Bokstavligt talat sämsta servicen. Om man ska kontakta er för uppföljning så behöver man ringa minst 2 dagar innan annars sitter man i kö såpass länge och man får ingen hjälp. Jag fick vänta i 3 timm... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Sök jobb, rekrytera medarbetare eller ta del av information om arbetsmarknaden i Sverige eller utomlands.
Hälsingegatan 38, 113 43, Stockholm, Sverige
- www.arbetsformedlingen.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
ARBETSFÖRNEDRINGEN
Den absolut sämsta myndigheten som existerar. Kallas arbetsförnedringen av en anledning. Har aldrig blivit så illa behandlad tidigare i mitt liv som av dessa nötter som arbetar här fyfan säger jag bara
Lägg ner arbetsförmedlingen.
Jag har varit på praktik och när min praktik var slut så blev jag utskriven från jobb och utvecklingsgarantin...inga pengar, har gjort precis allt jag ska göra, men enligt arbetsförmedlingen är alla resurser utdömda.. vilket inte stämmer. Jag skickade in förslag på att jag ville vara kvar och vad som kan göras men det hjälpte inte! De sa till mig: Du får gå till soc, men de hjälper inte mig pga att min sambo tjärnar för bra så nu ska vi leva på honom + skuldsanering på oss båda...
Extremt dåligt service
Extremt dåligt service. Långa telefontider, dåligt ljud från handläggare m.m. Som IT Tekniker som bland annat jobbat med telefonisystem så finns det mycket att förbättra. Sitter nu i kö för 3:dje gången idag, har kommit fram en gång men då kunde hon inte hjälpa mig utan kopplade in mig sist i slingan igen.... ett vanligt uppföljningssamtal... som jag är tvingad att göra...
95% av lägsta betyget
95% av lägsta betyget grattis ni har verkligen lyckats! Det är inte jobbet ni gör som är fel, det är hur ni gör det, andra dagen man ringer och det man får är att man pratar i mun på varandra, lyssna istället en sekund vet jag! Sen ber ni om ursäkt för att ni inte förstod frågan i sig. Ni är ett skämt haha
AF är verkligen den värsta myndighet…
AF är verkligen den värsta myndighet man kan ha med att göra. Vidriga, arroganta och totalt värdelösa på alla sätt. Man mår dåligt i flera veckor efteråt då man haft kontakt med dem. De verkar njuta av att plåga och förnedra de stackars människor som tvingas ha kontakt med dem. Lägg ner skiten och överför deras arbetsuppgifter till FK eller privata företag.
fungerar mycket dåligt.
jag har aldrig i hela mitt liv fått ett arbete genom dem.det finns inga arbete att söka heller.deras platsbank med sk.lediga arbete.dessa arbete är inte aktiva.det betyder att många människor har redan sökt dessa arbete flera gånger om.så arbetsförmedlingen är en deprimerande myndighet som är totalt odugliga.
Lägg ner denna myndighet
Har aldrig fått hjälp av dem. Riktigt trist. Har börjat jobba svart istället.
Den mest korrumperade institution i…
Den mest korrumperade institution i vårt land arbetsskygga j älvar o deras möte då pratar man bara om hur vida dom ska vara lediga vilket patrask o aldrig anträffbara o detta ska vi betala skatt till fy f an lägg ner sådan här j älva hokus pokus verksamhet o sätt personalen på Samhall där dom hör hamna
Arbetsförnedringen
Ingen annan myndighet har så kapitalt misslyckats med sitt uppdrag som Arbetsförnedringen. Någon förmedling av arbeten existerar över huvud taget inte och har inte gjort på decennier. Telefonköerna är timslånga, trots att det enligt lag ska gå att nå fram till myndigheter inom rimlig tid. Luddig definition, jag vet, men två och en halv till tre timmar är inte rimligt.
Så dåligt asså jag har väntat nästan en…
Så dåligt asså jag har väntat nästan en timme och när kom min tår ni klickade direkt😒😒
Borde bli granskade av uppdrag granskning
Hur kan detta vara lagligt
Ur dålig myndighet som ger ingenting för att få ett jobb. Skriver bara ut jobbalternativ för att söka jobb som på 70 talet. Helt bortkastad tid och energi. Byt ut er personal som har kompetens och vilja att hjälpa andra utan dom går runt och leker biblotikarier och dricker kaffe?!?!?!?! Jag är fly förbannad på denna myndighet som inte gör sitt jobb. Borde bli granskade
Klagomål angående bristande stöd och kommunikation från Arbetsförmedlingen
Jag, Elias Malmquist, är inskriven hos Arbetsförmedlingen och vill framföra ett starkt klagomål gällande hur min situation har hanterats.
Idag försökte jag kontakta Arbetsförmedlingen via telefon, men efter att ha stått i kö i 1,5 timme utan att min köplats rörde sig, valde jag att lägga på. Detta är andra gången på samma dag som detta händer. Det är orimligt att det ska vara så svårt att få kontakt när Arbetsförmedlingen är den enda vägen vidare till programmet Rusta och matcha.
Vidare har jag haft svårt att nå min handläggare, eftersom jag inte har fått varken telefonnummer eller mejladress till henne. Detta gör det omöjligt att få den hjälp jag behöver. Trots att jag har varit i kontakt med en representant från Rusta och matcha som visat intresse för att ta in mig, blev jag initialt nekad att gå vidare till programmet.
