Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS Omdömen 82

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alcatraz Hegn kan andet end at lave flotte hegn. Jeg har lige haft Alcatraz forbi, igen, denne gang for at få lavet ny terrasse og havegang, og sikke et flot resultat! Så en kæmpe tak til Arthur, Ka... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Materialer for dårlige og suspekt administration Vores hegn blev sat flot op. Efter ca. 6 måneder begyndte stolperne at vride sig. Efter henvendelse erkendte ejeren, at de skulle skiftes. Her... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop fået opsat et hegn og det er gået helt efter bogen. Alcatraz bedømte opgaven på baggrund af en videooptagelse af forholdene og gav et tilbud efter en snak over telefonen. På det aftalt... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået opsat et 55 meter langt hegn af Alcatraz, og resultatet er virkelig imponerende. Hegnet står både flot og robust, og hele processen forløb gnidningsfrit. Opgaven blev taget meget seri... Se mer

Företagsinformation

1. Byggfirma

Informationen kommer från olika externa källor

Kvalitets hegn til haven. Speciale i Raftehegn Pilehegn & Bræddehegn. Beregn prisen på hegn. Monteret eller som GørDetSelv.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Flot resultat

Jeg har fået et raftehegn lige som jeg ønskede det! Jeg havde lidt alternative ønsker, som der var god hjælp til at implementere. Det er dygtigt håndværk med flot finish. Det blev forsinket lidt på grund af sygdom, men det blev med det samme meddelt og der blev givet en ny dato.

1 april 2016

A+++

Udover vi manglede et par stolper (i udregningen. sandsynligvis min egen fejl), har der ingen ballade været. Super flinke folk der gav gode råd til hvordan jeg skulle sætte det op.
Materialerne der blev sendt mig, synes at være i høj kvalitet og resultatet af det færdige hegn, blev rigtig godt.

3 november 2015

100% tilfreds

Jeg skulle have opsat raftehegn med meget kort varsel. Alacatraz hegn rykkede ud umiddelbart, og her mindre end en uge senere, har jeg et meget flot og helt igennem fantastisk hegn. Imponerende service samt venlige og dygtige medarbejdere.

26 augusti 2015

Helt ok priser

Har netop købt og fået leveret "kl A - håndsorteret granrafter med bark" fra Alcatraz.dk
Super rafter i forhold til andre trælaster jeg indhentet priser ved, OG ikke mindst set kvaliteten hos. Der ER virkelig forskel på disse håndsorteret rafter vs. andre rafter som vist nok ikke engang benævnes med en klasse.

Kan anbefales, omend der kunne ønskes at der var åbent i weekenderne.

CWW - Rungsted

17 augusti 2015

Godt arbejde over-all

Kom til tiden, styr på aftalerne, og ja...virkeligt flot arbejde og hegn (ikke hver dag vi oplever det efter 2 år med renovation af vores hus....believe me!)

Anders og Tina, Charlottenlund

10 augusti 2015

Positive experience

I've got a brochure from Alcatraz and booked a meeting online. Their consultant advised me on several solutions regarding the terrain. I made an order for 26m of willow fence. They told me to wait two weeks for installation as they were really busy at that time. The installation took one day longer because of bad weather. All in all, professional attitude and customer service. Moreover they didn't charge me for the meeting.

7 juli 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt håndværk og gode principper

Da vi sammen med naboen besluttede os for at skifte 6 forskellige slags hæk og 3 forskellige hegn ud til ét nyt raftehegn, så endte vi (efter lidt søgen og tilbud fra flere leverandører) med at vælge Alcatrazhegn.

Det var overskueligheden og kvaliteten af deres hjemmeside og deres tilbud, samt en god mavefornemmelse af sammenhæng mellem kvalitet og pris, der gjorde at valget faldt på dem.

Vi havde en enkelt misforståelse omkring et mødetidspunkt, som efter min henvendelse blev håndteret prompte ved at øge bemandingen næste dag, så projektet blev afsluttet indenfor aftalt tid.

I min optik skal folk ikke vurderes på om de laver fejl - det gør vi alle fra tid til anden. De skal vurderes på, hvordan fejlen håndteres. Derfor er der 5 stjerner fra mig!

Yderst professionel håndtering fra start til slut og resultatet er virkelig flot.

19 juni 2015

Rigtig flot hegn!

Vi har brugt Alcatraz til at opsætte vores nye hegn. Vi kan kun anbefale firmaet. Vi fik gode råd og vejledning inden vi bestilte af opsætteren der var ude hos os til et møde. Hegnet er super flot, mændene var rigtig søde og professionelle. Alt er kørt på skinner. Tiden er overholdt og hegnet blev opsat rigtig hurtigt.

