Fra jeg bestilte et par jeans til de lå i pakkeshoppen, fik jeg jævnligt besked om hvor langt i forløbet jeg var. Det giver fint overblik. Alt var bare i orden.
Det här tycker kunderna
Jeg ville købe nogle bukser i stor størrelse. Udvalget i min størrelse var lidt begrænset men stadig noget bedre end i andre butikker. Jeg havde nogle spørgsmål vedr. størrelser og ringede derfor til... Se mer
Har købt bukser her to gange nu. Har et familiemedlem der foretrækker en bestemt model, der åbenbart ikke altid er at finde i butikkerne, men det er intet problem her og så er det oven i købet billi... Se mer
Hjemmesiden angiver ikke, om varerne er på lager, hvilket er afgørende for leveringstiden. Der var ingen kommunikation vedr. lang leveringstid. Det eneste var en automatisk ordrebekræftelse. Jeg r... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
KKKKKKKKKKKKKKK
Kontaktuppgifter
Danmark
- wrangler-texas-jeans.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ulasteligt god kundeservice
Har kun godt at sige om denne sympatiske virksomhed.
Mit første køb afstedkom forvikling, som alene skyldtes min egen uopmærksomhed og som blev håndteret med venlig og tålmodig professionalisme.
De er hæderlige, venligt hjælpsomme, og tilmed billige :-)
Brug dem trygt!
Fantastisk services
Fantastisk services, havde købt en reservedel til min buskrydder som var så gammel at den nye reservedel ikke passede, fik via e-mail tilsendt en dims så den passer. Super god services.
Tak til Kaj og Texas :)
Et godt sted at handle
Jeg har efterhånden købt bukser på hjemmesiden mange gang, og jeg har aldrig oplevet problemer af den ene eller anden art. Et godt sted at handle.
Good service by staff!!
Stadigvæk perfekt
Ingen overflødige mails og gode priser, svært at gøre bedre.
Super service
Bestilte varer fredag middag. Lørdag morgen lå pakke i postboks. Super service
Aldrig har jeg fået bedre service på…
Aldrig har jeg fået bedre service på nettet.
- giver super kvalificeret vejledning.
- priser er i orden.
- hurtig forsendelse.
- bytte servicen er også helt i top.
John B
Inclreibles jeans buenos para el…
Inclreibles jeans buenos para el ruoning , la mejor marca vaquera , compres ropa ah esta tienda saludos !
Har bestilt søndag
Har bestilt søndag, og er leveret onsdag formiddag
Super service/ god kvalitet og pasform
Super service
var i weekenden på netted for at finde en rimelig pris og kvalitet på et par jeans, kom til hjemmesiden wrangler-texas-jeans.dk
for det første en god intuitiv hjemmeside, fandt ikke kun et par Jeans men endte med at købe 6 par prisen var yderst rimeligt og kvaliteten plejer at være i top når det er Wrangler-texas jeans.
bestiller dem i weekenden, og modtager tirsdag en e-mail om at jeg kan hente dem på posthuset.
det må man sige er service, fik parken åbnet og de bestilte bukser var i en som det så ud en god kvalitet og størelsen passer, også en stor ros til jeres størrelse guide, den kan man regne med.
det er ikke sidste gang jeg køber jeans her.
kan varmt anbefales.
Hurtig levering og godt produkt!
Købte et par bukser søndag aften
Købte et par bukser søndag aften, som blev afsendt mandag fra butikken. Jeg havde ikke modtaget nogen pakke eller besked fra Post Nord om koder til pakkeboks. Jeg kontaktede butikken på mail og blev efter 15 minutter kontaktet telefonisk af Lars fra butikken som undrede sig over min manglende levering. Lars gik straks i gang med og spore min pakke og kunne efter halv anden time meddele mig at pakken lå i den aftalte pakkeboks. Men jeg havde jo ikke nogen koder , så Lars gik straks i gang med og skaffe mig koderne, som jeg modtog telefonisk en halv time senere. Jeg har nu hentet min pakke, så alt er i den skønneste orden. Jeg kan se på modtagerlabelen at varen er afsendt som oplyst, så der er ikke noget at komme efter hvad butikken angår. hele miseren ligger hos Post Nord som absolut ikke kan få nogle stjerner fra mig, derimod skal butikken have 6 stjerner hvis det var muligt, da de har udvist en aldeles fremragende service.
Fremragende service.....
Havde fået et par Wrangler jeans med et par fejl - 1 fejl i syning og 1 fejl i vævning - efter en mail som beskrev fejlen og et par billeder fik jeg besked om der ville blive sendt et par nye og her 24 timer senere har jeg lige fået et par jeans med Post Nord og tilmed retur pose + label.
Det er bare fremragende service - takker
( køber også i fremtiden mine jeans hos Wrangler Texas-jeans )
Super!
Den bestilte vare kom mindre en 48 timer efter at den var bestilt. Det kan vist ikke gøres meget bedre.
Firmaet har stort udvalg og gode priser, så de har min varmeste anbefaling!
Hurtig og korrekt levering
Bestilte søndag aften og havde varen tirsdag med posten.
Lige efter bogen.
SUPER
Levering til tiden. Venlig, imødekommende og kompetent sælger (Lars). Meget fin pris. Og ombytning mv. uden problemer. :-)
Mvh
Steen
Super
Kan nemt anbefale, andre til at handle med Wrangler Texas-jeans.dk. Var i tvivl om noget og ringede til dem, de tog telefonen med det samme og jeg fik fin besked på det jeg spurgte om, så super, de har fået mig som kunde
Bredt udvalg indenfor mærket, lave priser, men lige lidt mere info ønsket :)
Har købt bukser her to gange nu. Har et familiemedlem der foretrækker en bestemt model, der åbenbart ikke altid er at finde i butikkerne, men det er intet problem her og så er det oven i købet billigere!
Sidste gang var der dog lidt forsinkelse da bukserne skulle komme fra hovedlageret først. Det ville jeg gerne automatisk have haft en mail om (derfor "kun" 4 stjerner). Til gengæld blev der reageret meget hurtigt da jeg skrev og spurgte efter bukserne (der var til en gave) og allerede næste dag modtog jeg dem.
Super handel
Købte to par wrangler jeans til en super fin pris (+fri fragt) (specielt vigtigt for mig da jeg er studerende),
Da jeg fik en mail om at de var afsendt, gik der ikke engang en dag før de var i mine hænder.
Bukserne var fint pakket og der var slet ikke noget at komme efter der.
Fin og overskuelig hjemme side med et udførligt udvalg.
Jeg vil absolut anbefale wrangler-texas-jeans.dk til andre, som har brug for at fylde lageret med et par nye bukser, i wranglers super kvalitet.
5 stjerner her fra for en problem fri handel, der overskred mine forventninger og det er da også sikkert at det ikke er sidste gang jeg handler med dem.
Mvh David Henriksen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.