WoodUpp - Sverige Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Atlasgatan 8, 802 86 Gävle, Brynäs, SE

Det har gått snabbt och enkelt med beställningen. Vi trivs med att gå på vårt nya golv. Däremot när vi skulle göra en retur så var det lite segare.. skickade mail om att få en retursedel vilket jag... Se mer

Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Se mer

Extremt smidigt att montera! Vi var nöjda från start till slut. Från första kontakt med företaget, provbitar, beställning, leverans, montering och uppföljning! Det blir väldigt modernt och extrem... Se mer

1. Möbeltillverkare

Om WoodUpp - Sverige

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

1 644 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Att Woodup´s Ledstip funkar med Hue var…

Att Woodup´s Ledstip funkar med Hue var för mig avgörande. Jag valde dom svarta så dom syns mindre när dom är avslagna.
En bra produkt som var enkel att installera.

18 augusti 2026

Hej Patrick 😊

Stort tack för din recension! Det är härligt att höra att du är nöjd med våra LED-lister och att de fungerar bra tillsammans med Hue.

Vi är särskilt glada över att höra att du tycker att ljusen smälter fint in i dina paneler ✨

Och vad roligt att höra att installationen var enkel och smidig!

Tack för att du valde WoodUpp och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. ❤️

Med vänliga hälsningar

Svar från WoodUpp - Sverige

Vad roligt att läsa din recension. Tack för att du delar med dig! Vi kämpar alltid för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. 🪵✨

Skulle det dyka upp några andra frågor längre fram är det bara att säga till. Vi står redo att hjälpa till.

Vänliga hälsningar
WoodUpp Customer Experience Team

Mycket hög kavlitet på dessa produkter.

Mycket hög kavlitet på dessa produkter.
Bra leveranser.

17 augusti 2026

Hej Jens!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin anmeldelse av oss! Det varmer virkelig å høre at du er superfornøyd med både kvaliteten på produktene våre og leveringen. 🪵✨

Vi jobber hardt for å levere på topp hver eneste gang, så det er helt fantastisk å vite at du har hatt en god opplevelse.

Om du noensinne skulle få bruk for hjelp en annen gang, er det bare å si ifra – vi står alltid klare til å hjelpe! 😀

Med vennlig hilsen
WoodUpp Customer Experience Team

Det har gått snabbt och enkelt med…

Däremot när vi skulle göra en retur så var det lite segare.. skickade mail om att få en retursedel vilket jag inte fick svar på. Men när jag ringde till kundtjänst gick det smidigt. Nu väntar vi på info om den returnerade varan kommit fram vilket tagit snart 2veckor.
Så lite snabbare uppdatering kring saker vore bra. Annars är vi super nöjda

13 augusti 2026

Hej Linda,

Stort tack för din fina och konstruktiva feedback! Det gläder oss verkligen att höra att beställningen gick snabbt och smidigt och att ni trivs med ert nya golv. 💫

Vi beklagar däremot att returen inte gick lika smidigt och att ni fick vänta på återkoppling. Så ska det självklart inte behöva vara. Vi tar med oss er feedback kring snabbare uppdateringar, så att vi kan bli bättre på att hålla våra kunder informerade under hela processen. 🤗

Tack för att ni tog er tid att dela med er, och framför allt för att ni är supernöjda med ert nya golv! 🪵

Med vänliga hälsningar
WoodUpp Customer Experience Team

Jättefina akustikpaneler med tillbehör…

Jättefina akustikpaneler med tillbehör , enkelt att montera och ett toppen resultat

Hej Marie,

Det är precis den känslan vi vill att man ska ha efter ett WoodUpp-projekt! 🥰✨

Tack för de fina orden om våra akustikpaneler och tillbehör. Härligt att monteringen gick smidigt och framför allt att ni är så nöjda med hur det blev! 🏡

WoodUpp Customer Experience Team

Snyggt, kvalitet och lättmonterat.

Bra kvalitet, snyggt och lätt att montera. Supernöjda!

7 augusti 2026

Hej Olli,

Kort och gott, precis så vill vi att en WoodUpp-upplevelse ska vara! 😄🙌

Tusen tack för recensionen. Vi hoppas att ni får njuta av det fina resultatet länge framöver 💛🏡

WoodUpp Customer Experience Team

Otroligt snygga hyllor som är enkla att…

Otroligt snygga hyllor som är enkla att montera. Snabb leverans. Skulle varmt rekommendera.

Hej Eva,

Vad härligt att höra att hyllorna blev en fullträff! 😍✨ Extra kul att monteringen gick smidigt och att leveransen var snabb.

