2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

En högst oseriös bilhandlare

En högst oseriös bilhandlare. Låt dig inte luras av fin hemsida. Firman finns i ett litet skyffe ett par gamla soffor och ett kontor finns.

Bilderna ljuger garanterat då dom gjorde det för mig. Enl bilhandlaren skulle bilens skick vara ”utöver det vanliga” det tolkar man ju som bra skick och välskött. Det var det såklart inte skitig inne lera på sätena hundhår i taket. Stenskott av dess like på motorhuv och front repor på kofångare mm mm
Detta syntes inte på bilderna kan jag lova.
Inte nog med det utan kom överens om nytt pris för detta och jag hade tagit flyget dit så satt lite illa till utan bil. Men väl hemma så tittar jag efter laddaren då det är en hybrid. Fanns ingen där bara kabeln, kollade då handskfacket efter boken mm men helt tomt.
Vid irritation från min sida påbörjades Mail konversation men firman som var väldigt långsam på att svara men summan av det hela är att företaget kommer bli anmälda till ARN samt Konsumentombudsmannen och min jurist.
Lägg hellre till pengar än att handla från denna firman. Garanterat många recensioner från polare mm som höjer upp betyget.

3 juli 2025

Våra vänner som tidigare köpt bil av…

Våra vänner som tidigare köpt bil av Autobarn rekommenderade oss att kontakta dem när vi berättade att vi letade ny bil. Vi ringde till Autobarn och fick prata med deras försäljningschef. Vi förklarade för honom vad vi letade efter. Vi kände ett genuint intresse från honom att hjälpa oss att ta fram det som vi letade efter. Han tog god tid på sig för att förstå oss och våra behov och kom därefter med flera olika förslag. Han förklarade ingående och presenterade flera olika alternativ. Han kopplade också upp sig med livekamera och visade de olika bilarna som vi diskuterat. Allt var otroligt proffsigt och vi kände oss verkligen trygga och väl omhändertagna.

Tillsammans med min man åkte vi sedan ner till Uppsala med tåg. Vi blev hämtade direkt på tågstationen av Autobarn vilket vi tyckte var en jättebra service. Väl framme på deras anläggning i Knivsta tittade vi på de olika bilar som vi tidigare diskuterat och sett bilder och video på. Vi bestämde oss slutligen för en Volvo som passade vår familjs behov. Vi provkörde bilen som vi både tyckte var jättefin, trevlig att köra och allt kändes jättebra.

Köpet gick supersmidigt och försäljningschefen och övrig personal var alla väldigt trevliga. Vi kände att vi fick svar på alla våra frågor och all dokumentation på bilen presenterades och överlämnades på ett tydligt sätt. Vi fick med en uppsättning jättefina sommardäck också som var i princip helt nya samt 1 månads gratis helförsäkring. Vi vill framföra till Autobarn att vi är så himla nöjda med vår nya bil och bemötandet vi fick från den första kontakten och under hela vistelsen i Knivsta. Vi kommer definitivt att åka ner till Autobarn igen när det är dags att byta bil nästa gång. Stort tack! Vi kommer att rekommendera er.

10 februari 2025
Visa omdömen på alla språk. (47 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis