ARTE UdlandOmdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Arteudland er nu perfekt. Det må være rekord ! Fra bestillingen til jeg få billetter under ET minut. Dejlig at gå så let. Kraftig anbefaling 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt til overpris men det vidste vi. Så kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad på polstret sæder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Biljettförsäljning
  2. Turistattraktion
  3. Resebyrå

Skrivet av företaget

ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populære shows i byen, fra sightseeingture til de mest populære attraktioner, har ArteUdland været en førende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

kundekommunikation

Bestilte koncert billetter til ABBA Voyage d 15 maj og har INTET fået tilsendt selv om jeg har betalt for billetterne. Prøver at kontakte dem på det danske telefon nr. bliver mødt at en spansktalende telefon svarer. Skriver til dem men hører INTET. Gad vide om jeg overhoved får billetterne tilsendt inden næste onsdag. Da vi endelig fik kontakt til Arte udland fik vi i fællesskab løst problemet med manglende billetter.

15 juni 2026

Tottenham-Everton

I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered tickets with arteudland several times and they never disappoint :).

24 maj 2026

Alt fungerede perfekt.

Alt fungerede perfekt.
Bookede fodboldbilletter gennem Arte Udland og alt fungerede. Digitale billetter kom på mail 3-4 dage før begivenheden.

21 mars 2026

Hej Thomas,

Mange tak fordi du tog dig tid til at give din anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at alt fungerede perfekt, og at dine digitale billetter ankom til tiden. Det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til forventningerne.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen til din næste fodboldoplevelse!

Jessica og ArteUdland.dk-teamet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det fungerer rigtig godt med…

Det fungerer rigtig godt med billetterne. Super

21 mars 2026

Hej Kim,

Mange tak for dine pæne ord og anmeldelse – vi sætter stor pris på det!

Vi er rigtig glade for at høre, at alt fungerede godt, og det glæder os at kunne tilbyde dig denne service.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen ved din næste fodboldoplevelse!

Jessica og ArteUdland.dk-teamet

Easy and safe to book.

17 januari 2026

Svar från ARTE Udland

Thank you for taking the time to leave your feedback -we greatly appreciate it!

We glad you had a good experience and we look forward to helping you with tickets again in the future!

Best Regards,

Jessica & the ArteUdland Team.

Tottenhambilletter

Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp på det nye fantastiske stadion. Fik billetter på mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den høje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kigget. Topkarakter herfra.

4 januari 2026

Hej Ole,

Tak for din gode anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din feedback!

Vi er virkelig glade for at høre, at alt gik som det skulle med din VIP-pakke til Tottenham. Det betyder meget for os, at du havde en god britisk fodboldoplevelse.

Mange tak for din anbefaling – vi håber at kunne hjælpe dig igen med billetter i fremtiden!

Jessica & ArteUdland-teamet

Gode fodboldoplevelser

Købte billetter til to Premier League kampe. Fik billetter i god tid og alt fungerede tilfredsstillende..

18 oktober 2025

Hej Lis,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på!
Vi er så glade for at høre, at alt gik glat, og vi er glade for, at du havde en god fodboldoplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig med billetter igen i fremtiden!

Venlig hilsen,

ArteUdland

Fodbold i London

Det kunne være rart hvis man kunne ringe til deres kundeservice nummer, det skaber utryghed at den går på en spansk telefonsvarer. Jeg fik mine billetter én dag senere en lovet, men ellers fungerede det hele efter planen.

1 oktober 2025

Hej Pernille,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi beklager meget, at du følte dig utryg under processen – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi har noteret os din anmeldelse og vil gerne præcisere, at vi har kommunikeret med dig og udstedt dine billetter korrekt. Vi svarede på din første e-mail inden for 2 timer og 30 minutter, og billetterne blev sendt som planlagt i dagene op til kampen. Vi sendte også en opfølgende besked før kampen for at sikre, at du havde modtaget dine billetter.

Vi beklager eventuelle forvirringer med vores telefonlinje. Vores danske nummer hostes via et spansk system, så opkald kan blive viderestillet til en automatisk besked, der endnu ikke er tilgængelig på dansk eller engelsk. Vi arbejder aktivt på at forbedre dette.

