Uitlaat geleverd op afgesproken tijd. Echter uitlaat had slechte pasvorm. Aansluiting van middendemper paste niet in de klem. Uiteindelijk randen eraf geslepen en pijpbeugel ertussen. Paar uur verde... Se mer
Företaget har svarat
...goede ervaring met de klantenservices, accurate afhandeling (voor de zekerheid werden er gratis 2 extra ophangeubbers meegeleverd), en last but not least voor ‘n scherpe prijs en snel geleverd.... Se mer
Företaget har svarat
Geweldig goed oplossen van mijn probleem... (afkeur APK) 1 dag voor de geplande APK kon ik toch mijn complete uitlaat bij hen afhalen. De zeer vriendelijke medewerkster heeft het naar volle tevred... Se mer
Ik had met spoed een nieuwe uitlaat nodig, bestelling geplaatst, en via chat met medewerkster gesproken om te vragen of ik direct kon langskomen. Was helemaal geen probleem, de uitlaat had men al kla... Se mer
Företaget har svarat
Auto-uitlaat.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij leveren auto onderdelen tegen scherpe prijzen aan zowel particulieren als bedrijven. Dit is het adres voor de goedkoopste uitlaat en katalysator delen voor elk model en type auto op de markt. Zoekt u een uitlaat voor uw Transporter uit 1980? Of bent u de trotse eigenaar van een Daihatsu Cuore uit 2005 waarvan de uitlaat of katalysator slecht begint te worden? Geen punt, wij hebben de juiste uitlaat voor u liggen. Via onze kenteken check controleren wij altijd of u de juiste uitlaat of katalysator heeft besteld, dus ook als u niet helemaal zeker bent van het juiste type uitlaat of katalysator, kunt u rustig bestellen bij ons. Wij zorgen dat u de juiste uitlaat delen krijgt opgestuurd. Bent u er niet zeker van welk type past? Dan geldt ook hier weer; wij controleren uw bestelling en zorgen dat u de juiste sportuitlaat toegestuurd krijgt. Vul hiervoor eenvoudigweg uw kenteken op het bestelformulier in. Wij leveren zowel uitlaat delen zoals; voorpijp, middendemper / tussendemper, einddemper / achterdemper als ook complete setjes. Uw uitlaatsysteem is dan voorzien van montagedelen zoals uitlaat rubbers en pakkingen om het systeem zonder problemen te monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op; onze klantenservice zal u professioneel te woord staan en u assisteren bij uw bestelling.
James Wattstraat 9B, 6902PR, Zevenaar, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima gelopen, ook het email contact dat we gehad hebben was dik in orde

Svar från Auto Uitlaat
Absoluut een lachertje.. Zowel de dame aan de telefoon, als de levering als de service achteraf zijn belabberd. Daarnaast heb ik achteraf ook nog eens een aanmaning gehad voor een product wat al lang en breed terug is (ik heb het pakket namelijk geweigerd). Al met al, de laatste keer dat ik hier bestel.

Svar från Auto Uitlaat
Mooie snelle levering, perfecte pasvorm, goed telefonisch contact echte aanrader

Svar från Auto Uitlaat
Hallo, ff hoe het gegaan is met de bestelling. Had gebeld naar u , of de katalysator die ik uitgezocht had , de goede was voor dat type auto. U had dit opgezocht , en zou inderdaad de goede zijn.
Maar was helaas de verkeerde. Weer gebeld en de telefoniste zij dat ik een mail zou krijgen waarin stond hoe het verder ging.
De mail heb ik gekregen , waar drie verschillende type katalysatoren stonden.
De goede uitgezocht , en weer gebeld welke de goede was. En Het antwoord was, het ging alleen via mail , ik zou een mail krijgen waarin stond hoe het verder ging. Die mail moet ik nog steeds krijgen. Heb toen de goede katalysator besteld en andere teruggestuurd.

Svar från Auto Uitlaat
Echt aanrader. Goeie prijs, goeie kwaliteit, snelle levering.

Svar från Auto Uitlaat
Na een bestelling krijg je een aantal mails maar product is prima en snel geleverd

Svar från Auto Uitlaat
prijs en service is super ! iets zoeken op de website is dan weer wat moeilijker ,

Svar från Auto Uitlaat
Zeer snelle en goede levering,komt afspraken precies na.
Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Svar från Auto Uitlaat
Goed advies gekregen en waar voor mijn geld.

Svar från Auto Uitlaat
Het ging wel vlot maar het ging niet zo goed met de pakkingen die stonden er niet bij als je de uitlaat vervangen moet dan moet je de pakkingen ook meestal vervangen dus waarom niet een advertentie uitlaat+pakkingen in een advertentie wat je vaak ziet daarom maar drie sterren verder was alles ok

Svar från Auto Uitlaat
Good service, they say what they promise and deliver what you need.

Svar från Auto Uitlaat
De service was prima, correct behandeld ivm retourzending.

Svar från Auto Uitlaat
Alles goed alleen levertijd had íets korter gekund

Svar från Auto Uitlaat
Top service en snelle levering, jammer dat de bouten niet bij het montagepakket aanwezig waren en de moeren wel. Nu, ivm fijndraad Andere bouten en moeren gebruikt. Ging prima en hangt er allemaal weer netjes onder. Er wordt gebruik gemaakt van het verzendbedrijf red je pakketje, met dit bedrijf al eerder een negatieve ervaring gehad en nu ook weer vreemd. Keurig op tijd geleverd en krijg een mail dat pakket niet geleverd is en de volgende dag komt. Natuurlijk geen pakket de volgende dag (was al geleverd) maar wel een mailtje dat ze het niet hebben kunnen leveren omdat het die dag in de verkeerde bestelbus zat. De dag daarna weer een mailtje dat het er aan komt. Weer niet gebracht natuurlijk want dat was al meteen gedaan na de bestelling. Drie dagen later een mailtje dat het gelukt was de bestelling af te leveren. Ik zou gaan zoeken naar een ander bedrijf voor het verzenden van de pakketten. Dit gaat namelik veel fout bij red je pakketje, zie de reviews bij dit bedrijf

Svar från Auto Uitlaat
...goede ervaring met de klantenservices, accurate afhandeling (voor de zekerheid werden er gratis 2 extra ophangeubbers meegeleverd), en last but not least voor ‘n scherpe prijs en snel geleverd. Top
Bij montage nauwelijks problemen, ons Peugeootje rijdt weer als ‘n zonnetje!
Groet,
Toon

Svar från Auto Uitlaat
Vriendelijk en kundig geholpen !
Het bestelde onderdeel past goed.
Goede prijs.
Een zeer vriendelijke (en kundige) medewerkster aan de ophaalbalie.

Svar från Auto Uitlaat
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.