Arbetsförmedlingen Omdömen

TrustScore 1 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 91 recensioner, de flesta recensenterna var besvikna över sin totala upplevelse. Kunder upplevde ofta extremt långa telefonköer och svårigheter att nå fram, med många som kopplades bort eller väntade i timmar utan framgång. Många recensenter fann personalen ohjälpsam, oprofessionell och ibland till och med nedlåtande. Folk ansåg att tjänsten erbjöd lite verkligt stöd i att hitta arbete, och fokuserade istället på kontroll och krav. Däremot noterade vissa kunder att trots långa väntetider mötte de ibland trevliga och hjälpsamma individer som arbetade för att lösa deras problem.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter belyser negativa aspekter av personalen, där många upplever ett mycket dåligt bemötande. Kunder... Se mer

Service

Recensenter uttrycker stor besvikelse över servicen och beskriver den som extremt dålig och oprofessionell.... Se mer

Customer communications

Kunder noterar konsekvent negativa upplevelser med kontakt, särskilt gällande telefonköer som beskrivs som... Se mer

Customer service

Människor rapporterar negativ upplevelser med kundtjänst, ofta beskrivet som omänskligt och värdelöst... Se mer

Response time

Kunder upplever betydande frustration och långa väntetider när de försöker kontakta företaget. Många... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bokstavligt talat sämsta servicen. Om man ska kontakta er för uppföljning så behöver man ringa minst 2 dagar innan annars sitter man i kö såpass länge och man får ingen hjälp. Jag fick vänta i 3 timm... Se mer

Sätter aldrig min fot på detta vedervärdiga skämt av en myndighet. Vart lägger dem all sin kraft o fokus? På marknadsföringen såklart! Har man tur så springer man kanske på en vanlig trevlig medmännis... Se mer

Hade ett möte med dom då säger dom att du kommer inte klarar ett jobb så vi stänger av dig hur kan man göra så? Har inte ens fått visa vad jag kan. Har praktiserat på många ställen. Sen säger dom... Se mer

Det är egentligen en brottslig myndighet. Den okunniga och efterblivna personalen där är egentligen oskyldiga, eftersom de, som personer, inte alls skiljer sig från annan personal på något annat föret... Se mer

1. Rekrytering
  2. Rekryterare
  3. Bemanningsföretag

Informationen kommer från olika externa källor

Sök jobb, rekrytera medarbetare eller ta del av information om arbetsmarknaden i Sverige eller utomlands.

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

89 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helt otroligt dålig myndighet

Helt otroligt dålig myndighet. Jag sökte till en kurs om service och försäljning men kom inte in för att jag inte hade erfarenhet. Nehe säger du det??? Det är därför jag söker till en kurs era ******... Också varit inskriven i mer än ett halvår och är inte ett dugg närmare till att få ett jobb även fast att jag har sius kontakt och har försökt trycka på. Helt pinsamt dåligt

28 augusti 2024

Extremt bristfällig tillgänglighet och kundservice

Jag har under flera veckor försökt nå företaget via telefon, vid olika tidpunkter varje dag, men det är omöjligt att komma fram. Jag blir inte ens placerad i någon kö, vilket gör det helt omöjligt att få den uppföljning jag behöver med en handläggare.

Det är oacceptabelt att en verksamhet kan bedrivas med så undermålig tillgänglighet. Hur förväntas man kunna lösa sina ärenden när det inte ens går att komma i kontakt med företaget? Detta är under all kritik och jag har aldrig tidigare upplevt så bristande kundservice.

9 september 2024

Af: oseriösa verksamhet…

Inte se som viktigaste uppgift att straffa arbetslösa för att man gör
minsta fel. Era straff innebär förödande konsekvenser för enskilda.
Det finns ingen rimlighet i era straff!
Att 3n gång skickat in Akt. rapport för sent kan leda till indragen sjukpenning! Dessutom är var tredje som Af stänger av , felaktigt dömd.

9 september 2024

Under all kritik

Egentligen vill jag inte ge någon stjärna alls, under all kritik. Jag försöker hela tiden göra rätt men det går typ inte för det är ett så fyrkantigt och svårbegripligt system. Det är som gjort för att man ska göra fel. Får ångest så fort jag ska försöka komma i kontakt med dem vilket inte ens går. Hade varit bra om man kunde maila eller chatta eller bli uppringd som på vårdcentralen. Nu funderar jag på att helt enkelt skita i att söka ersättning och använda mina sparade pengar/pension så gott det går. Eller bli försörjd av min man. Pga en fysisk funktionsnedsättning skulle jag få hjälp av dem. Men programmet steg till arbete var lite av ett skämt. Företaget, de flesta som jobbade där var snälla, men det leder inte till nåt så fort precis. Lekskola kan man kanske kalla det; vika pappersfigurer, sortera låtsaspost och vika kläder 😂 Hur länge ska detta få pågå i ett välfärdsland som Sverige undrar man.

3 september 2024

Mycket dåligt och oprofessionellt

Mycket dåligt och oprofessionellt! Detta företag borde helt enkelt lägga ner och inte längre existera! 99,9% hjälper dig inte och skickar dig till alla hörn av landet. De sitter någonstans på stranden eller i sin loungestol när de pratar med dig, du blir inte alls tagen på allvar!

19 augusti 2024

När man ska ringa sitt första arbetslös…

När man ska ringa sitt första arbetslös dag så får man tänka sig att det tar en hel dag. Man blir av kopplat i kö flera gånger man behöver ringa om och om igen det tog mig ca 3-4 timmar att få tag i de. Hur ska man få tag i de om man inte lyckas!?

Varför ska man få varning eller bli utan ersättning i en eller flera dagar?

