De producten zijn van hoog kwaliteit en heel elegant. Het zijn hele vrouwelijke sieraden. Inmiddels heb ik een ring, armband en oorbellen van het merk. Daarnaast de klantenservice ongelooflijk. Door e... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik koop al jaren mijn sieraden bij 24kae en ze zijn nog nooit verkleurd of lelijk geworden. Zelfs de steentjes blijven jarenlang fantastisch glimmen. Ik vind de website super fijn omdat alles snel gel... Se mer
Ik ben al 2x in aanraking gekomen met de klantenservice. De eerste keer was omdat ik mijn ring was kwijtgeraakt en ik kon hem niet meer vinden. Ze hebben me een kortingscode aangeboden aangezien ze de... Se mer
Företaget har svarat
Super mooie sieraden, echt kwaliteit en dat verschil merk je gewoon. Daarnaast erg nette en snelle verzending. Net dat beetje extra luxe. Klantenservice is echt heel fijn en vriendelijk. Kom hier... Se mer
Företaget har svarat
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prachtige producten van goede…
Prachtige producten van goede kwaliteit. Ik zal vaker van dit merk kopen.

Svar från 24 Kae
Mooie sieraden, snelle service!
Heel tevreden met 24Kae! Mooie en kwalitatieve producten, precies zoals op de website. De verzending was supersnel en het gratis retourneren geeft extra vertrouwen om te bestellen. Aanrader!

Svar från 24 Kae
Mijn schoonmoeder zo blij gemaakt met 2…
Mijn schoonmoeder zo blij gemaakt met 2 armbanden van jullie, wat een prachtige sieraden, hopelijk komt er nog meer beschikbaar voor in de toekomst
Liefs, Elyse

Prachtige sieraden
Geweldige collectie van enorm goede kwaliteit.
Er is voor ieder wat wils.
het bestelproces en de bezorging was makkelijk en snel.
Ik ga zeker weten vaker bestellen.

Svar från 24 Kae
Snel verzonden en de ring is zeker…
Snel verzonden en de ring is zeker zoals verwacht. Mooi baargoud gehad van mijn vriend :)

Groot fan van 24Kae!
Ik heb in november 2024 m’n eerste ring van 24Kae gekregen voor m’n verjaardag en ben sindsdien een enorme fan van dit merk! Alles is prachtig, het wordt altijd snel verstuurd en zorgvuldig verpakt en het is elke keer al een cadeautje om te mogen uitpakken! In de tussentijd zijn er al diverse andere ringen, kettingen en oorbellen aan de collectie toegevoegd, maar ze blijven allemaal mooi, ook als de sieraden regelmatig worden gedragen! Ik krijg er vaak complimentjes over en doe ze het liefste nooit meer af! Kiezen tussen alle parels wordt steeds lastiger!
Bij een sample sale heb ik Kae zelf ook leren kennen als een hele lieve vrouw die écht hart heeft voor de sieraden die ze maakt en oog heeft voor elke klant! Ik zou dit merk dus zeker aanbevelen en herken de klachten van sommige andere reviews absoluut niet!

Heel tevreden!
Bestellen was duidelijk en eenvoudig. Per e-mail op de hoogte gehouden. Snelle levering en goed verpakt.

Top!
De collecties zijn altijd mooi, er zijn duurdere collecties, maar ook collecties die wat lager geprijsd zijn. Verder krijg je de sieraden die je bestelt altijd in een mooi cadeauzakje, top!

Supermooie sieraden
Supermooie sieraden, niet te opzichtig maar juist classy met oog voor detail ♡

Prachtige sieraden
Ik heb inmiddels 3 ringen en 2 armbanden van 24kae en ze zijn prachtig! De sieraden zijn uniek en dat maakt het extra mooi. Ook ben ik al 2x bij de sample sale geweest wat echt een leuke ervaring was. Al en al deze sieraden zijn super mooi en ik ben er super blij mee.

Love it
Love it! Goede kwaliteit en de ringen die ik kocht zien er precies zo uit als op de foto's. Ze zijn verpakt in een mooi zakje en de levering was snel.

Svar från 24 Kae
Website is makkelijk en duidelijk
Website is makkelijk en duidelijk. Ook fijn hoe ze de maattabel bij de ringen weergeven.
Kwaliteit is goed en is exact zoals op de website weergeven.
Heb zelf al een ring, oorbellen en armband gekocht en over alle drie niks op aan te merken!

Svar från 24 Kae
Snel verzonden en prachtige ketting…
Snel verzonden en prachtige ketting ontvangen voor een mooie prijs.

Super mooie sieraden
Super mooie sieraden, echt kwaliteit en dat verschil merk je gewoon.
Daarnaast erg nette en snelle verzending. Net dat beetje extra luxe.
Klantenservice is echt heel fijn en vriendelijk. Kom hier zeker terug!
(Inmiddels al zeker 5 prachtige sieraden van hier, oeps!)

Ik wil alleen nog maar 24Kae
De sieraden zien er nog beter uit in het echt dan als op de site. Die sieraden zijn tijdloos met een speciale touch, ze passen dan ook bij iedere outfit en iedere gelegenheid. De steentjes schitteren zo bijzonder mooi! En de levering gaat super snel! Ze komen dan ook bij jou thuis aan in een super leuk zakje. Het is echt mijn favoriete sieraden merk geworden! Ik wil alleen nog maar 24Kae!

Svar från 24 Kae
Super nette en hele mooie website .
Super nette en hele mooie website .
Overzichtelijk onderdelen waar je per categorie alles kan vinden.
Kwaliteit is perfect en mooi.
Super leuke sieraden voor de vakantie besteld hier over veel complimenten gehad .

Ik ben fann!!!
Super snelle verzending. Pakketjes zijn altijd goed ingepakt en zijn fantastisch verpakt in leuke stoffen doosjes! Wel ben ik benieuwd naar hoe je de sieraden het beste schoon kunt houden?

Aanrader, prachtige oorbellen
De sieraden van 24kae zijn absoluut mijn favoriet, en dan met name de oorbellen. Ik ben er super blij mee, en dat ze zelfs met de sale ook nog eens zo mooi en zorgvuldig verpakt worden vind ik echt een grote plus! Eigenlijk wil ik sieraden voor speciale gelegenheden bewaren om cadeau te vragen maar jullie maken het te verleidelijk om het niet voor mezelf te bestellen. Haha 😊 Bedankt!

24K is top
Altijd goede kwaliteit en snelle levering echt een top zaak

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.