Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een dikke vette nul was meer dan terecht op z'n plek voor deze triestige bedoening. Dit is een broeihaard geworden voor oplichters. En de beheerders achter deze website trekken mooi hun handen overal... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik werd opgelicht en 2dehands.be weigerde tussen te komen. Een zakelijke verkoper verkocht mij een naar eigen zeggen toestel “in perfecte staat” dat “nagezien was bij een reparateur”. Toestel bleek ka... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2dehands.be op zich is frauduleus en onbetrouwbaar. Zonder dat ik een betaalverzoek stuurde bepalen zij zelf een verzendkost. De koper betaalde deze. De verkoper krijgt zijn geld maar zonder de verz... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is geen 2dehands site meer. Als je iets zoekt passeer je eerst langs 50 items op CUtawiki waar vooral scalpers gebruik van maken. Vervolgens nog wat dubieuze winkels of steuntrekkers die een half... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats
  2. Onlineauktion

Informationen kommer från olika externa källor

De grootste zoekertjes site voor tweedehands en nieuwe koopjes in uw buurt. Meer dan 1.800.000 zoekertjes. Plaats nu een gratis zoekertje. Eenvoudig, snel en 100% gratis.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,3

Alla omdömen

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Direct na plaatsen zoekertje

Direct na plaatsen zoekertje, reactie van belgische vrouw uit ivoorkust. Bijn 6 uur lastiggevallen ook met 2de tel.nr( IN WHATSAPP!!!!) Door ´´ziegler´´ om kaartnr of kopie v rekening vast te krijgen. Heb afgewacht hoever dit zou gaan, gaven niet op, kreeg zelfs deurwaarders en rechtbankuittreksel... 5 jaar cel en 4.500 euro boete. In avobd zelfs whatsapp v grote directeur ziegler (in zijn vrije tihd) met fito v gemiedelijke 60iger. Nadien allen geblokkeerd polite gecontacteerd. (Ziegler vroeg ook nog om fraudeklacht in te trekken, of anders....)

31 maj 2024

Opgelicht door verkoper

Ik heb een item aangeschaft en betaald via 2e hands en kreeg een defect toestel opgestuurd. Daarna heb ik het gemeld aan verkoper maar er wordt niet meer geantwoord. Ik heb dit gemeld op verschillende manieren aan 2e hands maar er wordt niets ondernomen. Gemakkelijk geld verdienen op deze manier : u kunt hier al uw defecte toestellen verkopen en 2e hands beschermt de verkoper als de opgelicht koper protesteerd.

2 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Moet 1 ster geven maar is ook al te…

Moet 1 ster geven maar is ook al te veel…
2dehands geraak je niets meer kwijt veel zitten erop als bezigheidstherapie andere voor ons op te lichten en de anderen zijn marginalen en OCMW ers

1 maj 2024

Medeplichtig aan fraude

Medeplichtig aan fraude

Aankoop gedaan bij verkoper Pemberton die zogezegd al 14 jaar actief en 45 enkel positieve reviews had. Betaald via Paypal Family and Friends, maar nooit iets ontvangen. Zoekertje staat ondertussen nog altijd online, zodat je geen beoordeling kan geven, Melding gedaan bij 2dehands, die zeggen dat de advertentie volgens de regels is, en weigeren de verkoper te blokkeren of de advertentie te verwijderen.

Schandalig dat de site niet meer doet om dit te vermijden.

18 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ellendige website om te verkopen

Ellendige website om te verkopen. De advertenties voor verzamelaars blijven langer online staan uiteraard, maar je wordt verplicht om de paar weken om al je advertenties te verlengen. Wat een onnozele tijdsbesteding.
Echt de slechtste site die ik ken om je dingen op te verkopen.

23 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Beste Ivo De Peuter

Beste Ivo De Peuter, buitenlanders KUNNEN niet anders dan Belgische gemeenten ingeven wanneer we een zoekertje plaatsen: ik heb 6140 als postcode MOETEN invoeren, 4 cijfers maar, terwijl het 56140 is...
Ik woon al jaren in Frankrijk, ben Belg, al 12 jaar gebruiker van 2dehands, perfecte beoordelingen, maar ik kan noch mijn postcode, nog mijn Franse gemeente invullen wanneer ik de plaats van het artikel aangeef.
Ik blijf op 2dehands.be verkopen omdat ik het hier in Frankrijk al geprobeerd heb en ik heb op maanden tijd geen enkele reactie ontvangen.
Er worden hier veel te veel zoekertjes geplaatst op 1 dag.
Die catawiki zoekertjes zijn nu ook het enige dat ik ambetant vind op 2dehands.
Er zijn natuurlijk veel oplichters, dat is jammer genoeg overal zo. Wanneer je contact opneemt met een buitenlandse verkoper en deze maakt allerlei spelfouten en geeft zijn adres niet door wanneer je wilt betalen, ja, dan is er een grote kans dat het een oplichter is...
T'is vervelend voor iedereen, maar dus, het is niet omdat een buitenlandse verkoper een Belgische gemeente gebruikt, dat het een oplichter is.
WE KUNNEN NIETS ANDERS DAN EEN BELGISCHE POSTCODE INVOEREN.