17 juni 2024

Jag har blivit skickad till två olika…

Jag har blivit skickad till två olika program hos arbetsförmedlingen. Först var det rusta & matcha. Det var helt värdelöst, handläggaren där skickade mig till arbetsgivare som sökte nystartsjobb fast jag sa till henne 3 ggr att jag inte var berättigad till nystartsjobb! Andra programmet är steg till arbete, nog att man sitter i 2 timmar och gör "eget arbete". Det finns bara SÅ mycket eget arbete man har att göra, sen sitter man bara av tiden. Efter det är det föreläsning och uppgifter som är relaterade till just denna. Dom gör jag färdigt på 5 minuter sen finns det inget att göra! Jag tycker mer synd om dom som har seriösa svårigheter som hamnar här! Dom skickade hit en kvinna som i stort sett är döende! W*f! Blir så arg på det nedvärderande systemet dom har. Undrar faktiskt om er som jobbar där, mår ni bra med det jobbet ni gör?

15 augusti 2024

Komma i kontakt med någon här är helt…

Komma i kontakt med någon här är helt omöjligt.
I väntan på några timmar så är man ur samtalet för dem kan inte ta emot... Chatten heller fungerar inte.,att maila finns inget mail heller, handläggare får man inte och då är man i konversationen med ny person varenda gång... Och om och om beskriver man hela situation från början.. Svenska sistemet vad hände med er...

12 augusti 2024

Blev väldigt illa bemöt

Blev väldigt illa bemöt. Väldigt snobbiga. Kan inte ta att man säger att man inte kan göra jobbet på grund av ohälsa (spelar roll om det är psykisk eller fysisk). De går inte bara emot personen utan även vården då de skiter i läkarintyg. De skiter i också om man har rätt utbildning eller erfarenhet.
Har haft kontakt med psyket för att jag mått så dåligt pga arbetsförmedlingen. Det är jätteskönt att slippa nu när jag har jobb.
Skulle vara intressant att se statistik på hur många som behövt ha hjälp av psyket pga dem. Även hur många som tagit sina liv.
Undrar varför det är en tillåten myndighet då det inte gör det de ska. Att göra så att folk dör och därmed inte arbetslösa längre är inte deras jobb.

25 juli 2024

värdelösa

Fattar inte vad deras problem är, går inte att få tag på dom. Har suttit i flera veckor och försökt ringa dom men kommer aldrig fram och när jag väl gjorde det satt jag 3 timmar i telefon kö bara för att sedan bli pålagd på. Det hade ännu inte stängt när jag äntligen blev nr 5 i kön, när det helt plötsligt gick jätte snabbt till nr 1 och sen helt tyst i luren och inget hände. Antar att de bara lade på på de sista i kön så de kunde sluta tidigare, i stället för att hålla telefon tiden öppen till kl 16 som den ska vara... Helt otroliga!

12 juli 2024

Denna myndighet är ett stort skämt!

Denna myndighet är ett stort skämt och borde läggas ner i alla fall göras om från grunden. Vi skattebetalare hade då sparat 80 miljarder som vi kunde lagt på skola, omsorg m.m.
Jag la ner ett företag med 17 anställda och skickade hemm alla på dagen pga. arbetsförmedlingen!
Orkade inte längre med dem och att hela tiden bråka med dem och deras helt orimliga väntetider!
Gick så långt att en av våra anställda ville ta livet av sig pga. dem. En småbarnsmamma med 2 barn!

Nu är jag själv arbetslös och min kontakt med dem nu kan jag säga är ett stort skämt nu med!

Hade ett företag skötts på samma sätt så hade det inte överlevt länge!

2 juli 2024

Arbetsförmedlingen i Västerås vägrade…

Arbetsförmedlingen i Västerås vägrade hjälpa handikappad ung kvinna på 5 månader och utförsäkrade utan anledning. Lita inte på Google omdöme de förbjuder KRITISKA omdöme för att "förfina " medelbetyg. Men ungdomsarbetslösheten på 26, 7 % SÄTTER 1 stjärna ÄNDÅ.

25 juni 2024

Inte mycket som fungerar

Inte mycket som fungerar. De stora problemen är att de stängde kontoren och tidigare sålde ut sin verksamhet till de billigaste leverantörerna. Jag har varit inskriven till och från i jobb och utvecklings - garantin (JOB) till och från sedan 2013. Jag har gått 7,5 ggr i Stöd och matchning som numera är Rusta och Matcha. Efter flera år i utredning fick jag gå Introduktion till arbete (INAB) men leverantören Work4U gick i konkurs. Nu går jag Steg till arbete på Iris Hadar och de har sina lokaler i samma hus som håller på byggas om. Vi med funktionsnedsättning ska stå ut med buller, byggdamm och fasad som är igenplastad. I över en månad har jag klagat. De hade även bytt min handledare utan att säga något. Jag har gjort massa anmälningar av leverantör och även anmält AF till JO då de aldrig återkopplar. Efter 7 försök fick jag tag på handledare och hon hade ingen aning om att de byggde i just det huset då de trodde det byggdes i närstående hus. Det är så dåligt att jag tipsat Aftonbladet att titta på det. Jag har varit på ungefär 15 arbetsplatser i mitt liv och aldrig varit med om liknande. AF verksamhet borde startas om och leverantörer sägas upp för gott.

12 juni 2024

Hade varit kul att nån AF hade läst…

Hade varit kul att nån AF hade läst alla inlägg det är en myndighet som bedriver noll verksamhet har själv trygghetsanställning sedan 12år har inte en enda gång träffat en handläggare allt går per telefon ingen återkoppling eller frågar hur det går man kan säga dom bedriver makt och särbehandling

24 maj 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis