Dit bedrijf kon helaas mijn accu niet maken omdat ze geen 36v accu's konden maken. Ze hebben netjes gebeld en terug gestuurd. maar nu moet ik me geld terug krijgen maar daar moet ik nu langer op wach... Se mer
Det här tycker kunderna
Nieuwe, vervangende accu besteld. Scherpe prijs, snel geleverd. Helaas is deze net voor einde garantie periode plotseling defect geraakt. Goed geregeld via retour aanvraag en accu is onder garantie... Se mer
Vorig jaar 2 motoraccu's gekocht bij Accu Totaal in Enschede. Super en deden het goed.Vorige week de accu's na de winterperiode in onze motoren geplaats en toen bleek dat 1tje kapot was, ondanks de... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
E 3 code Flyer
Mijn fiets zou ik weg kunnen gooien zei mijn fietsenmaker. Accu en motor stuk !
Flyer fiets gaf e 3 melding . Geweldig geholpen door accucompany accu gereviseerd en ik kan weer fietsen :)
Snelle en duidelijke communicatie.
Snelle en duidelijke communicatie.
Een bedrijf die ik iedereen zou aanbevelen.
Het bedrijf denkt met je mee.
Het bedrijf denkt met je mee. Ik was in de stress vergeten om een briefje bij de accu te stoppen, waar al mijn gegevens op stonden. Na een mailtje kreeg ik te horen, dat ze het wel begrepen en dat ik een bericht zou krijgen zodra ze de accu ontvangen hadden. Wat een service!
Vervolgens hebben ze hem prima gerenoveerd en weer na ongeveer een week teruggestuurd. Mijn fiets rijdt nu weer als een zonnetje!!
Alles werdt goed afgehandeld,netjes en…
Alles werdt goed afgehandeld,netjes en goed verzonden,accu is weer als nieuw>
Bedankt voor de snelle service
Bedankt voor de snelle service van de revisie van mijn fietsaccu!
Voor het reviseren van mijn Sparta accu…
Voor het reviseren van mijn Sparta accu heb ik afspraak gemaakt. Na een week heb ik de fietsaccu weer netjes ontvangen. Nu al een paar keer mee gefietst maar nog niet leeg. Alles netjes verzorgt.
Dit bedrijf ben ik al jaren klant van…
Dit bedrijf ben ik al jaren klant van we zijn meer dan 160 km van elkaar verwijderd maar geloof het deze Vaklieden zij erg bekwaam en tevredenheid is hun optie het zijn de reddende Engeltjes het is het reizen waard
Qwic fietsaccu
Ik heb hier mijn fietsaccu van mijn QWIC fiets laten herstellen met een upgrade voor meer kilometers. De herstelwerkzaamheden gingen vlot en we zijn vriendelijk geholpen. Vandaag hebben we bij 100 kilometer gefietst met de herstelde accu.
Leuke tuinverlichting
Bij vrienden in de tuin een leuke tuinverlichting gezien op zonne energie. Dezelfde heeft mijn vrouw besteld bij accucompagnie. Eenvoudig te monteren en heel sfeervol als tuinverlichting
De actieradius van mijn flyeraccu was…
De actieradius van mijn flyeraccu was zodanig geslonken dat er amper nog 35km kon uitgeperst worden. Via via de coördinaten van AccuCompany in Riethoven gekregen. Direct een telefonische afspraak gemaakt met een vriendelijk meiske voor een revisie. Twee weken later bol ik met gemak 80km ! Een prachtig resultaat voor nog lang niet de helft van de prijs van een nieuwe batterij, die trouwens niet meer past in mijn fiets, daar Flyer iets veranderd heeft aan het kader van hun nieuwe model. Niet fraai van Flyer
hé !
22/5 2 6v batterijen besteld
22/5 2 6v batterijen besteld, kreeg heel snel betaalverzoek. Meteen overgemaakt! Hoorde verder niks over levering. Gister 25/5 via app en mail contact gezocht, kreeg bericht: dank voor uw bestelling, wordt verzonden, zodra u hebt betaald. Gezegd dat ik betaald had nav betalingsverzoek, Nee dat is op de verkeerde bankrek gestort. NB hun eigen betalingsverzoek!! Ze zouden contact opnemen met eigen financiele afdeling….en toen werd het stil…………vandaag 2x geappt, geen reactie!!
accucompany service
Helaas heeft accucompany ons zeer slecht geholpen. Een BionX accu in augustus 2022 laten reviseren door nieuwe geupgrade accucellen te laten plaatsen. Ook een nieuwe acculader gekocht. Na de revisie leek alles in orde, maar na 1 keer opladen was er geen leven meer in de accu (na 3 maanden!). De accu teruggebracht voor onderzoek. Na 2 weken geen terugkoppeling gehad te hebben, dus maar eens gebeld voor de status. Enige reactie: we zijn er mee bezig, u hoort nog van ons. Dit heeft zich herhaald en na een aantal weken werd er gemeld dat ze de accucellen aan het balanceren waren en dat dit nog wel een week zou duren. Na nog eens twee weken zonder bericht, nogmaals zelf contact opgenomen en toen waren ze klaar met balanceren, maar bleek de elektronica (battery management system) defect te zijn. Ze konden dit niet zelf repareren en de elektronicakaart was ook niet meer leverbaar vanwege failliete leverancier van de accu (BionX). Er werd gevraagd of ik een donoraccu zou kunnen leveren, maar dat is voor een klant onbegonnen werk. Ze laten de klant dus zelf voor een oplossing zorgen.
De accu was in totaal 7 weken in hun werkplaats en ze hebben de accu weer dichtgebouwd en retour gestuurd.
De accu heb ik bij een ander reparatiebedrijf gebracht en zij wisten te melden dat er een aantal cellen los waren en dat er een zware onbalans was in de cellen en dat met een nieuwe kaart met BMS er geen garantie kon worden gegeven dat de onbalans zou verdwijnen. Enige oplossing: een nieuwe elektronicakaart en BMS en een nieuw pakket accucellen.
Accucompany weigert de door hun geleverde accucellen terug te nemen en de kosten te crediteren. Het is voor ons heel moeilijk te begrijpen wat ze in 7 weken hebben uitgevoerd in hun werkplaats, maar als klant lijkt het me dat ze een slechte prestatie hebben geleverd en mogelijk de schade hebben veroorzaakt.
De communicatie verloopt bijzonder slecht en alleen via email of Whatsapp, want bellen om e.e.a. uit te leggen doen ze niet. Allemaal zeer klant onvriendelijk en ik ben zeer ontevreden over de service van dit bedrijf.
Betrouwbaar en eerlijk
Wij hadden 2 nieuwe accu's besteld. De 2 oude opgestuurd om te laten reviseren. Wat bleek: de oplader was niet goed. Daarom het geld teruggekregen van de 2 accu's en de accu's met een nieuwe oplader retour gekregen. Kortom: wat een eerlijk, betrouwbaar bedrijf!!!
Wij zijn zeer tevreden over de service…
Wij zijn zeer tevreden over de service van Accu company.
1 accu laten reviseren service prima in orde.
2 accu laten reviseren (was al oud) daar waren nog wat
vragen over. 2 x teruggestuurd. Gemaakt en is nu prima in orde. Vervoer in orde. Wij hoefden niets bij te betalen.
Maak je niet vaak meer mee. Nogmaals bedankt.
Tevreden met mijn bestelling van een…
Tevreden met mijn bestelling van een nieuwe fiets accu.
De fietsaccu was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. Alles is naar verwachting. Al werd ik erg sceptisch toen ik de koeriersdienst packs ''googlde''. Waren de zorgen onnodig. Hartelijk dank voor de service! Ik durf nu zeker opnieuw te bestellen. Stel me niet teleur.
Ik heb een nieuwe oplader gehaald voor…
Ik heb een nieuwe oplader gehaald voor mijn Gazelle. Goed advies, fijne mensen.
Geheel volgens afspraak hebben we onze…
Geheel volgens afspraak hebben we onze Qwic accu hebben we gebracht voor revisie. We hebben goed advies gekregen en zijn zeer tevreden
Goed advies
Goed advies, prima service. Ik heb hier meerdere aankopen gedaan en goed advies gekregen. Ik ben er 1x zelf geweest, het is een professioneel bedrijf.
Niet tevreden
Niet tevreden. Een gebruikte lamp ontvangen (duidelijke sporen eerder gebruik) deze werkt nog niet eens goed.
Leveren een slecht product en doen er…
Leveren een slecht product en doen er vervolgens alles aan om maar niks terug te hoeven betalen. Komen met niet bestaande gebruikerssporen e.d. Uiteindelijk rechtsbijstand ingeschakeld en zo mijn geld terug gekregen. Ik doe hier nooit meer zaken mee.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.