8 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al méér dan 10 jaar op het platform.

Al méér dan 10 jaar op het platform.
En eerlijk gezegd nog nooit iets misgegaan. Ik koop en verkoop items als particulier.
Ja, er zijn malafide verkopers/kopers maar ik haal die er makkelijk uit.

- is de prijs van een artikel te laag, niet kopen
- kijk naar de reviews van de koper/verkoper
- is het een nieuwe verkoper met maar een paar reviews en de prijs van het artikel is echt laag, niet doen
- betaal enkel via je bankapp of cash, nooit betalen via een link die je krijgt.
- er is idd veel reclame van oa Catawiki, maar weet de prijzen die je ziet, zijn niet de hoogste biedingen. Dus laat je niet verleiden.

- etc.. gewoon gezond verstand gebruiken

23 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waarderingssyteem en toestaan van piraterij.

Een waarderingsssyteem dat vierkant werkt en een moderatie dat piraterij letterlijk toestaat.
Iemand dat simpelweg een vraag stelt aan een verkoper kan een onterechte waardering plaatsen bij de verkoper, dit terwijl iemand anders het artikel kocht.
Bijkomend word er na herhaalde meldingen nog steeds piraterij van bvb. Pokémon games toegestaan.
Malafide verkopers worden niet verwijderd of aangesproken (verkopers die personen oplichten met artikelen als zijnde legale Pokémons).
Na meldingen en afbeeldingen met bewijzen legt 2dehands.be dit vaak naast zich neer met een standaard antwoord.
Tip als verkoper : duid aan dat u het artikel NIET verkocht via 2dehands, dan kan men ook geen waardering plaatsen.
2dehands was beter overgenomen door Kapaza destijds ipv viceversa!

8 mars 2024

sito spazzatura

VORREI DARE 0 STELLE ,NON FIDATEVI . non vi danno alcuna tutela in caso di problemi e ti lasciano abbandonato .
ho acquistato davenditore 2dehands pacco e' arrivato distrutto interpello venditore trasportatore e 2dehands,
tutti se ne lavano le mani e io ho merce spazzatura

18 januari 2024

Oplichtingspraktijken van AliExpress naar Tweedehands.be

Oplichters kopen goedkope en gemanipuleerde goederen op AliExpress voor een peulschil en verkopen het door op Tweedehands.be tegen een tienvoud van de aankoopprijs. Deze goederen worden op AliExpress al geseind als valselijk en bedrieglijk maar Tweedehands.be ziet daar geen graten in. Na onderzoek werd er beslist om geen actie te ondernemen tegen de oplichters op Tweedehands.be.

Dit fenomeen komt ook op Marktplaats.nl voor.
Mijn meldingen werden op beide platformen genegeerd.

27 februari 2024

Ik gebruik het graag

Ik gebruik het graag, maar het barst van de oplichters.
Echt ongelooflijk veel.
Heel goed opletten.
2dehands zelf doet er weinig aan ook al meld je deze.
Direct contact haast niet mogelijk.
Ze vinden het allemaal wel prima en verwijzen je door naar de politie.

Zelf voor 200 opgelicht.
Groot vermoeden dezelfde oplichter weer online maar 2dehands vindt het allemaal wel prima, pas na de daad zal zijn account worden geblokkeerd.

18 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoe je een site naar de kl*ten kan…

Hoe je een site naar de kl*ten kan helpen! De beheerders van deze site zijn volgens mij grotere oplichters dan die wat ze gebruiken om de boel op te lichten. Het einde van Kapaza was heel voorspelbaar, bij 2dehands kan je dit ook met je ogen dicht voorspellen. Voor mij mag heel snel iemand een nieuwe, goede en betrouwbare 2de hands site maken in België!

15 februari 2024

Walhalla van de oplichters

Waarom wordt een verkoper bij 2dehands niet gekoppeld aan z'n Eid? Momenteel het Walhalla van de oplichters. En besef goed dat 2dehands u niet helpt en de politie ook iets tenzij u opgelicht bent voor meer dan 2500euro.

17 januari 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.