30 mars 2015
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Udemærket hegn, men rod i administrationen

Jeg har fået leveret et hegn fra Alcatraz. Hegnet og opsætterne er godkendt og prisen ligeså, men der var en del administrative kiks mht til tidspunkter, faktureringer og aftaler omkring et andet hegn, så det trækker ned.
Det kan muligvis skyldes travlhed i firmaet, men jeg har haft en dialog med dem og sagerne er udredt.

13 maj 2014

De kan deres kram!

Har købt raftehegn + opsætning hos Alcatraz. De er dygtige håndværkere og gode til at lytte til hvad kundens behov er. Færdigt til tiden, og det står super flot!

26 januari 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Taaaak for den gode behandling ...og superhegn...

fter stormen havde vores hegn lagt sig ned ....da vi begge har ret travlt og ikke tid til at rende rundt i byggemarkeder ...fandt vi Alcatrazhegn.dk på nettet.

Der var et rigtig godt udvalg af hegn og billeder ......

Vi sad derhjemme og kiggede - og var så oppe og tale træ og se udstillingen ..vil her lige takke Thomas for hans råd og hjælpsomhed..og ikke mindst hans søde effektive opsættere. ....tror vi har vejens flotteste hegn :-) selv naboerne roser det ...!

Trine Bramsen

20 januari 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot kvalitet - og til tiden!

Jeg har netop købt et nyt hegn hos Alcatraz Hegn og jeg var ganske tilfreds med oplevelsen.
Jeg havde set hvad trælasten havde liggende, og søgte - også pga prisen - på Nettet efter en mulig leverandør.
Alcatraz Hegn ApS havde en fremragende hjemmeside hvor jeg kunne beregne prisen omgående!
Nervøs var jeg alligevel, så jeg tog op i deres udstilling, og så samtidig varerne på lageret. SÅ var jeg overbevist!
Så kan varmt anbefale.
God købelyst.

17 januari 2014

Flot arbejde

Efter en utrolig nem bestiling bliver min grund nu prydet af et flot 40 m langt raftehegn.
Super montører – flot arbejde. Tak til Lukas og Simon.
Kan anbefales varmt.
Mvh.
Thomas

16 januari 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super arbejde udført til tiden :-)

Tak for hurtig tilbagemelding og et tilbudsbrev der er til at forstå.
Arbejdet er veludført, og træet der er brugt til mit hegn er i topkvalitet,
ingen klager herfra.
Vil helt klart benytte mig af Alcatraz igen samt anbefale firmaet til andre.

16 januari 2014

Uærlige og røvrender folk

Jeg har i forbindelse med noget hegnreparation bedt om tilbud fra virksomheden.
Efterfølgende har jeg accepteret tilbuddet og de har udført arbejdet.
Dog har de opkrævet mig en del mere end hvad der oprindelig var aftalt.
Bl.a. har de opkrævet for nedtagning og bortkørsel af eksisterende hegn selvom de ikke spurgte indtil det i starten.

De har også faktureret mig for andre ting som ikke var med i deres tilbud.

Mit råd: hold jer væk fra dem.

18 december 2013
Logotyp för Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS

Svar från Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS

Hr Caglar Sûleyman

Vores firma sætter en ligeså stor ære i at kommunikere tydeligt og klart med vores kunder (+600 kunder årligt - gennem 16 år), som vi gør med vores håndværk.

Således fastholder vi netop:
• At alle tilbud afgives skriftligt og med medfølgende Salgs- &
Leveringsbetingelser.
• At alle tilbud gen-bekræftes med skriftlige Ordrebekræftelser.
• At vores montører udfærdiger Arbejdssedler til brug for overlevering af
vores ydelser.
• At kunden kontaktes hvis et montør hold oplever uoverensstemmelse mellem
den beskrevne opgave (tilbuddet), og de faktiske forhold.
• mv.

Alt sammen for at vores mange kunder skal have en positiv oplevelse og kommer tilbage.
Et faktum vi i al beskedenhed mener at de øvrige positive anmeldelser – også herinde – understøtter.

Vi er dog selvfølgelig ikke fejlfrie, men I den pågældende sag deler vi fortsat ikke den opfattelse som du har af sagen.

Vi stiller os derimod fortsat meget undrende overfor hvorfor du:

1/… i tilbuds fasen:

...ikke havde opfattelsen af du skulle være hjemme når vi mødte op til dét møde du have bestilt. På den møde-booking du har udfyldt står følgende ” Alcatraz Hegn tilbyder et gratis* besøg på din bopæl når du er hjemme (HT-området samt Nordsjælland). Udfyld blot nedestående formular”

...ikke spurgte indtil hvad blandt andet ”Øvrige” tillæg betød (beskrivelser samt priser), da du efterfølgende modtog vores skriftlige tilbud.

