Amac | Apple Premium Reseller Omdömen

35 096
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

'Open Box' product gekocht. Om dat ik tevoren wat extra info wilde, via chat functie 'gepraat'. Snel volgde er heldere uitleg - en ook verzending even zo snel. Nu genieten van een perfecte MacBook A... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gemak van bestellen en de prijs. Helaas (hier kan Amac niets aan doen overigens, maar wil het wel meegeven) heeft de levering door PostNL wel voor de nodige frustraties gezorgd. Meerdere dagen uitgest... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend lief geholpen door hele professionele jongen mensen, die alles heel erg goed en geduldig aan mij hebben uitgelegd. Toppie . Als ik vragen heb kom ik zeker bij deze mensen terug.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellende ervaring. Mijn bestelling werd later geleverd dan aangegeven. Toen ik de MacBook eindelijk ontving, liep de batterij vanaf het begin erg snel leeg. Daarnaast werkte scrollen som... Se mer

Företagsinformation

1. Datorbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Datortillbehörsaffär
  4. Mobiltelefonreparatör
  5. Utbildning inom programvara

Skrivet av företaget

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(35 096)

4 681 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede ervaring gehad met bestellen…

Hele goede ervaring gehad met bestellen er werden mailtjes goed op de hoogte gehouden voor vragen kon ik ook bij ze terecht

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling via de website eenvoudig geregeld kon worden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitmuntend door de heren geholpen en…

Uitmuntend door de heren geholpen en advies gekregen. Keurig verslag gekregen van de verkeerd uitgevoerde reparatie door anderen van mijn IPhone. Hopelijk kan apple de aangerichte schade herstellen.

16 juli 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de winkel.

Mijn Airpods laten repareren

Mijn Airpods laten repareren, prima service, volledig onder de garantie. Goed, vriendelijk en snel geholpen. Enige is dat na de eerste reparatie (vervanging oortje) het probleem niet was opgelost. Terug naar de technische dienst, bleek de case niet OK. Vervanging geregeld, alles werkt weer.

15 juli 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Jammer dat het probleem na de eerste reparatie nog niet direct was opgelost, maar goed om te horen dat onze technische dienst dit verder heeft onderzocht en dat je AirPods inmiddels weer naar behoren werken.

Bedankt voor je vertrouwen en we wensen je veel plezier met je AirPods!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

de uitleg over hoe de nieuwe telefoon…

de uitleg over hoe de nieuwe telefoon te installeren is erg summier

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat je de uitleg over het instellen van je nieuwe telefoon als te summier hebt ervaren. We begrijpen dat een duidelijke uitleg juist bij een nieuw toestel erg belangrijk is.

We nemen je feedback mee en kijken hoe we onze uitleg verder kunnen verbeteren. Bedankt dat je dit met ons deelt en we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben beloofd levertijden die niet worden…

Ben beloofd levertijden die niet worden na gekomen, als ze daar op gewezen worden wordt er geen oplossing geboden, je koop wordt ontbonden waardoor je door prijs stijgingen ergens anders duurder je product kan bestellen, rondom slechte service zal, hier zelf nooit meer wat bestellen

22 juni 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de gecommuniceerde levertijd niet is nagekomen en dat je vervolgens niet de oplossing hebt gekregen waarop je had gehoopt.

We begrijpen dat dit extra frustrerend is wanneer je daardoor uiteindelijk elders duurder uit bent.

We nemen je feedback intern mee. Onze excuses voor het ontstane ongemak en de teleurstelling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie en geen oplossing

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de afhandeling van mijn bestelling.

Na mijn bestelling ontving ik wel een orderbevestiging, maar geen Track & Trace of afhaalcode. Tot mijn verrassing stond PostNL vervolgens voor de deur met het verzoek om een code, terwijl ik die nooit heb ontvangen.

AMAC verwees naar PostNL en PostNL gaf aan dat AMAC de verzending niet correct had verwerkt. Als klant schiet je daar weinig mee op, want beide partijen wijzen naar elkaar zonder met een oplossing te komen.

In dezelfde periode heb ik meerdere bestellingen bij andere leveranciers geplaatst. Die zijn allemaal probleemloos geleverd; alleen de bestelling van AMAC niet.

