witgoedservicecc.nl Omdömen 18

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Top ervaring

Vandaag heb ik de showroom bezocht in Best en werd hartelijk ontvangen door 2 nieuwe jonge eigenaren en Lawrence. Ik werd heel fijn geholpen en kreeg een goed advies en heb een prachtige nieuwe Amerikaanse koelkast gekocht. Ik ben super enthousiast over dit bedrijf en mijn aankoop. Ze hebben goede prijzen en een top service. Ik beveel ze iedereen aan. Bedankt mannen en veel succes met jullie nieuwe uitdaging.

14 februari 2026

Très bonne expérience

J'ai acheté un nouveau frigo Siemens. Je suis ravie de mon achat, très bon rapport qualité-prix ! Le magasin a réouvert récemment avec une nouvelle gérance en février. Personnel très sympathique et serviable ! Je recommande.

4 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nieuwe eigenaren en goed geholpen

Nieuwe eigenaren per 1 februari en vriendelijk en goed geholpen. Ruime keuze in merken en blij met mijn aangekochte AEG was/droogcombinatie. Is voor mijn nieuwe appartement en ze leveren als die opgeleverd is. Top!

5 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedrijf met aantrekkelijke prijzen en service

Vandaag showroom bezocht. Het bedrijf heeft sinds februari dit jaar 2 nieuwe jonge eigenaren die met veel enthousiasme en klantvriendelijkheid hun mooie producten verkopen. Ze hebben een groot assortiment witgoed zowel inbouw als vrijstaande items. Alles wordt gratis bezorgd. Top service 👌 veel succes mannen 🍀

3 februari 2026

Witgoed Service cc Nieuwe Eigenaren en top service

Ben vorige week bij Witgoed Service cc in Best geweest. Het is net overgenomen door twee enthousiaste jonge ondernemers die er zin in hebben. Zij hebben een super collectie wasmachine, drogers, koelkasten en ovens. Heb een inbouw koelkast en vrieskist gevonden. Zien er beide top uit en voor een mooie prijs. Super goed geholpen door een enthousiast en professioneel team. Top service! 🚀 En de locatie gemakkelijk bereikbaar vlakbij de A2. Echte aanrader! 🔥🔥

30 januari 2026

Vakkundig

Vakkundig, helder in communicatie, luistert naar de wensen van de klant. Levert een goed product met (in en uitbouw) service en staat garant voor hetgeen hij levert tegen een uitstekende prijs.

20 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vrijdags besteld en maandag kwam onze…

Vrijdags besteld en maandag kwam onze Amerikaanse koelkast binnen.
Krasje deukje? Wij konden hem niet vinden geweldig toch?
Hij kwam echt als nieuw binnen piepschuim en plakkertjes zaten er nog op.
Zelfs de kinderen vinden hem geweldig want ja hij geeft koud water, cubes en crushed ice. En dan de service was over de drempel maar had een zeer handig steekwagentje en wilde hem toch even voor ons op z’n plek zetten dus helemaal blij.
Dus al met al de sterren verdiend

27 oktober 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk.
Inbouw Koelkast besteld als nieuw "met deukje" 100 eu korting.
Er stond Scharnier rechts naar die zat dus links!! Plaktape was eraf dus moesten naar bouwmarkt. mijn man heeft er totaal 8 uur over gedaan het ding in de bouwen. het is dat hij zo handig is heeft schroefjes verzet enz
Ook de Riverty factuur zomaar verhoogd met 25 euro wegens
omzetten deur! niks omzetten!! hebben we zelf moeten doen
factuur is 579 eu (nog teveel) niet
604 euro!!!niks hier kopen zijn oplichters. ik heb mijn Riverty factuur nog niet betaald en ga ook niet betalen. heb er een case van gemaakt en bedrag betwist ! heb spijt dat ik niet eerder op TP heb gekeken. had m bij een goed bedrijf voor 679 kunnen kopen.
Ik heb nog niet betaald staat op pauzeren tot er een oplossing is.
Op mijn Whatsapberichten antwoorden ze niet.

30 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SLECHTE communicatie en SERVICE ..

slecht of GEEN contact om probleem te melden. na aankoop. whetsapp berichten verdwijnen auto. er wordt niet gereageerd. op mails, sms oid. ik betaal via Klarna en heb het probleem gemeld. betaling in 3 termijnen . 2 daarvan zijn nu gepauzeerd

5 augusti 2025

Uit eindelijk goede oplossing

Vorige maand een droog was machine gekocht .

Bij levering was de kleur verkeerd dus kwam een week later de goede kleur .

Toen kwamen wij er achter dat het wassen top gaat maar het drogen minder want er blijft stof in zitten waardoor het niet de beste resultaten geeft .
Vaker contact gehad met de eigenaar na 100 keer bellen nemen ze een keer op en moest overlegt worden prima
Later bel ik terug en weten ze het nog niet.die persoon is niet aanwezig .
Later wordt er gezegt je wordt morgen terug gebeld en nu al 2 dagen worden we genegeerd via de app bell en email ..

Totaal geen fijne ervaring dus !!

Update ze zijn met een gepaste oplossing gekomen waar ik zeer tevreden mee ben :) hopenlijk komen ze de afspraak ook na .

12 april 2025

Heel slechte bedrijf

Heel slechte bedrijf! Een ster is te veel
Spullen bestellen gaat heel makkelijk en als je vragen hebt of wil iets dan zijn niet bereikbaar en via e-mail beloven van alles en uiteindelijk niets bereiken! Algemene voorwaarden zijn heel slecht en ze worden niet gestuurd als je besteld en mocht je iets bestellen en bevalt niet dan moet je voor hele hoge retour kosten draaien. Niemand bij dit bedrijf iets bestellen.

21 februari 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.