We hebben ervaring met winkelbezoek en online bestellen. Bij het winkelbezoek werden we uiterst vriendelijk geholpen. Ook online was prima, op zaterdag besteld en dinsdag ontvangen. Dus erg positief... Se mer
Företaget har svarat
Vlot geleverd. In eerste instantie was het lampenglas niet meegerekend. Maar het is met aangeboden korting goedgekomen. Mooie lamp, precies zoals op de foto en beschrijving.
Företaget har svarat
Très contente de mon achat, un lampadaire tiffany d’excellente facture. Le service clientèle impeccable. Article commandé vendredi soir. Le samedi soir, j’écris un mail pour demander de changer l’ar... Se mer
Företaget har svarat
We zijn trouwe klanten, meestal online door de afstand van onze woonplaats. Deze keer kochten wij een kroonluchter die voordelig werd aangeboden. Bij het ophalen bleek deze groter dan gedacht, maar... Se mer
Företaget har svarat
Informationen kommer från olika externa källor
Hoogeind 36, 4143 LZ, Leerdam
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pas de problème sur le produit, mais je regrette que la communication ne soit qu’en flamand.

Ware war sehr gut verpackt und wurde schnell geliefert. Die Qualität der Lampe
war so wie beschrieben.

Svar från Art Deco Webwinkel
Hele goede en correcte afhandeling ivm retourzending.

Svar från Art Deco Webwinkel
Die bestellte Ware entsprach genau meinen Vorstellungen.
Die Lieferzeit war in Ordnung.
Alles im Allen eine korrekte und seriöse
Online-Verkaufsplattform.
Besten Dank dafür.

Svar från Art Deco Webwinkel
De lampen die we op de website hadden besteld, bleken bij aankomst toch een hele andere kleur te hebben. In het telefoongesprek waren we eerst niet blij met elkaar, vooral omdat ik het gevoel had dat de medewerkster niet leek te begrijpen wat het probleem was. Ik was al helemaal niet blij dat ik zelf zou moeten betalen om iets terug te sturen wat toch niet echt mijn schuld was, of dat ik in totaal heen en terug 150km naar Leerdam moest gaan rijden.
Uiteindelijk ben ik er toch heen gegaan. De medewerkster en haar baas waren zeer vriendelijk, we hebben gezellig staan kletsen. We hebben samen een andere serie uitgekozen die beter in mijn interieur past, er werd echt veel tijd uitgetrokken om mij tevreden te stellen. Er werd gecontroleerd of alles volledig en intakt was, en er werd geholpen alles in de auto te zetten.
Groot was thuis dan ook de teleurstelling dat de kap van de tafellamp niet op de voet leek te passen. Er was vergeten een verloopstuk mee te geven, deze is snel kosteloos opgestuurd. Voor dit laatste foutje volgt dan nu toch wel een sterretje aftrek.
Ik zou iedereen aanraden de showroom te bezoeken, in het echt kun je het vakmanschap, de kleur en de schoonheid van de lampen echt veel beter beoordelen.

Svar från Art Deco Webwinkel
Very nice product! I don’t know if this is feasible but you might get even better quality by putting in frosted glass.

Svar från Art Deco Webwinkel
Moest worden omgeruild en retour gezonden, prima geregeld en snel

Svar från Art Deco Webwinkel
Livraison rapide,produit bien emballé et de qualité

Svar från Art Deco Webwinkel
De très beaux luminaires, bien fabriqués, livrés sans casse, excellent service et rapport qualité/ prix.
Merci!

Svar från Art Deco Webwinkel
Zoals altijd op tijd bezorgd en het zag er weer mooi uit.

Svar från Art Deco Webwinkel
Snelle verzending en prima verpakking, doen wat ze beloven kortom een aanrader!

Svar från Art Deco Webwinkel
Leuke site waar je veel originele cadeaux kan vinden, voor een schappelijke prijs.
Snelle bezorging, duurzaam verpakt.

Svar från Art Deco Webwinkel
Prachtig armatuur, heel mooi glazen lampenkapje. Maar de schroefdraad in het binnenwerk fragiel (te dun materiaal) en daarom heel lastig te monteren
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.