Cirkus Baldoni Omdömen 564

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var for første gang i cirkus, siden mine børn var små (40 år siden) og det var en herlig oplevelse Det var cirkus Baldoni Et forrygende show, dristige og super dygtige artister og også et rigtigt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god forestilling, med et vingesus bliver man ført tilbage til barndommen, hvor klovne og dygtige artister fylder manegen ud, med cirkus prinsessen svævende højt under teltdugen, Glæder mig til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk show, jeg. min dreng og 'mormor' nød det helt vildt... cirkus baldoni har udviklet et show, som er langt bedre end noget cirkus, jeg husker som barn. Alle artister var vildt dygtige og Pete... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk forestilling!!! Der er nærvær, en energisk og dygtig sprechstallmeister, fantastiske artister med smukke numre, vilde numre og sjove numre. Vi var afsted børn og voksne - og alle grinede og... Se mer

Företagsinformation

1. Cirkus
  2. Nöjescenter

Skrivet av företaget

Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse. Vores 3 årige var tryllebundet og vores 1 årige tvillinger sov hele natten for første gang uden at vågne efter at have oplevet jeres første del af showet! Det var eminent. Virkelig godt arbejde og også sjovt for de voksne. Dog synes nogle af os at sproget var lidt groft og en speciel kombi at et løvetøjdyr, som børnene gerne skulle synes var sjov og sej laver en meget voksen handling og “lægger an” på en kvinde, men det var mindre ting, som ikke påvirkede følelsen, som vi forlod showet - vi er vilde med Cirkus Baldoni. I er skønne og vi kommer igen næste år. Også virkelig god service! Og lækkert med alt det man kunne købe i pausen.

10 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min datter og hendes farmor havde en…

Min datter og hendes farmor havde en fantastisk oplevelse. Alt var godt fra start til slut. Der blev snakket meget om det da vi kom hjem. :) ville give 5 stjerner hvis ikke det var så kæmpe varmt inde i teltet. Men alt i alt var det en super kanon oplevelse. Både fra barn og voksen.

9 maj 2026

Svar från Cirkus Baldoni

Tusind tak for de flotte ord – det glæder os virkelig at høre, at både din datter og hendes farmor havde sådan en god oplevelse, og især at der stadig blev snakket cirkus hjemme bagefter 🎪😊

Du har helt ret i, at temperaturen i teltet kan være en udfordring på meget varme dage. Vi gør alt, hvad vi kan for at skabe luftcirkulation og holde temperaturen nede, men når vejret er næsten helt vindstille, er det desværre svært at få et stort cirkustelt kølet ordentligt ned.

Vi er dog glade for, at oplevelsen alligevel var så positiv for både barn og voksen, og vi håber at se jer igen under teltdugen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Børneforestilling - men ikke for de små

Jeg havde mit barnebarn på 3 med i cirkus. Det var hans første tur i cirkus, og selv om noget af det var lidt farligt (kager der blev kastet og voksne mænd der var malet i ansigtet) så fulgte han med i hele forestillingen, selv om han nok var lidt for lille til noget af det.
Vi havde købt pladser helt forrest ved manegen, men det var faktisk svært at se, dels fordi vi sad i siden, dels fordi man skulle kigge opad, og det var langt når man er tre år. Derfor synes jeg prisen var for høj i forhold til det udsyn vi havde.

8 maj 2026

Svar från Cirkus Baldoni

Mange tak for anmeldelsen – og især fordi I valgte at tage jeres barnebarn med til hans første cirkusoplevelse 🎪

Klovner med sminke, kagekast og lidt skøre indslag har været en helt naturlig del af cirkustraditionen i generationer, og for mange børn er det netop dét, de husker og elsker bagefter 😊 For de allermindste kan enkelte ting dog godt virke lidt voldsomme første gang, og her kan det nogle gange hjælpe at forberede barnet hjemmefra med billeder eller små videoer fra forestillingen.

I forhold til pladserne er vi naturligvis kede af, hvis udsynet ikke har været optimalt. Man er altid meget velkommen til at henvende sig til vores personale under forestillingen, da vi ofte kan hjælpe med alternative pladser, hvis der er mulighed for det. Vi har også sædeforhøjere til børn, som gratis kan lånes.

Vi håber alligevel, at besøget gav jeres barnebarn gode minder og lyst til endnu flere cirkusoplevelser fremover.

hyggeligt cirkus men FORFÆRDELIG musik

hyggeligt cirkus men FORFÆRDELIG musik! Man kunne tydeligt høre at alle sangene var robot AI. Det er mega ukreativt, alle sangene minder om HINDANDEN og man for spandt bare af at lytte til dem i mindre end 3 minutter. Jeg håber at de fikser dette. Flere omkring mig er enige.

5 maj 2026

Svar från Cirkus Baldoni

tak for de 4 stjerner, men vi er meget uforstående overfor kommentaren. Der er i forestillingen ikke AI genereret musik og sang der benyttes foregår live fremført at vores sprechtallmeister Peter Nørgaard som iøvrigt er uddannet musicalperformer. Derimod har vi på cirkuspladsen nogle sange kørende der omhandler cirkuslivet og artister i forestillingen, ja det er AI generet og er kun tænkt som en stemning på pladsen, på samme fod som Muzak i storcentret el lign.

Alle pengene værd!

Hold nu op en fantastisk oplevelse! Alle pengene værd! Det var børnenes første gang i cirkus, og de nød det så meget! De grinede så tårerne trillede og de fik sug i maven af spænding. Kæmpe snbefaling herfra!!!

4 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.