Mijn display was kapot en ik pleegde een belletje. De man aan de telefoon was zeer beleefd en servicegericht. Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Hij legde uit dat je dit gemakkelijk zelf kon en da... Se mer

Företaget har svarat
Plastic plaatje onder accu was stuk. Na een mailtje naar vestiging Rotterdam, kwam er reactie dat ze er 1 hadden liggen en deze werd kostenloos opgestuurd. Dit ondanks dat w de fietsen 2de hands hadde... Se mer
Företaget har svarat
Afschuwelijk diensten ondeugelijk product, ik wacht echt al maanden dat fiets opgehaald wordt en mijn geld terug krijg. Die beloven veel doen niets ermee via mail typen hen iedere keer u wordt geb... Se mer
Företaget har svarat
Naar aanleiding van berichten in de media over mogelijk gevaarlijke accu in de B20 fiets heb ik contact gezocht met Windgoo. Zij stelden ons voor om met de fiets naar Hoofddorp te komen. Daar aangeko... Se mer
Skrivet av företaget
★ Meer dan 21k+ tevreden klanten
★ Beste Fatbikes/Ebikes in de stad
★ Drie officiële Flagship-winkels in Nederland
Onze missie blijft eenvoudig en onveranderd. We willen met ons mooie merk zoveel mogelijk mensen van het plezier dat Windgoo heet laten proeven. Voor ons begint de reis pas nadat je besteld hebt. Met ons toegewijde klantenservice team ontdek je het genot van persoonlijke service zoals je dat bij een lokaal bedrijf gewend bent. Zonder in te leveren op comfort, onder het genot van enorm scherpe prijzen.
Windgoo is sinds 2022 gevestigd in Nederland. Samen met Rapid Logistics kunnen we al onze Europese klanten vanuit Nederland voorzien van ons volledige assortiment fietsen. Inmiddels verkopen meer dan 240 Nederlandse fietsdealers Windgoo en kunt u bij meer dan 100 locaties terecht voor reparatie en onderhoud.
We waren onlangs verheugd onze klanten te mogen verwelkomen in onze nieuwe flagshipstore in Hoofddorp! Kom gerust langs bij de officiële Windgoo-winkels in Hoofddorp aan de Airborne Avenue 87, 2133LV, Hoofddorp, Rotterdam aan de Groenendaal 27A, 3011SK, en Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262B, 1012RS om een proefrit te maken op je favoriete Windgoo-fiets, of laat je rondleiden door onze experts.
Profiteer van de volgende voordelen tijdens het winkelen bij Windgoo
We zijn ervan overtuigd dat u verliefd zult worden op onze fietsen. Maar voor het geval u het nodig heeft, is er een retourtermijn van 14 dagen.
Ons behulpzame ondersteuningsteam is beschikbaar en wil graag de snelste oplossing voor u vinden.
Snelle en betrouwbare levering binnen Nederland en door heel Europa.
1 jaar garantie op je fiets. Gratis service en reparatie. Lees meer op windgoo.co/pages/garantiebeleid
Groenendaal 27a, , 3011SK, Rotterdam, Nederländerna
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Amazing service fast reply and understanding

Svar från Windgoofun.nl
Na ruim 3 maanden mailen nog geen oplossing. En een teleurgestelde puber rijker. Wat een ontzettende slechte service bied Windgoo! In november 2023 heeft mijn 13 jarige zoon een Windgoo B20 besteld. We hebben er samen naar gezocht, en ik adviseerde hem om de fiets bij Windgoo zelf te bestellen, en niet bij één of andere “dozenduwer” op internet. Met oog op de eventuele garantie. Nou, dat hebben we geweten!? We zijn nu al 3 maanden aan het mailen met Windgoo, en de fiets staat nog steeds defect in de schuur. Hij doet helemaal niets meer. Net als het mailverkeer met Windgoo. In het begin alleen maar dezelfde vragen stellen; stuur een aankoopbewijs, een filmpje/ foto van het fietsje. We hebben dit allemaal gedaan, maar vervolgens hoor je niets meer. Via andere kanalen geprobeerd contact te krijgen. Daar kreeg ik de opmerking; nee meneer, u zoon heeft de fiets bij Windgoo.co besteld, en wij zijn van Windgoo.nl 😵💫. Kreeg nog wel een ander “service” e-mailadres, maar je raad het al….. Weer geen reactie. Wat slecht dit!

Svar från Windgoofun.nl
Snelle levering, leuk en goed contact met klantenservice.
Ik las in eerdere review hetzelfde als bij ons. Bij uitpakken was het voorste blad krom. Geen probleem, werd niet moeilijk over gedaan, keurig te woord gestaan door de klantenservice, gewoon een nieuwe opgestuurd en zelf erop gezet.
TOP! Zo hoor je met je klanten om te gaan.

Svar från Windgoofun.nl
Professional staff from start to finish any problems they sorted them out straight away. Very professional, I will use them again.

Svar från Windgoofun.nl
Bike came in with a problem with the chain. The company reimbursed me for repair costs. Led to some stress and discomfort but must say company did solve it. Other than that bike seems fine.

Svar från Windgoofun.nl
Ik kreeg het product (trappers) maar het was echt te duur en ik bleek het niet nodig te hebben. Teruggestuurd per aangetekende post en geld teruggekregen maar ben de 11 euro verzendkosten kwijt. Het contactcenter van Windgoo reageert snel op E-mails en is klantvriendelijk.

Svar från Windgoofun.nl
dialogue en anglais uniquement d'ou le pb
commande non conforme à la demande avec les references des produit avec ma trotinette en panne et surtout le délais pour les pieces detachées
ma trotinette s'eslaire et ne marche pas car interface un fils non branché et controller un fils non branche car en plus je pense pas de liaison entre interface et et controller ,l'eclairage s'affiche mais ne s'allume pas donc pas de vea et viens

Svar från Windgoofun.nl
When placing my order was not informed there was no stock but they have refunded my money and explained the problems they are having at this time and apologised
Hope they get more stock back soon
Will shop with them again soon I hope

Svar från Windgoofun.nl
Helaas kon ik geen 0 ster invoeren, want dit is wat ze verdienen. Bestelling en betaling geplaatst en geen levering of track en trace. Er wordt nergens op gereageerd. Nu gecanceld en terugbetaling verzocht, gelukkig loopt het via creditcard, al duurt het paar maanden.
Advies aan een ieder, liever iets meer betalen in NL dan uit Hong Kong. Bedankt Windgoo Hong Kong, mijn zoontje is zwaar teleurgesteld. Maar gelukkig hebben we een nieuwe besteld in NL.

Svar från Windgoofun.nl
Ordered a battery for the b3 electric bike safe to say its not coming after 8 days 4 emails and zero contact from windgoo appalling, legal action it is.
10/04/2024 Update. Turns out my battery hasn't come due to it been out of stock yet they took payment fine, I agree avoid this company at all costs.

Svar från Windgoofun.nl
La mejor bici electrica que e visto y bonita llama mucho la atención en Avila pues solo hay la mía

Svar från Windgoofun.nl
Entreprise réactive ayant eu un problème avec une pièce, ils m'ont répondu très vite avec de bons conseils. Je recommande

Svar från Windgoofun.nl
3/4 maanden geleden een e bike besteld van windgoo voor mijn zoon om te reizen naar school met de trein.
E bike hendel was los en de accu laade niet meer op…
Ik ben naar Zoetermeer gereden en heb de fiets afgegeven. Mensen waren vriendelijk en ik heb de fiets 3-4 dagen erna terug gekregen.
Dat ging wel vlot.
Ik had de fiets terug en de handvat is netjes gemaakt.
De accu laadde nog steeds niet op.
Gemaild en kreeg de volgende dag een berichtje dat ze de accu hadden nagekeken met dezelfde oplader en dat het gewoon werkte.Ik heb een nieuwe originele oplader besteld en die aangesloten en de accu laadt gewoon op.
Hierdoor kon ik constateren dat ze de oplader helemaal niet hebben nagekeken want die was kapot.
De stekker was kapot en ze hebben mij gewoon de kapotte stekker terug gegeven.
Na 2 dagen viel de stang van de trapper eraf en werkt de accu niet meer…
In zo een staat heb ik de e bike niet afgegeven in Zoetermeer. Nu kan ik de e bike weer terugsturen en krijg ik een retourdoos en etiket toegestuurd.
Zo ben ik al 3 weken aan de gang met de e bike.
Elke dag maar 1 mailtje per dag terugkrijgen en ik heb gevraagd of ze mij willen bellen maar dat doen ze niet en daar krijg ik geen antwoord op.
Als we telefonisch contact hadden dan was alles veel sneller opgelost.
Reageren doen ze wel binnen 1 werkdag maar dan krijg je maar 1 antwoord en dan moet je de volgende dag weer wachten op een antwoord….dit werk heel langzaam als je een probleem ondervind.
En ja, de e bike… kwaliteit is voor mij een No Go.
Ik krijg nu een retourlabel en doos van hun en ga het nu terugsturen en afwachten wat er nu gaat gebeuren.
Geld terugkrijgen is niet mogelijk volgens hun dus ik wacht het nu maar weer af …
Hou jullie wel op de hoogte maar dit is tot nu toe mijn ervaring met windgoo….

