Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De producten zijn van hoog kwaliteit en heel elegant. Het zijn hele vrouwelijke sieraden. Inmiddels heb ik een ring, armband en oorbellen van het merk. Daarnaast de klantenservice ongelooflijk. Door e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik koop al jaren mijn sieraden bij 24kae en ze zijn nog nooit verkleurd of lelijk geworden. Zelfs de steentjes blijven jarenlang fantastisch glimmen. Ik vind de website super fijn omdat alles snel gel... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super mooie sieraden, echt kwaliteit en dat verschil merk je gewoon. Daarnaast erg nette en snelle verzending. Net dat beetje extra luxe. Klantenservice is echt heel fijn en vriendelijk. Kom hier... Se mer

Företaget har svarat

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mijn armbandje was kapot gegaan, ik heb hierover contact opgenomen waarna jullie service echt waanzinnig was. Snel gereageerd en kreeg een nieuwe opgestuurd. Dank daarvoor!! Inmiddels het nieuwe armbandje ontvangen en ben er erg blij mee :).

14 oktober 2025

Svar från 24 Kae

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!✨🤍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing service and even better…

Amazing service and even better product.
The way it was wrapper, was beautifull!

12 oktober 2025

Super mooie tijdloze sieraden

13 oktober 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik koop nu bijna elke maand een…

Ik koop nu bijna elke maand een sierraad voor mijn vrouw. Ik heb er zelf weinig verstand van maar bij 24kae is het altijd raak. Mijn vrouw vindt het geweldig. Vooral de vintage sieraden. Het wordt goed verstuurd en ook de kwaliteit van het goud is goed.

12 oktober 2025

Draag het met plezier!!!

Ik heb heel veel sieraden van 24kae en draag deze altijd met plezier.

Veel van deze sieraden heb ik al meer dan 2 jaar. De kwaliteit is blijft goed! Ik vind de sieraden tijdloos en prachtig.

Ik blijf regelmatig nieuwe sieraden kopen 😍

11 oktober 2025

Erg tevreden

Erg tevreden, snelle levering en mooie producten.

11 oktober 2025

Prachtige sieraden van 24Kae

Toen ik de sieraden van 24Kae ontdekte, zo'n 3 jaar geleden was ik erg verast. De designs zijn elegant, vrouwen en uniek. Ik heb nu al best wat item in mijn collectie en ik merk dat ze ook erg mooi blijven. De goude kleur is bij mij nog nooit vervaardigd en de stenen blijven ook mooi glanzen. Soms als ik handcrème heb aangebracht poets ik daarna de ringen weer even, en lijken ze weer helemaal als nieuw. Ik kan de sieraden aan iedereen aanraden! En voor de kwaliteit en hoe lang het mooi blijft is het zeker je geld waard :)

20 januari 2025

Ontzettend mooie ringen

Ontzettend mooie ringen, helaas m’n maat niet op voorraad.

10 oktober 2025

LOVE IT

Fijne snelle levering, prachtige producten .

10 oktober 2025

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super mooie items!

Super mooie items, en wordt altijd erg snel verzonden!
Ook goed geholpen nadat er een steen uit mijn ring was, dus ook tevreden over de klantenservice

9 oktober 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

supper mooie sieraden echt wat ik…

Echt supper mooie sieraden echt wat ik zocht maar wat ik nergens kon vinden echt fantastisch ☺️

7 oktober 2025

Prachtige sieraden

Ik vindt het prachtige, unieke sieraden.
Ze vallen echt op en blijven lang mooi.

Ik blijf er zelf al continu naar kijken en krijg er ontzettend veel complimenten over.

Over het team van 24Kae ben ik ook super positief, je krijgt altijd een snelle reactie en ze denken met je mee.

7 oktober 2025

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, snelle levering, mooi verpakt. Helemaal blij mee!

4 oktober 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd prachtig en van topkwaliteit!

Ik draag al een aantal jaar sieraden van 24Kae en ik ben nog steeds elke keer opnieuw onder de indruk. De kwaliteit is echt geweldig, de sieraden blijven mooi, verkleuren niet en zien er zelfs na jaren nog als nieuw uit. Iedere nieuwe collectie is weer een feestje om te ontdekken: elegant, stijlvol en met zoveel oog voor detail.

Wat ik ook erg waardeer, is dat de sieraden van 24Kae tijdloos zijn, maar toch steeds weer een frisse, trendy touch hebben. Je kunt ze makkelijk combineren, of je nu iets subtiels voor elke dag zoekt of iets opvallends voor een speciale gelegenheid.

Daarnaast is de service top: netjes verpakt, snelle levering en als je ooit contact hebt met de klantenservice, word je vriendelijk en professioneel geholpen.

Kortom: 24Kae is en blijft mijn favoriete sieradenmerk. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn sieraden en vertel dan met trots dat ze van 24Kae zijn. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit, elegantie en tijdloze schoonheid!

8 oktober 2025

Highly recommend 24Kae

I'm very pleased with my recent purchase from 24Kae. The quality of the item is impressive; it looks excellent and is clearly well-made.

The entire process, from ordering to delivery, was smooth. Shipping was fast, and the packaging was secure and thoughtful. It’s exactly what I expected based on the website.

I would definitely recommend 24Kae and I plan to shop here again.

6 oktober 2025

Snelle levering, duidelijke website

4 oktober 2025

Fantastisch

Fantastisch, elke dag complimenten mogen ontvangen!

31 maj 2025

Mooie producten

Mooie producten, goede kwaliteit en snel geleverd

19 juni 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben al 2x in aanraking gekomen met…

Ik ben al 2x in aanraking gekomen met de klantenservice. De eerste keer was omdat ik mijn ring was kwijtgeraakt en ik kon hem niet meer vinden. Ze hebben me een kortingscode aangeboden aangezien ze de ring niet meer in hun assortiment hadden. Echt super vriendelijk altijd! De tweede keer was mijn oorbel stukgegaan en gaven ze me de keuze voor een tegoedbon of een ander paar oorbellen uit dezelfde collectie. Altijd even vriendelijk, snelle reactie. Altijd even blij om te shoppen bij 24Kae!

29 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.