'Open Box' product gekocht. Om dat ik tevoren wat extra info wilde, via chat functie 'gepraat'. Snel volgde er heldere uitleg - en ook verzending even zo snel. Nu genieten van een perfecte MacBook A... Se mer
Det här tycker kunderna
Gemak van bestellen en de prijs. Helaas (hier kan Amac niets aan doen overigens, maar wil het wel meegeven) heeft de levering door PostNL wel voor de nodige frustraties gezorgd. Meerdere dagen uitgest... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben ontzettend lief geholpen door hele professionele jongen mensen, die alles heel erg goed en geduldig aan mij hebben uitgelegd. Toppie . Als ik vragen heb kom ik zeker bij deze mensen terug.... Se mer
Företaget har svarat
Zeer teleurstellende ervaring. Mijn bestelling werd later geleverd dan aangegeven. Toen ik de MacBook eindelijk ontving, liep de batterij vanaf het begin erg snel leeg. Daarnaast werkte scrollen som... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac
Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter
Proostwetering 13, 3543 AB, Utrecht, Nederländerna
- 088 - 77 06000
- care@amac.nl
- www.amac.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele goede ervaring gehad met bestellen…
Hele goede ervaring gehad met bestellen er werden mailtjes goed op de hoogte gehouden voor vragen kon ik ook bij ze terecht

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Uitmuntend door de heren geholpen en…
Uitmuntend door de heren geholpen en advies gekregen. Keurig verslag gekregen van de verkeerd uitgevoerde reparatie door anderen van mijn IPhone. Hopelijk kan apple de aangerichte schade herstellen.

Mijn Airpods laten repareren
Mijn Airpods laten repareren, prima service, volledig onder de garantie. Goed, vriendelijk en snel geholpen. Enige is dat na de eerste reparatie (vervanging oortje) het probleem niet was opgelost. Terug naar de technische dienst, bleek de case niet OK. Vervanging geregeld, alles werkt weer.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
de uitleg over hoe de nieuwe telefoon…
de uitleg over hoe de nieuwe telefoon te installeren is erg summier

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Ben beloofd levertijden die niet worden…
Ben beloofd levertijden die niet worden na gekomen, als ze daar op gewezen worden wordt er geen oplossing geboden, je koop wordt ontbonden waardoor je door prijs stijgingen ergens anders duurder je product kan bestellen, rondom slechte service zal, hier zelf nooit meer wat bestellen

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Slechte communicatie en geen oplossing
Ik ben helaas erg teleurgesteld over de afhandeling van mijn bestelling.
Na mijn bestelling ontving ik wel een orderbevestiging, maar geen Track & Trace of afhaalcode. Tot mijn verrassing stond PostNL vervolgens voor de deur met het verzoek om een code, terwijl ik die nooit heb ontvangen.
AMAC verwees naar PostNL en PostNL gaf aan dat AMAC de verzending niet correct had verwerkt. Als klant schiet je daar weinig mee op, want beide partijen wijzen naar elkaar zonder met een oplossing te komen.
In dezelfde periode heb ik meerdere bestellingen bij andere leveranciers geplaatst. Die zijn allemaal probleemloos geleverd; alleen de bestelling van AMAC niet.
Wat ik vooral jammer vond, was het gebrek aan initiatief om mee te denken. Omdat wij op vakantie zouden gaan, heb ik zelfs aangeboden de bestelling zelf op te halen bij een AMAC-winkel, maar ook daarvoor werd geen oplossing geboden.
Uiteindelijk restte niets anders dan af te wachten totdat de producten weer retour zouden komen bij AMAC. Dat is niet de service die ik van een premium Apple-reseller had verwacht.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
De website was ontzettend goed gemaakt
De website was ontzettend goed gemaakt, ik vond gelijk de informatie die ik wou vinden. Ook was de bezorging optijd!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
We hebben de tablet besteld
We hebben de tablet besteld. Wel jammer dat hij niet op de juiste dag geleverd werd.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Online kabel besteld voor iPhone
Online kabel besteld voor iPhone.
Volgens afspraak dag erna geleverd. Alleen jammer dat kabel bij geen enkele vestiging op voorraad blijkt waardoor je hem niet zelf kan afhalen

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Bel vestiging Alkmaar maar.pakketje…
Bel vestiging Amac Alkmaar maar.pakketje wordt niet aangenomen in de winkel. , en ik kan een dag later naar een PostNl afhaalpunt in Alkmaar om het op te halen. Ik woon Schagen. Bestel voortaan gewoon weer bij Apple zelf.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller
Fijne website en gemakkelijk…
Fijne website en gemakkelijk bestelproces. De bestelling werd alleen niet ‘morgen’ bezorgd, zoals aangegeven, maar een dag later.

Deskundig advies
Deskundige, snelle en plezierige hulp bij de aankopen

Top ervaring
Top ervaring !
Mijn bestelling was helaas niet meer op voorraad. De oplossing was een nieuwere versie MacBook zonder extra kosten. Wat een service!!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.