Vi inkluderer altid et nødtelefonnummer på den bekræftelses-PDF, vi sender umiddelbart efter en ordre er bekræftet online. Dette nummer forbinder direkte til vores britiske reservationsteam og er bemandet, selv i weekenderne. Kunder kan også kontakte os via vores online chatfunktion.

Vi forstår fuldt ud din bekymring og sætter stor pris på, at du kontaktede os direkte, så vi kunne hjælpe og sikre, at dine billetter blev modtaget.

Vi håber, du havde en fantastisk tid til fodboldkampen!

ArteUdland-teamet

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kæreste alle, her bliver i snydt…

Kæreste alle der overvejer at købe billetter hos Arteudland.

Vi har nu on/off været i kamp med dem de seneste 4 år, efter vores fodboldbilletter til omkring 20.000 DKK blev aflyst grundet force majeure. Virksomheden har nægtet lige siden starten at give os vores penge tilbage. Vi er blevet stukket den ene sang efter den anden. Først at de gjorde alt hvad de kunne for at vende tilbage, så lovede de vi kunne få pengene tilbage, så trak de det tilbage, så vil de give os en voucher, så kunne vi pludselig ikke få en fysisk en. Til sidst ændrede virksomheden så også ejer? Eller blev en del af noget andet? Hvilket nu også er en ny sang fra de varme lande.

De overholder tydeligt ikke deres egne vilkår og betingelser, og løber fra deres ansvar. Jeg vil aldrig anbefale dem, og de lover tydeligvis meget mere end de kan holde.

-100 stjerner

24 september 2025

Hej Emilie,

Vi er kede af at høre om din situation og forstår, hvor frustrerende det må have været. Det er dog vigtigt at præcisere, at den oplevelse, du beskriver, ikke vedrører ArteUdland under den nuværende ledelse.

Det oprindelige firma bag ArteUdland gik konkurs under pandemien i 2020. I 2021 overtog vores firma - Travel Connection - brandnavnet ArteUdland. Vi overtog ikke økonomien, kundebetalingerne eller forpligtelserne fra det tidligere firma, Resia.

Som en ekstra service valgte vi dog at respektere de fodboldkuponer, som det tidligere firma havde udstedt, selvom vi aldrig selv modtog betalingerne for disse billetter. Disse kuponer var gyldige indtil maj 2023, og i mange tilfælde forlængede vi dem yderligere for at hjælpe kunderne.

Hvis du foretog et køb under den tidligere ledelse, og der aldrig blev udbetalt penge direkte til os, kan vi desværre ikke udstede en refusion. Vi kan ikke returnere en betaling, vi ikke har modtaget.

Siden 2021 har ArteUdland drevet virksomhed under ny ledelse med nye systemer og et stærkt fokus på gennemsigtighed og kundeservice. Vi er stolte af at have hjulpet mange tilfredse kunder siden da og fortsætter med at drive virksomheden med integritet.

Vi vil også gerne understrege, at du ikke har foretaget nogen køb hos os under den nuværende ledelse, og vi har ingen registrering af nogen værdikuponer udstedt i dit navn. Vi forstår frustrationen over tidligere omstændigheder, men at beskrive den nuværende virksomhed som et fupnummer er hverken præcist eller retfærdigt.

Vi opfordrer alle, der overvejer at booke hos os, til at se på vores seneste anmeldelser, som afspejler den reelle service og support, vi leverer i dag.

ArteUdland-teamet

Må sige det virker bare

Må sige det virker bare - billetter kommer og en god forklaring med til hvad man skal når man ankommer til Stadion - så Tottenham mod Burnley.

16 augusti 2025

Hej Jørn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at alt fungerede som det skulle, og at du havde en god oplevelse med både billetterne og informationen omkring ankomsten til stadion. Det betyder meget for os at vide, at du kunne nyde kampen mellem Tottenham og Burnley uden bekymringer. Vi håber at kunne hjælpe dig med endnu en stor fodboldoplevelse i fremtiden! ⚽

Bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Easy Peasy and Great show

The reservation online was easy with a good overview of the theatre Lyceum.
The show was also fantastic.

30 juli 2025

Hi Ken!

Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear the booking process was easy for you and that you enjoyed the fantastic show at the Lyceum Theatre. We really appreciate your feedback and hope to welcome you back for another great experience soon! 🎭

Best Regards,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betalt men ikke modtaget billetter

Betalt men ikke modtaget billetter, Arte svarer ikke mail, telefon eller chat funktion.
Svindelfirma??

16 april 2025

Hej Marius,

Tak for din besked. Vi har gennemgået vores system og har kun én kunde registreret med dit navn, som vi også har svaret på via e-mail. Ifølge vores oplysninger blev dine billetter sendt samme dag af vores operationsteam, og du modtog endda en gratis opgradering til en VIP-oplevelse.

Derfor vil vi venligst bede dig overveje at opdatere din feedback, så den bedre afspejler din reelle oplevelse.

At omtale os som svindel er ikke korrekt og kan desuden give et misvisende indtryk til andre potentielle kunder – især når du har modtaget dine billetter og deltaget i arrangementet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og gratis opgradering

God service og gratis opgradering, der indeholdte fri bar og buffet

19 oktober 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din venlige feedback!

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det er en fornøjelse at sikre, at vores gæster nyder kampene fuldt ud.

Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at skrive din kommentar – det er vi virkelig glade for!

Bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og personlig service

Min søn og jeg bookede billetter til Barcelona-Osasuna. Senere blev kampen flyttet fra weekenden til midt i igen. Arte udland var super hjælpsomme til at hjælpe med refundering og bookning af nye billetter til anden kamp i en weekend. I forbindelse med selve kamp weekenden havde vi spørgsmål vedr billetter som blev besvaret omgående (endda om aftenen) og meget hjælpsomt. Virkelig god og personlig betjening. Tak Arte for af hjælpe med at gøre det til en super god tur til Barcelona

25 januari 2024

Hej Thomas,

Mange tak fordi du tog dig tid til at give din venlige feedback. Det er meget værdsat!

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer begge med at komme til et spil, og vi ser frem til forhåbentlig at hjælpe jer igen i fremtiden!

Bedste ønsker,

Sevilla fc - Rayo

Var til fodbold i Sevilla. Billetterne kom et par dage før som lovet. Vi var så heldige at billetterne blev opgraderet til VIP pladser. Go stemning, nemt at komme ind på stadion. Alt i alt en oplevelse til 5 stjerner.

7 oktober 2023

Hej Kenneth,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at efterlade dine venlige kommentarer.
Vi sætter altid pris på at modtage positiv feedback, og det har været en fornøjelse at give dig billetter.

Vi er så glade for at høre, at du nød spillet og oplevelsen, og vi ser frem til at hjælpe dig med billetter igen i fremtiden.

Med dyb taknemmelighed og bedste hilsner,

Super god service

Jeg fik en super god og kompetent service, i forbindelse med køb af billetter til en fodboldkamp i det engelske. Jeg kan anbefale at bruge ARTE Udland i forbindelse med køb af billetter.

13 september 2023

Hej Benny,

Tusind tak for dine søde ord og positive tilbagemeldinger. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med billetterne, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Med oprigtig tak!

Fantastisk god prof service

Fantastisk god service og jeg blev holdt orienteret hele vejen om hvor sagen var , har aldrig før oplevet så god service nogen steder. Dejligt I findes - kan klart anbefales, er virkelig professionelle

2 augusti 2023

Hej Jette,

Mange tak for dine søde ord og feedback. Jeg er dig meget taknemmelig!

Det har været en fornøjelse at prøve at hjælpe dig, og jeg håber du får en god tur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service og billetter

Rigtig god service og billetter! Jeg kan varmt anbefale at se Mamma Mia, når du besøger London. Jeg har brugt ArteUdland i fortiden og er glad for at kunne booke igennem dem igen!

15 juni 2023

Svar från ARTE Udland

Mange tak for din venlige feedback Nikita, det er meget værdsat!

Vi er glade for, at det var en god oplevelse, og vi ser frem til at levere flere billetter i fremtiden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very kindly staff through the process.

Very kindly staff through the process.
I've used Arte Udland many times so I"ll recommend it anytime

23 juni 2023

Hi Michael!

Thank you very much for your kind feedback! It is greatly appreciated!

It is a pleasure to have been of service, and we look forward to helping you with many more football experiences!

All the best,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.