World of Mies Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Pakket niet ontvangen in de brievenbus, maar daar kan Mies niets aan doen. Post NL liet het afweten. Pakket vier dagen later gevonden (beetje klam, voor de rest geen hagelschade). Mies reageert sn... Se mer

Ik heb een bordje besteld voor onze kleinzoon. Zo aardig dat Mies eerst even het ontwerp laat zien voor het bordje in productie gaat. Alles is goed gegaan en mijn kleinzoon eet er inmiddels van.

Zoveel leuke dingen te koop. Maar als a.s. oma hydrofiele doeken met wilde dieren afbeeldingen uitgekozen. Eerlijk, ik weet niet hoe ze eruit zien. Moet ze nog geven. Maar heel lief ingepakt en echt s... Se mer

World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles... Se mer

1. Babyaffär
  2. Konstnär
  3. Barnbutik
  4. Presentbutik

I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beautiful products!

Beautiful products of very good and soft quality. Fast delivery and very nicely packaged. A favorite with the kids for years!

19 juli 2025

Prachtige tas(sen)!

Hele mooie tas, onze dochter is er heel erg blij mee. Als je kiest voor de optie goud is dit ook echt goud! Dus niet bruin/groen). Print en kwaliteit is erg mooi! Hele snelle levering, super flexibel (wij waren wat laat met het bestellen van een cadeautje maar Mies heeft het alsnog mogelijk gemaakt). Echt een aanrader! De andere tassen overigens ook! We hebben ze bijna allemaal 😊

7 juli 2025

Hele lieve kraamcadeautjes

Hele lieve kraamcadeautjes! Extra speciaal omdat ze met de hand geschilderd zijn.

Een mooi rompertje besteld voor een collega in het buitenland, en erg goed geholpen door Mies!

25 juni 2025

Prachtige producten

Prachtige producten: hydrofiele doeken en een gepersonaliseerd kinderstoeltje gekozen. Deze is heel kundig bedrukt, voor een zachte prijs. Mies benaderde mij per mail van te voren of de print zo goed was. Heel fijn!

17 juni 2025

Kwaliteit gegarandeerd!

Mies heeft ontzettend haar best gedaan om kwaliteit te leveren én dit op tijd af te ronden. De communicatie verloopt snel en helder, en ze denkt actief mee in oplossingen. Prettige samenwerking en zeker een aanrader!

4 juni 2025

Blij met Mies

Het persoonlijke contact met Mies is fijn. Ze luistert echt naar de klant. Het product is mooi, goede kwaliteit en keurig ingepakt. Het pakket maakt je blij!😀

15 april 2025

Je wordt super goed en vriendelijk…

Je wordt super goed en vriendelijk behandeld en via de mail een hele goede communicatie gehad! En een hele mooie webshop met hele leuke spulletjes en handgemaakte en handgeschreven cadeautjes! Kortom echt een aanrader en een lieve mevrouw!

7 januari 2025

Mooi en leuk produkt

Mooi en leuk produkt, bestellen van maatwerk ging makkelijk en verzending was goed en snel geregeld, met een persoonlijk kaartje. En belangrijk: de ontvanger was heel erg blij met het persoonlijke cadeautje!

31 december 2024

Alleen maar lof

Mies vraagt altijd of dit het juiste is of iets gewijzigd kan worden in je bestelling. Daarnaast reageert zij snel en reageert vriendelijk. Kreeg ook nog bij de bestelling een lief kaartje, dat waardeer ik als koper! Daarnaast vind ik haar webwinkel erg leuk en raad ik deze ook aan bij mijn vrienden en familie, omdat je persoonlijke cadeaus kan geven!
Daarnaast krijg je waard voor je geld en pakt zij het nog netjes in voor een verjaardag!

25 november 2024

Aanrader!

Na een prettig telefonisch contact ontvingen wij al snel (eerst de schets en daarna) het gepersonaliseerde servies. Helemaal naar wens! Ons kind is er helemaal weg van en wil steeds zijn eigen bord gebruiken. Vriendelijk contact, snelle reactie en levering en super mooie producten.

29 november 2024