og Jørgen.

Mange tak for den fine anmeldelse. Canada er et skønt rejseland. Et land man aldrig bliver træt af at besøge igen og igen. Der er bare så meget at opleve. Skønt, at jeg stadig kan inspirere, så erfarne Canadarejsende som jer.

God tur.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.