...ikke reagerede på at vi i vores Salgs & Leveringsbetingelser skrev ”ovenstående tilbud er baseret på……./….” at området er ryddet og tilgængeligt”, når du nu mener du har bestilt et tilbud hvor rydningen skulle indgå.....og dette ej heller var specificeret under selve opgave-beskrivelsen.

...Ikke sagde stop, da vi besvarede din mail vedrørende om vi – ”pga. du var en tilbagevendende kunde, ikke ville udfører en del af entreprisen gratis”!!!!! Og i øvrigt i vores svar skrev at "det kunne vi desværre ikke, og vil du venligst give os besked inden kl 16, såfremt vores svar havde givet anledning til ændringer af din bestilling”.

2/…da du modtog vores skriftlige Ordrebekræftelsen:

...Ikke reagerede på de før nævnte emner, da de jo kun blev gen-bekræftet?
3/…på opstartstidspunktet – FØR vi gik i gang:

...accepterede – og bad os fortsætte – da vi telefonisk kontaktede dig, og fortalte at der var en uoverensstemmelse mellem vores opfattelse af opgaven og det syn der mødte os på din grund (der var ikke ryddet).

4/….da vi var færdige:

...Underskrev vores montør-holds Arbejds-seddel da vi overleverede hegnet til dig. En Arbejds-seddel hvor det – også – tydeligt fremgår at vi har udført ekstra arbejde i forhold til tilbuddet, og at dette kan betyde ekstra omkostning.

5/…da du modtager vores faktura

...Først nu skriver lange mails om hvad du opfattede, og iøvrigt har ikke har skrevet andet tidligere end én mail, hvori du skriver:

"Hej

Jeg vil meget gerne have opgaven igangsat med det samme.

Idet jeg er en tilbagevendende kunde håber jeg at I vil montere overliggere uden mere pris. :)

Mvh
Süleyman Caglar

Sent from my Windows Phone
"

Da vi selvfølgelig mener at have kommunikeret tydeligt og korrekt - op til flere gange – har vi dog yderligere tilbudt dig at sætte sagen/betalingen i bero, mens en uvildig/retslig instans behandlede sagen. For havde/har vi handlet ukorrekt vil vi selvfølgelig øjeblikkelig rette op og kompenserer dig.

Vi er dog godt opmærksom på at du afviste dette, og i stedet har valgt at ”hænge os ud” såfremt dine krav ikke – efterfølgende – blev accepteret.

Men vi tror du forstår at selvfølgelig hverken kan, eller vil vi lægge under for sådanne "midler" i et forsøg på at få vores ydelse leveret delvist gratis.

Vi acceptere/respektere derfor dit opslag herinde, men må desværre fortsat bede om vores økonomiske tilgodehavende for det stykke arbejde vi har udført.

Kopi af denne besvarelse er også sendt til dig personligt.

Alcatraz.dk ApS

Linda Larsen
KundeService

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt arbejde

Vi har fået opsat et flot pileflethegn. Flot arbejde, ingen problemer.
Plads til forbedring med rettidigheden.

17 december 2013
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ringe kundeservice / god kundeservice

Sept 2013: Har tidl. købt 2 gange med success, men nu er det umuligt at få fat på Alcatraz. De tager ikke telefonen, vender ikke tilbage på e-mail henvendelser og det virker somom virksomheden ikke længere eksisterer :-(
Har i Marts 2014 forsøgt at bestille igen - det gik rigtigt fint. God service og hurtig levering, samt et meget flot hegn! Ændret fra ** til ****

26 september 2013
Logotyp för Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS

Svar från Alcatraz Hegn & Rundtræ ApS

Hr Allan Kofoed

Først er vi glade for at du har haft 2 gode oplevelser, men selvfølgelig er vi kede af den sidste.

Som du er blevet oplyst oplevede vi et pludseligt et dødsfald, hvilket efterlod flere funktioner "under bemandet" i en kort periode.

Kopi af denne besvarelse - samt nærmere detaljer - er også sendt til dig personligt.

Alcatraz.dk ApS

Linda Larsen
KundeService

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1000 gange bedre end Polakker og hvad har vi..

Har godt set den anden brugers omtale - men vi kan bestemt ikk tilslutte os kritikken. Vi fik en Opsætter ud som gav skriftligt tilbud og som kom tilbage med dato for opsætningen 3 dage senere. Hegnet blev opsat af danske Tømrer (vores nabo købte hos en konkurrent der stillede med 4 polakker, vist nok fra dkmiljø.dk - og dét er vi glade for vi ikke gjorde!!!!), og resultatet er vi rigtig glade for. /Tom

27 augusti 2008

No title

Maksimal dårlig kundeservice. Leveringstiderne er helt hen i "hegnet", efter at have ventet og rykket adskillelige gange for mit hegn i 4 mdr., annulerede jeg ordren. Masser af uopfyldte løfter, ikke-eksisterende informationsniveau etc.

8 augusti 2007

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.