Het bedrijf belooft de keuken helemaal een nieuwe look te geven. Halverwege de werkzaamheden stoppen ze en eisen ze wel al het geld. Wanneer je niet wilt betalen, wordt er gedreigd met incasso bureau.... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Via Instagram bij Wrap&Flow terechtgekomen en mega blij met hoe alles verlopen is. Snelle en nette communicatie via Whatsapp, we konden alles vragen! Zeer tevreden met het eindresultaat en echt de loo... Se mer
Na gezien te hebben op Instagram contact opgenomen. Supersnelle reactie en ook afspraak om te komen kijken was er gelijk de week erna. Duidelijke afspraken en meer dan genoeg keus aan kleuren. Na 6 we... Se mer
We hebben de keuken vandaag laten wrappen door Wrap & Flow, We zijn er superblij mee. Vanaf begin goed contact gehad met Quinty & Kiro, duidelijk offerte, staaltjes ontvangen keuze gemaakt en alle... Se mer
Met hoogwaardige en duurzame interieurfolie wrappen we jouw keuken tot een moderne en stijlvolle ruimte, zonder dat je een volledige renovatie nodig hebt. Het is duurzaam, voordelig en snel!
3826, Amersfoort, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige duo, heel lief en luisteren goed naar wat je wil.
Ze werken heel netjes, heb totaal geen last van ze en werken het allemaal netjes af!
Mooi resultaat en heldere communicatie! Komen langs voor intake en adviseren over kleurkeuze. Gaan zorgvuldig om met keukenmaterialen en leveren mooi eindresultaat op. Aanrader!
We zijn ontzettend blij dat we Wrap & Flow hebben gekozen voor het laten wrappen van onze keuken. Een heel aardig stel waarbij service hoog in het vaandel staat! Van fijn meedenken tijdens de intake tot aan last minute nog naar een andere kleur mogen switchen. Ze hebben één dag keihard gewerkt en onze keuken een totale make over gegeven. En het resultaat? In één woord WAUW! Ik zou Wrap & Flow iedereen aanraden!
Zeer vriendelijk, meedenkend en professioneel ingesteld! Onze keuken ziet er fantastisch uit en we kunnen iedereen Wrap&Flow aanraden! Nogmaals bedankt voor het wrappen van onze keuken :)
Fijn contact, werken netjes, denken heel erg met je mee wat mooie opties zijn. Krijgen erg veel complimenten over de keuken kleur.
Onlangs heb ik de diensten van Wrap&Flow mogen ervaren voor het wrappen van mijn keuken, en ik ben werkelijk verbluft door het resultaat. Van begin tot eind was de ervaring niets minder dan buitengewoon, en ik kan niet anders dan mijn lof uiten voor dit exceptionele team. Om te beginnen was het proces vanaf het eerste contact tot het voltooien van het project onberispelijk. De communicatie met het team van Wrap&Flow was vriendelijk, efficiënt en transparant. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en gaven deskundig advies over kleurcombinaties en materiaalkeuzes. Het voelde alsof ze echt begrepen wat ik voor ogen had.
Wat me het meest aangenaam verraste, was de toewijding aan vakmanschap. Quinty en haar partner toonden niet alleen vaardigheid en precisie in hun werk, maar ook een oprechte passie voor wat ze deden. Het was duidelijk dat ze streefden naar perfectie en niets minder dan uitmuntendheid accepteerden. De kwaliteit van het geleverde werk overtrof al mijn verwachtingen. Mijn keuken transformeerde van een gewone ruimte tot een ware blikvanger. De wrap was naadloos aangebracht, zonder luchtbellen of onvolkomenheden. Het voelde als een op maat gemaakt kunstwerk, speciaal gecreëerd om aan mijn persoonlijke smaak te voldoen.
Daarnaast moet ik de snelheid waarmee het project werd voltooid benadrukken, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit. Wrap&Flow heeft bewezen dat ze niet alleen snel, maar ook grondig kunnen werken, wat aantoont dat efficiëntie en uitmuntendheid hand in hand kunnen gaan.
Top ervaring gehad met het wrappen van onze keuken! Wij zijn super tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.