Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring! Perfecte kopie van een Belgische nummerplaat in exact de juiste kleuren. Je wil niet weten hoe moeilijk het is (toch in Brugge) om een goede kopie te laten maken in een winkel. Uit noodzaak ben ik online gaan kijken en kwam bij deze firma terecht. Een dag later zat de kopie al in mijn pakjesbox en deze is zoals het moet. Voor ik bij hen terechtkwam ben ik een hele ochtend gaan rondrijden om een kopie te laten maken. Auto5 kon enkel een kopie maken in de oude kleuren (lichtrood), Bricoplanet was er mee gestopt. Hubo kon enkel een plexiglas kopie maken, maar het resultaat was met een witte streep erdoor, dus niet meegenomen. Gamma 1 kon ook een plexi-exemplaar maken, maar ook niet in de juiste kleuren, dan nieuwe Gamma winkel in Oostkamp kocht ik er uiteindelijk eentje van plexiglas in de juiste kleur, maar bij het thuiskomen zaten er zelfs 2 witte strepen in. Vuilbak dus en weggesmeten geld.... Dan kom je online Allesvoorjeauto tegen zonder veel verwachtingen en blijk je de volgende dag een perfecte kopie in de juiste kleuren (donkerrood) en van hoge kwaliteit te ontvangen. Dus een welverdiende 5 sterren voor dit bedrijf!!!!