Wat ik vooral jammer vond, was het gebrek aan initiatief om mee te denken. Omdat wij op vakantie zouden gaan, heb ik zelfs aangeboden de bestelling zelf op te halen bij een AMAC-winkel, maar ook daarvoor werd geen oplossing geboden.

Uiteindelijk restte niets anders dan af te wachten totdat de producten weer retour zouden komen bij AMAC. Dat is niet de service die ik van een premium Apple-reseller had verwacht.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de levering van je bestelling zo moeizaam is verlopen en dat je geen Track & Trace of afhaalcode hebt ontvangen.

We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer je als klant tussen verschillende partijen terechtkomt en er geen duidelijke oplossing wordt geboden. Zeker wanneer je zelf actief meedenkt en zelfs aanbiedt de bestelling in een winkel op te halen.

Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De website was ontzettend goed gemaakt

De website was ontzettend goed gemaakt, ik vond gelijk de informatie die ik wou vinden. Ook was de bezorging optijd!

10 juli 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling via de website eenvoudig geregeld kon worden en dat de bezorging probleemloos is verlopen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben de tablet besteld

We hebben de tablet besteld. Wel jammer dat hij niet op de juiste dag geleverd werd.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de iPad. We begrijpen dat het jammer is dat de levering niet op de geplande dag is gelukt en je het pakket uiteindelijk bij een afhaalpunt hebt moeten ophalen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Online kabel besteld voor iPhone

Online kabel besteld voor iPhone.
Volgens afspraak dag erna geleverd. Alleen jammer dat kabel bij geen enkele vestiging op voorraad blijkt waardoor je hem niet zelf kan afhalen

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je bestelling volgens afspraak de volgende dag is geleverd. We begrijpen dat het jammer is dat het product niet direct beschikbaar was in één van onze vestigingen om af te halen.

We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze voorraadbeschikbaarheid en communicatie hierover verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bel vestiging Alkmaar maar.pakketje…

Bel vestiging Amac Alkmaar maar.pakketje wordt niet aangenomen in de winkel. , en ik kan een dag later naar een PostNl afhaalpunt in Alkmaar om het op te halen. Ik woon Schagen. Bestel voortaan gewoon weer bij Apple zelf.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat de bezorging niet is verlopen zoals je had verwacht. Je bestelling was geplaatst met thuisbezorging, waarbij het adres van onze winkel als afleveradres is gebruikt. Onze winkels kunnen pakketten die op deze manier worden verzonden helaas niet in ontvangst nemen.

Wanneer je een bestelling in een Amac-winkel wilt ophalen, kun je tijdens het plaatsen van de bestelling kiezen voor de optie 'Afhalen in de winkel'. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling daar voor je klaarligt. We begrijpen dat dit vervelend voor je is geweest en hopen dat dit voor een volgende bestelling meer duidelijkheid geeft.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne website en gemakkelijk…

Fijne website en gemakkelijk bestelproces. De bestelling werd alleen niet ‘morgen’ bezorgd, zoals aangegeven, maar een dag later.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en het bestelproces. Jammer dat de bezorging een dag later plaatsvond dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en nemen je feedback mee. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens!

Deskundig advies

Deskundige, snelle en plezierige hulp bij de aankopen

15 juli 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze hulp als deskundig, snel en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om goed advies te geven en mee te denken met onze klanten. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Snelle levering!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens!

Top ervaring

Top ervaring !
Mijn bestelling was helaas niet meer op voorraad. De oplossing was een nieuwere versie MacBook zonder extra kosten. Wat een service!!!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de geboden oplossing. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en een passende oplossing te bieden wanneer iets niet helemaal verloopt zoals gepland. Veel plezier met je nieuwe MacBook en graag tot ziens!

Goede toestel

Snelle bezorging

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je toestel en dat de bezorging snel is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Bestellen ging super snel

Bestellen ging super snel. Goede afhandeling. Snelle levering.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat het bestelproces snel en soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de afhandeling en levering. We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, vertrouwd

6 juli 2026

Svar från Amac | Apple Premium Reseller

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze service als vriendelijk, behulpzaam en vertrouwd hebt ervaren. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.