Svar från Windgoofun.nl
Totally agree with a previous gentleman's review in when anything goes wrong lookout! Purchased a new controller from them which arrived promptly but wasn't the part that was advertised. They sent out a BSW instead of KCQ unit which looks similar but when you examine them closely they are not. Informed the customer complaint department, who were great at first explaining to me where and how to return it, which I have done but here where it goes wrong. They informed once they receive the part and examine it, it will take 3 working days to receive the money back into my account. Its now been 8 days and still no refund and no response from them either when I try to contact them. Therefore I wish that we hadn't purchased the scooter from this company in first place and hopefully you don't need any spares has the ones you require are kept in Europe and they aren't available only the BSW parts which are kept in their UK warehouse.

Svar från Windgoofun.nl
Bon site avec navigation claire. Prix attractif. Rapidité de livraison . Je recommande.

Svar från Windgoofun.nl
Synopsis: Koop niet bij windgoo, grote kans op defecte fietsen en bij defecten of reparaties kan je niet op de klantenservice rekenen.
Daadwerkelijk de slechtse ervaring met een bedrijf ooit... In Juni een E20 aangeschaft, deze kwam stuk binnen. na 2 maanden pas een nieuwe fiets gekregen, die na 3 maanden al weer stuk ging. Het heeft een maand geduurd voor ik de kapotte baterij bij de monteur kon brengen(voor mij was het probleem al duidelijk de dag dat het defect optrad, windgoo wilde het niet geloven). Vervolgends kreeg de reparateur van windgoo geen toestemming het te maken. Na nog 1,5 maand heen en weer mailen een nieuwe E20 opgestuurd gekregen, deze was ook alweer stuk bij binnenkomst. Beroep gedaan op het ontbinden van de verkoop wegens onredelijk product.
Uiteindelijk dus overgegaan naar een terugbetaling van het aankoop bedrag, maar windgoo weigert de transactie kosten te betalen. Daarmee krijg ik niet het volledige aankoopbedrag terug en staat het geld ook nogeens 21 dagen vast bij paypal.

Svar från Windgoofun.nl
Windgoo b3 elek fiets aangekocht via bol in juni 2023. Vervolgens de fiets pas in augustus 2023 in gebruik genomen. Nog geen 50km erop gefietst en fiets toont gebreken. Vervolgens contact opgenomen met service center windgoo. Fiets moest verstuurd worden naar de werkplaats. Is daar 2 weken geweest en per post terug gestuurd naar mij. Fiets was alsnog niet goed. Maakte geluiden en remde niet goed. wéér contact opgenomen met service center. Fiets moest wéér naar de werkplaats. Heb ik aangeboden de fiets zelf in de auto te brengen. Helemaal op eigen kosten naar Zoetermeer gereden. Fiets stond daar toen bijna 1 week. Vervolgens hebben ze deze weer per post naar mij terug gestuurd. Na de tweede reparatie heeft de fiets lang stil gestaan vanwege gezondheidsredenen. Ik had wel het idee dat de fiets goed gerepareerd was maar helaas. De fiets remde niet goed en de schijven waren beschadigd. Hoogstwaarschijnlijk door transportschade vertelde windgoo. Ik heb geen vertrouwen meer in dat de fiets veilig en goed zal werken. Ik heb teugggave van geld gevraagd maar windgoo reageert niet op mijn mails en tevens niet op mijn verzoek. Zeer kwalijke en asociale zaak. De fiets toonde na 2 maanden al gebreken en is tot nu toe nog steeds niet opgelost. Jullie service is om te huilen. Ik zit nu met een kapotte fiets die mij bijna €600 gekost heeft!

Svar från Windgoofun.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.