Företaget har svarat
Weinig inspirerende verkopers.. De afhandeling was erg traag. Het overzetten van bestanden bij inruil is essentieel, maar koste toch 79euro. 40 minuten in de winkel staan om de zaak af te handelen... Se mer
Företaget har svarat
Voor élke aanschaf ga ik naar Amac Roermond. ‘Kind aan huis’ zou je bijna zeggen. Mijn iMac, notebook, iPad, iPhone en iWatch (zelfs mijn tandenborstel).. alles van Amac Roermond. Vertrouwd, betrouwba... Se mer
Företaget har svarat
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrivet av företaget

Graaf Gerardstraat 35, -, 6041 HH, Roermond, Limburg, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vanmorgen even in de vestiging Roermond geweest om een bestelling op te halen die ik vandaag nog nodig had (ik woon zelf in Weert), maar toch is het ook wel prettig om eens-in-de-zoveel-tijd een winkel van binnen te zien (en niet álles via Internet te doen). Enorm vriendelijke medewerker die me daar geholpen heeft en in een winkel heb je altijd wel weer iets wat je nog nodig hebt, dus en-passant ook nog wat kabeltjes meegenomen. Prima service derhalve en aardig personeel!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
fijn geholpen door medewerker; nam alle tijd. Tevreden over de dienstverlening.

Weinig inspirerende verkopers..
De afhandeling was erg traag.
Het overzetten van bestanden bij inruil is essentieel, maar koste toch 79euro.
40 minuten in de winkel staan om de zaak af te handelen is erg lang. Er was weinig voorwerk gedaan om dit snel te laten verlopen

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Goede prijs, voorradig artikel (laptop air 15”) en de volgende dag uitgeleverd. Top!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Mijn probleem is 100% aangepakt. De Mac Studio bleef een nachtje over maar kreeg in die tijd en de volgende dag alle aandacht waar dat kon. (De hulp aan andere klanten ging door.) Er is veel en goed onderling tussen het personeel en met mij gecommuniceerd. Probleem uiteindelijk opgelost door herinstallaties. Voor al dit werk en aandacht werd een soepele prijs gerekend. Bravo.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
iPhone opgehaald na lange wachttijd (door Apple niet te leveren) maar een prima service van Amac Roermond. We worden er altijd goed geholpen, niks is ze te veel. Wij komen er heel graag terug.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Roermond filiaal Heb er gisteren een nieuwe ipad gekocht voor mijn vrouw .we kwamen er niet uit met de installatie. Dus effe terug gegaan. Gisteren werd mij gezegt als je er niet uit komt kom morgen voorbij helpen we jullie er mee ...vandaag erheen antwoord was 40 euro betalen voor het installeren van de ipad heb de laaste jaren voor 6000 gekocht en nu 40 voor de ipad van mijn vrouw effe in orde te maken nooit meer een voet daar naar binnen zetten wat een arrogante pers daar en dan lachend je na kijken als of we asso.s zijn ...nooit meer oplichters eerste klas weg blijven daar in Roermond zou wat heb ik nog nooit ergens mee gemaakt hoe daar als klant behandel wordt gr h timmermans

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
hele goede service voor een DOA die (macbook die online besteld was deed het na een uur niet meer).
Jongens in de shop tot het uiterste gegaan om hetzelfde product weer te leveren, is ook gelukt.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Was met een vrouwelijke klant bezig wat vreselijk lang duurde. Toen er een personeelslid vrij was vond hij dat er twee dames voor mij waren, ik zei dat ik al een half uur stond te wachten en voor hun was. Uiteindelijk waren ze alleen maar binnen om te kijken en was ik pas aan de beurt. Viel me erg tegen, volgende keer toch maar media markt.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Mijn vrouw en ik werden keurig ontvangen en geïnformeerd! Geen opdringerigheid, maar goed advies!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Altijd snel geleverd. En in de winkel in Roermond , wordt ik altijd fijn geholpen

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Afgelopen jaar verschillende aankopen gedaan bij Amac Roermond; elke keer buitengewoon goed geholpen door Jules. Maar ook als ik bij hen kom voor hulp bij installeren van apps, tips bij instellen van diensten etc. is er altijd een medewerker die de tijd neemt om uit te leggen en tips te geven en mee te denken. Moet soms lang wachten maar dat komt omdat zij tijd nemen voor elke klant!

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Altijd goed geholpen vakkundig eerlijk personeel
Nu product besteld dag later in huis
Allen als je kleine items besteld komt dit per gewone post duurt het een dag langer vaak dus zou van alles een pakket maken met track en trace

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Website is duidelijk/ overzichtelijk. Levering was snel. Support in de winkel is goed.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Men neemt alle tijd om de klant goed te kunnen helpen.

Svar från Amac | Apple Premium Reseller - Roermond
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.