WoodUpp - Sverige Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Atlasgatan 8, 802 86 Gävle, Brynäs, SE

Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Se mer

Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Se mer

Lättnavigerad hemsida, produkter avbildade på propert sätt, lätt att se hur de skulle passa in i den egna hemmiljön. Vara lätt att montera, stabil och förbaskat snygg. Rekommenderas!

Monterade på betongvägg med enbart monteringslim. Fungerade perfekt. Enda negativa var leveranssätt genom DHL. Levereras dagtid mellan kl 10-17 när man jobbar. Valde då att hämta på närmaste DHL Che... Se mer

1. Möbeltillverkare

Om WoodUpp - Sverige

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

1 632 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra köp

Väldigt nöjd med både utseende, kvalitet och hela köp och leveransprocessen. Skulle köpa igen om behov uppstår.

24 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack Catharina! Kul att höra att allt motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick smidigt. Vad roligt att höra att du gärna skulle handla hos oss igen.🌟

VD, WoodUpp Sverige

Fina saker med bra kvalitet.

Fina saker med bra kvalitet.

23 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för ditt fina omdöme, Eva! Glad att höra du är nöjd med ditt köp! 😊

Superprodukt och personal

Väldigt hjälpsamma, både med idéer, instruktioner och information om materialåtgång.

25 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Så härligt att läsa, Mona! 😊 Tack för att du delar med dig – vi finns alltid här om du behöver hjälp igen.

Mycket bra grejer!

Lätt att skära, klyva och montera. Vi är jättenöjda med resultatet.

10 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme, Kristan! Kul att ni är nöjda med monteringen och resultatet! 🤩

Bra produkter

Tydliga bra bilder som beskriver produkterna
Lätt monterade
Hög kvalité

25 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Stort tack för ditt omdöme, Pierre! Så glad att höra du är nöjd med ditt köp! 🤗

Super bra service

Mycket nöjda med panelerna. Mycket bra service i samband med beställning och leverans. Världsklass 👌🏻

19 december 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Fredrik!
Så roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar! 🙏

VD, WoodUpp Sverige

Bra kvalité och bra service över…

Bra kvalité och bra service över lag.super nöjd med mina produkter.

24 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme, Leif!
Kul att höra att du är nöjd hela vägen igenom. 🤗

Fin service

Fin service, snabb återkoppling och hög kvalitet på materialet.

22 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Stort stort tack Annika! Så glad att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! 😊

Extremt smidigt att montera

Extremt smidigt att montera!
Vi var nöjda från start till slut. Från första kontakt med företaget, provbitar, beställning, leverans, montering och uppföljning!
Det blir väldigt modernt och extremt snyggt med Wood upp i hemmet. Vi jämförde med provbitar från en billigare leverantör men det blev att vi valde kvaliten från Wood upp, och ångrar oss verkligen inte!

19 december 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för att du delar med dig av hela resan! Extra roligt att höra att valet föll på kvalitet efter att ha jämfört prover. Stor tack för förtroendet, och god jul! ✨

VD, WoodUpp Sverige

Supernöjd över akustikpanelen (valnöt)…

Supernöjd över akustikpanelen (valnöt) som jag köpte. Fick väldig bra hjälp när jag ringde kundtjänst när jag hade lite frågor innan jag la en beställning. Innan jag beställde akustikpanel så beställde jag lite prover från diverse tillverkare och tyckte att woodupp hade klart bäst kvalite. Rekommenderar alla som beställer akustikpanel att göra detsamma.

18 december 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Stort tack för din fina recension, Tommy! Så roligt att höra att allt levde upp till förväntningarna. Kul också att du jämförde prover – det gör oss extra stolta att vinna på kvalitet. Tack för rekommendationen! 🙌

Önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

jätte nöjd

snabbt o bra service samt väldigt snyggt varor

17 november 2025

Så härligt att höra, Linda! Stort tack för ditt köp. 😊
Vi på WoodUpp önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄

VD, WoodUpp Sverige

Kund som kommit tillbaka gång på gång…

Kund som kommit tillbaka gång på gång med anledning, Woodupp har bra kundservice, toppen support, snabb leverans och kvalité produkter som även är estetik vackra.

19 juni 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för dina fina ord, Tobias, och stort tack för att du väljer WoodUpp igen! Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år 💫

VD, WoodUpp Sverige

Nöjd med panelerna men en av…

Nöjd med panelerna men en av LED-listerna var inte 240 cm, snarare 244 cm. Sånt borde kollas på fabrik.

22 oktober 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för ditt ömdome, Per! Jag har skickat ett mejl till dig för uppföljning då detta faktiskt är ett produktionsfel. LED-slingan ska vara 240cm. 😊

Stort tack för ditt köp!
VD, WoodUpp Sverige

Överlag en smidig och bra upplevelse

Överlag en smidig och bra upplevelse. Snygg och lättmonterad produkt.

8 oktober 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Hurra! Precis så vill vi att det ska kännas!
Stort tack för dina 5 stjärnor! 🤩👌

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans
Fina akustikpaneler

15 oktober 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tack för ditt omdöme, Carina! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkterna. 🤩

Superfina akustikpaneler

Superfina akustikpaneler.
Snabb leverans och fantastisk support.

3 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Bra produkter, snabb leverans och riktigt bra kundsupport är våra tre viktigaste fokusområden – därför blir vi extra glada när du lyfter just det. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Tommy! 🙏

VD, WoodUpp Sverige

Beställde både spegel och krokar hos…

Beställde både spegel och krokar hos WoodUpp.
Allt levererades snabbt och med hög kvalité på produkterna. Det uppstod ett litet problem i beställningen och då var kundservicen i världsklass!

7 november 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

Tusen tack för den fina recensionen, Anders! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss! 😍

VD, WoodUpp Sverige

Extremt bra kvalitet på skivorna

Extremt bra kvalitet på skivorna. Snabb leverans dessutom.

29 september 2025

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Gustaf! 🌟
Vad roligt att du upplever kvaliteten på våra paneler – vi lägger stor vikt vid detaljer som de fasade kanterna och den gedigna känslan i materialet. Härligt också att leveransen gick smidigt!