Jag upplever att Arbetsförmedlingen inte gör tillräckligt för att hjälpa mig vidare till ett jobb. Istället känns det som att jag hålls fast i ett system som inte fungerar och där jag inte får den hjälp jag behöver. Det är frustrerande att inte få möjlighet att komma in i program som faktiskt kan göra skillnad för mig.
Jag hoppas att mitt klagomål tas på allvar och att åtgärder vidtas för att förbättra den service och kommunikation som erbjuds.
Riktigt besviken
Är en långtidsarbetssökare som har gått en utbildning för att uppfylla min dröm att jobba som programmerare.
Har funktionsnedsättning och varit inskriven hos AF förut och haft en SIUS handledare en gång men nu vill jag berätta om detta.
När jag inskriver mig hos AF så säger de för att få SIUS måste du först gå i programmet Introduktion för Arbete hos Arcus. För att få SIUS är ett krav för alla medlemmar att gå detta program säger de.
Väl där så måste jag gå i deras föreläsningar och tiden bara går och går. Gör själv mycket initiativ för att hitta praktikplatser som Arcus ställer för att klara programmet. De vill bara att man skall gå i deras föreläsningar och lyssna, trots att jag vet hur man söker jobb, skriver CV och brev.
Har själv sökt jobb för att skippa denna program och AF men gick ingen bra. Kontaktade också AF för att kunna gå vidare denna program men nekades. Arcus har inte bryts sig mycket om att hitta arbetsplatser för mig så till slut hittade jag själv en praktikplats där jag kunde gå vidare denna program och få SIUS.
När jag äntligen fått en SIUS handledare så berättade jag om denna program.
Han sa att jag ville gå detta program, men själv berättade jag att det var ett krav för att få SIUS.
Sen säger han att han inte känner till det och kanske var att se vilken arbetsförmåga jag hade för att jag inte har jobbat på länge. Men titta på mitt CV då! Där var en del praktikplatser jag gjorde under min utbildning på sistone. Försökte ringa AF om detta men får svårt att få tag på.
När jag haft handledaren en liten längre tid vet jag inte om han bryr sig om att hitta platser som är under min kompetens, har varit otrevlig mot mig och säger att jag behöver SIUS för att få ett jobb.
Till slut hittade jag till en arbetsplats där jag kunde praktisera som kan förhoppningsvis leda till en anställning och det var jag igen som hittade.
Så min lärdom till er. Ibland måste man själv hjälpa sig och göra initiativ för att lösa problem, och det menar jag med jobbsökandet.
Suger !!!!!
Synd att man inte kan sätta noll…
Synd att man inte kan sätta noll stjärnor på AF de är riktigt kassa som inte kan
Reglerna då man får kämpa för 15 dagars ersättning. Hur de behandlar folk som går från jobb till arbetslös
De är bokstavligt talat att de är så kassa som tänkas kan
Om man har gjort som man ska göra o inte något fel vid inskrivningen så blir man drabbat utan anledning
De hela handlar om att titta vad duktiga vi är som får ut folk i arbetslivet
De är så pinsamt som myndighet
Kan vara
Rensa ut allt inom deras väggar o kom till verkligheten
PS kommer kriga så länge jag lever då jag har rätten på min sida
Gujje
2 timmars kö och lägger på när de är 8 framför
Vill man spendera hela sin dag i en telefonkö för en ynka liten fråga så är de här platsen att ringa till.
Har suttit i telefonkö i 1 timme och 35 min och jag är fortfarande på plats 18…
Man hinner ju dö av väntan herregud.
Ska ringa till Försäkringskassan efteråt men de hinner ju typ stänga!
Uppdatering. De la på samtalet när jag hade 8 kvar. Så nu sitter jag i kö igen. Har totalt spenderat 4 timmar och 30 min i kö och de stänger om 2 min och har fortfarande inte kommit fram är på köplats 10! Detta är ett skämt!!!!
Min son har ringt i 3 veckor för att…
Min son har ringt i 3 veckor för att skriva in sig som arbetssökande men ännu har ingen svarat varken på chatten . Mail eller via telefon. Han besökte även närmaste kontor men blev nekad hjälp sker endast via telefon var svaret. Hur ska de som behöver få hjälp?? Sämsta instans ever.
Jag har varit inskriven ett tag
Jag har varit inskriven ett tag. När jag ringer så är det nästan aldrig någon som kan svara. Svarar någon så ger dom ut fel info och är hemskt otrevliga på telefon.Blev kopplad till 3 olika personer där ingen kunde hjälpa till med någonting. Otrevliga och upprepar bara samma sak när jag frågar frågor.
Varför exisisterar ni ens
Varför exisisterar ni ens? Det enda ni duger till är som en anslagstavla för jobbannonsering. Resten av verksamheten kan avskaffas och lämna över ersättning och bidragsärenden helt till försäkringskassan och socialtjänsten.
Jag hoppas ni skäms över er verksamhet.
Gör om , Gör rätt !
Som myndighet är arbetsförnedringen sveriges genom tidernas största skam och förtjänar inget betyg.
Tyvärr är de som ska bistå de arbetslösa, alldeles för ofta, helt okunniga om vad det arbete innebär som ex, en person tidigare arbetat med då de själva är på tok för unga för att ha gedigen yrkeskunskap. Det bästa vore om sveriges branschorganisationer tog över förmedlandet av lediga jobb. Då finns det 100% kunskap att ösa ur och rätt person hamnar på rätt plats.