Stort tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss! 💛

Fantastiska produkter så nöjd med

Fantastiska produkter så nöjd med
Belysningen, hylla och nyckellådan
Hallen har fått ett jättelyft så nöjd.

Hej Johan,

Så härligt att läsa! 😍 Det låter verkligen som att hallen har fått sig ett ordentligt lyft med belysningen, hyllan och nyckellådan ✨🏡

Stort tack för de fina orden, och vad kul att du är så nöjd med resultatet. Hoppas du får glädje av din nya hall länge! 💛

Fina produkter!

10 juli 2026

Hej Nick,

Tack snälla för de fina orden 😊 Vi hoppas att du får mycket glädje av dina WoodUpp-produkter 🏡🤎

WoodUpp Customer Experience Team

Ett lyft för dotterns hall!

Bra kvalitet och flexibel leverans

13 juli 2026

Hej Lars,

Det gläder oss verkligen att höra 🙌 Tack för att WoodUpp fick bli en del av ditt projekt. Vi hoppas att resultatet känns helt rätt hemma hos dig 🪵🏡

Mycket nöjd, bra kvalitet

Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna ser jättefina ut. Jag tänkte köpa till andra sovrum också den här veckan. Är det dyrt? Ja, det är det jämfört med andra företag, men kvaliteten är också mycket bättre än andra företag. Det enda som kan bli lurigt att göra är nära knappar och eluttag. Jag har använt laserpass/krysslaser då jag kan markera snabbare var jag ska göra ett hål på panelen.

7 juli 2026

Svar från WoodUpp - Sverige

Vilket omdöme, Alicard! Tack så så mycket för du tog dig tiden att skriva detta. Det är så viktigt för oss och framtida kunder att få kunna läsa ett sånt här omdöme. 😊

Det gör mig så glad, att du kan se skillnaden på våra produkter jämfört med andra. Vi är nämligen dyrare men det går inte heller att jämföra med vad man får för pengarna. 🌟

Det är fantastiskt att höra att du redan planerar att köpa till fler sovrum – det säger allt! Tips om laserpassen är också guld värda, tack för det.

Vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång, och att vi får se dig som kund igen snart. 😊

Bästa hälsningar
Stine Brorsen

Tusen tusen TACK Eva! 😍
Så många fina Create produkter du har köpt - jag hoppas du blir så nöjd med din panelvägg och dina nya fina tillbehör. 😊

Bästa hälsningar
Stine Brorsen

Snygg och stabil produkt

Lättnavigerad hemsida, produkter avbildade på propert sätt, lätt att se hur de skulle passa in i den egna hemmiljön. Vara lätt att montera, stabil och förbaskat snygg. Rekommenderas!

18 augusti 2025

Svar från WoodUpp - Sverige

“Stabil och förbaskat snygg”, bättre betyg än så är nästan svårt att få 😄👌

Så härligt att höra att hela vägen från inspiration till färdigt resultat fungerade fint. Stort tack för rekommendationen, och njut av din nya WoodUpp-vägg ✨🏡

Toppenservice!

Hej Magnus,

“Toppenservice” tar vi mer än gärna med oss 😄🙌 Så kul att höra att Martin kunde hjälpa dig och ge dig en bra upplevelse hos oss. Jag ser till att hälsningen når honom också 🌟

WoodUpp Customer Experience Team

Beställt tidigare från denna sida och…

Beställt tidigare från denna sida och riktigt nöjd med valmöjligheten och kunna kombinera med massa tillval 😃

Hej Linus,

Så kul att ha dig tillbaka hos oss 😃🙌 Vi älskar att höra att du uppskattar möjligheten att sätta din egen prägel på projektet med alla olika tillval.

Tack för att du väljer WoodUpp igen 💫

WoodUpp Customer Experience Team

Har blivit lätt att navigera på sidan…

Har blivit lätt att navigera på sidan nu o hitta det man behöver. Skönt att kunna komplettera lång tid efteråt man satte upp panelerna

Hej Philip,

Så kul att höra att du gillar förbättringarna på hemsidan 😊 Och visst är det härligt att ett WoodUpp-projekt aldrig riktigt behöver vara “färdigt” 😉 Man kan alltid komplettera med något nytt när inspirationen slår till.

Tack för de fina orden 🌿

Bra information

Bra information. Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar. Rabatt utbetalades i efterhand efter påpekande. Mycket nöjd!

19 maj 2026

Hej Inga,

Så fint att läsa 😊 Tack för din fina recension och för att du valde WoodUpp. Och skönt att rabatten hittade rätt till slut också 💸👌

Njut av resultatet, Inga!