Geachte, bedankt voor het monster dat ik vorige week ontvangen heb. Dit kleur en materie "sisal Capetown" is perfect. Nu wacht ik op de werkers om de werken te beeindigen alvorens mij vast te leggen q... Se mer
Företaget har svarat
Alles heeft zich afgespeeld zoals beloofd / afgesproken. Ook het tientje voor levering (verzend / materiaalkosten) van de drie staaltjes werd automatisch op de bankrekening teruggestort nadat wij de b... Se mer
Företaget har svarat
kennis gemaakt via facebook. Afspraak gemaakt in Antwerpen. Zeer behulpzame dame gaf uitvoerig uitleg met aandacht voor onze wensen. Stalen meegekregen. Thuis nog eens nagemeten en bestelling geplaats... Se mer
Företaget har svarat
We hebben Wool & Wire gevonden op internet, we waren opzoek naar een mooi en bijzonder kleed voor onze eetkamer, we hebben een afspraak ingepland “en er gelijk een weekend Antwerpen van gemaakt”. V... Se mer
Företaget har svarat
Natural materials. European craftsmanship. Timeless design.Wool & Wire creates made-to-order rugs and textiles that bring warmth, texture, and clarity to modern homes. Crafted in Europe using natural fibers, each piece is designed with intention, offering a refined foundation for personal space through honest materials and thoughtful design.
Skrivet av företaget

Not what you expected? We'll refund you.
Paardenmarkt 68, 2000, Antwerpen, Belgien
Zeer vriendelijk en behulpzaam, duidelijke info en offerte gekregen.

Svar från Wool & Wire
Very quick with samples. Planning to order from them in the future

Svar från Wool & Wire
Commande facile, personnel très aimable, expédition rapide, en bref, EFFICACE !

Svar från Wool & Wire
Vriendelijk contact. Door problemen met de verzending, geopend stalenpakket, kregen we bij een volgend stalenverzoek alle tinten grijs toegestuurd. Super!

Svar från Wool & Wire
Reageren dezelfde dag op je bericht.
Op afstand advies krijgen is ook erg nuttig.
Stalen ontvangen gebeurt ook binnen 2 werkdagen
Zeer professioneel!

Svar från Wool & Wire
Wij hebben bij Wool & Wire een prachtig vloerkleed gekocht, helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld. Dankzij het professioneel advies van Fedor en zijn collega hebben we een goede beslissing kunnen maken qua kleur en afmetingen. Bezorging verliep rimpelloos.

Svar från Wool & Wire
highly recommend for great service and outstanding quality! :-)

Svar från Wool & Wire
Mooie overzichtelijke Website en de mogelijkheid voor samples. Echt nodig gezien er toch altijd verschillen zijn tussen foto’s op een site en werkelijkheid.

Svar från Wool & Wire
Een drietal stalen besteld en keurig verpakt ontvangen. Het lijkt van belang de mogelijke tapijten life te gaan zien. Dat doe ik wellicht bij gelegenheid.

Svar från Wool & Wire
J'ai reçu mes échantillons. Super produits, livraison rapide, je recommande !

Svar från Wool & Wire
Ik wil een nieuw sisal vloerkleed kopen.
Door het toesturen van 3 voorkeur kleuren kan ik nu een juiste bestelling plaatsen.
Bestelling volgt....
Dank en vriendelijke groeten.

Svar från Wool & Wire
Snelle levering, afspraak is gemaakt om keuze te gaan maken. We zijn erg prettig ontvangen in de showroom en nadat we de verschillende keuzemogelijkheden bekeken hadden, werden we erin bevestigd dat we de juiste keuze voor Taipei gemaakt hadden.
De maten zijn doorgegeven en de order geplaatst.
We kijken ernaar uit om het vloerkleed te ontvangen begin november.

Svar från Wool & Wire
Zeer goede raad en tips ontvangen bij de aankoop van ons tapijt. Perfect nageleefde leveringstermijn van dit kwalitatieve tapijt geschikt voor vloerverwarming.

Svar från Wool & Wire
Prima kleed maar slechte communicatie.
Administratief ontbreekt er ook nog al wat aan.
Van tevoren goed afgesproken na welke datum het kleed bezorgt kon worden.
Kreeg bericht dat het bezorgt werd in de periode dat wij er helemaal niet waren.
Zou alsnog later besteld worden.
Geen enkel bericht wanneer, stonden om 8 uur 'sochtends ineens voor de deur.
Veel verbetering gewenst!!

Svar från Wool & Wire
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.