Det här tycker kunderna
Arteudland er nu perfekt. Det må være rekord ! Fra bestillingen til jeg få billetter under ET minut. Dejlig at gå så let. Kraftig anbefaling 👍
Nemt til overpris men det vidste vi. Så kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad på polstret sæder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populære shows i byen, fra sightseeingture til de mest populære attraktioner, har ArteUdland været en førende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
kundekommunikation
Bestilte koncert billetter til ABBA Voyage d 15 maj og har INTET fået tilsendt selv om jeg har betalt for billetterne. Prøver at kontakte dem på det danske telefon nr. bliver mødt at en spansktalende telefon svarer. Skriver til dem men hører INTET. Gad vide om jeg overhoved får billetterne tilsendt inden næste onsdag. Da vi endelig fik kontakt til Arte udland fik vi i fællesskab løst problemet med manglende billetter.
Arteudland er nu perfekt.
Arteudland er nu perfekt.
Det må være rekord ! Fra bestillingen til jeg få billetter under ET minut.
Dejlig at gå så let.
Kraftig anbefaling 👍
Tottenham-Everton
I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered tickets with arteudland several times and they never disappoint :).
Alt fungerede perfekt.
Alt fungerede perfekt.
Bookede fodboldbilletter gennem Arte Udland og alt fungerede. Digitale billetter kom på mail 3-4 dage før begivenheden.

Svar från ARTE Udland
Det fungerer rigtig godt med…
Det fungerer rigtig godt med billetterne. Super

Tottenhambilletter
Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp på det nye fantastiske stadion. Fik billetter på mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den høje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kigget. Topkarakter herfra.

Gode fodboldoplevelser
Købte billetter til to Premier League kampe. Fik billetter i god tid og alt fungerede tilfredsstillende..

Fodbold i London
Det kunne være rart hvis man kunne ringe til deres kundeservice nummer, det skaber utryghed at den går på en spansk telefonsvarer. Jeg fik mine billetter én dag senere en lovet, men ellers fungerede det hele efter planen.

Svar från ARTE Udland
Kæreste alle, her bliver i snydt…
Kæreste alle der overvejer at købe billetter hos Arteudland.
Vi har nu on/off været i kamp med dem de seneste 4 år, efter vores fodboldbilletter til omkring 20.000 DKK blev aflyst grundet force majeure. Virksomheden har nægtet lige siden starten at give os vores penge tilbage. Vi er blevet stukket den ene sang efter den anden. Først at de gjorde alt hvad de kunne for at vende tilbage, så lovede de vi kunne få pengene tilbage, så trak de det tilbage, så vil de give os en voucher, så kunne vi pludselig ikke få en fysisk en. Til sidst ændrede virksomheden så også ejer? Eller blev en del af noget andet? Hvilket nu også er en ny sang fra de varme lande.
De overholder tydeligt ikke deres egne vilkår og betingelser, og løber fra deres ansvar. Jeg vil aldrig anbefale dem, og de lover tydeligvis meget mere end de kan holde.
-100 stjerner

Må sige det virker bare
Må sige det virker bare - billetter kommer og en god forklaring med til hvad man skal når man ankommer til Stadion - så Tottenham mod Burnley.

Svar från ARTE Udland
Easy Peasy and Great show
The reservation online was easy with a good overview of the theatre Lyceum.
The show was also fantastic.

Svar från ARTE Udland
Betalt men ikke modtaget billetter
Betalt men ikke modtaget billetter, Arte svarer ikke mail, telefon eller chat funktion.
Svindelfirma??

Svar från ARTE Udland
God service og gratis opgradering
God service og gratis opgradering, der indeholdte fri bar og buffet

Svar från ARTE Udland
Super god og personlig service
Min søn og jeg bookede billetter til Barcelona-Osasuna. Senere blev kampen flyttet fra weekenden til midt i igen. Arte udland var super hjælpsomme til at hjælpe med refundering og bookning af nye billetter til anden kamp i en weekend. I forbindelse med selve kamp weekenden havde vi spørgsmål vedr billetter som blev besvaret omgående (endda om aftenen) og meget hjælpsomt. Virkelig god og personlig betjening. Tak Arte for af hjælpe med at gøre det til en super god tur til Barcelona

Sevilla fc - Rayo
Var til fodbold i Sevilla. Billetterne kom et par dage før som lovet. Vi var så heldige at billetterne blev opgraderet til VIP pladser. Go stemning, nemt at komme ind på stadion. Alt i alt en oplevelse til 5 stjerner.

Super god service
Jeg fik en super god og kompetent service, i forbindelse med køb af billetter til en fodboldkamp i det engelske. Jeg kan anbefale at bruge ARTE Udland i forbindelse med køb af billetter.

Fantastisk god prof service
Fantastisk god service og jeg blev holdt orienteret hele vejen om hvor sagen var , har aldrig før oplevet så god service nogen steder. Dejligt I findes - kan klart anbefales, er virkelig professionelle

Svar från ARTE Udland
Rigtig god service og billetter
Rigtig god service og billetter! Jeg kan varmt anbefale at se Mamma Mia, når du besøger London. Jeg har brugt ArteUdland i fortiden og er glad for at kunne booke igennem dem igen!

Svar från ARTE Udland
Very kindly staff through the process.
Very kindly staff through the process.
I've used Arte Udland many times so I"ll recommend it anytime

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.