Banner for Windgoofun.nl

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn display was kapot en ik pleegde een belletje. De man aan de telefoon was zeer beleefd en servicegericht. Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Hij legde uit dat je dit gemakkelijk zelf kon en da... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Plastic plaatje onder accu was stuk. Na een mailtje naar vestiging Rotterdam, kwam er reactie dat ze er 1 hadden liggen en deze werd kostenloos opgestuurd. Dit ondanks dat w de fietsen 2de hands hadde... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Afschuwelijk diensten ondeugelijk product, ik wacht echt al maanden dat fiets opgehaald wordt en mijn geld terug krijg. Die beloven veel doen niets ermee via mail typen hen iedere keer u wordt geb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Naar aanleiding van berichten in de media over mogelijk gevaarlijke accu in de B20 fiets heb ik contact gezocht met Windgoo. Zij stelden ons voor om met de fiets naar Hoofddorp te komen. Daar aangeko... Se mer

Företagsinformation

★ Beste Fatbikes/Ebikes in de stad

★ Drie officiële Flagship-winkels in Nederland

Website TikTok

Over ons

Onze missie blijft eenvoudig en onveranderd. We willen met ons mooie merk zoveel mogelijk mensen van het plezier dat Windgoo heet laten proeven. Voor ons begint de reis pas nadat je besteld hebt. Met ons toegewijde klantenservice team ontdek je het genot van persoonlijke service zoals je dat bij een lokaal bedrijf gewend bent. Zonder in te leveren op comfort, onder het genot van enorm scherpe prijzen.

Windgoo is sinds 2022 gevestigd in Nederland. Samen met Rapid Logistics kunnen we al onze Europese klanten vanuit Nederland voorzien van ons volledige assortiment fietsen. Inmiddels verkopen meer dan 240 Nederlandse fietsdealers Windgoo en kunt u bij meer dan 100 locaties terecht voor reparatie en onderhoud.

We waren onlangs verheugd onze klanten te mogen verwelkomen in onze nieuwe flagshipstore in Hoofddorp! Kom gerust langs bij de officiële Windgoo-winkels in Hoofddorp aan de Airborne Avenue 87, 2133LV, Hoofddorp, Rotterdam aan de Groenendaal 27A, 3011SK, en Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262B, 1012RS om een ​​proefrit te maken op je favoriete Windgoo-fiets, of laat je rondleiden door onze experts.

Windgoo-Made In Netherlands!

Windgoo-e20-creme E-Bike

Windgoo-e20-lichtpaarse E-Bike

Windgoo-F20 E-Bike

Windgoo-F30 E-Bike

Zorgeloos en zonder risico winkelen met Windgoo

Profiteer van de volgende voordelen tijdens het winkelen bij Windgoo

14 dagen gratis retourneren

We zijn ervan overtuigd dat u verliefd zult worden op onze fietsen. Maar voor het geval u het nodig heeft, is er een retourtermijn van 14 dagen.

Klantenservice

Ons behulpzame ondersteuningsteam is beschikbaar en wil graag de snelste oplossing voor u vinden.

Snelle en betrouwbare levering binnen Nederland en door heel Europa.

1 jaar garantie

1 jaar garantie op je fiets. Gratis service en reparatie. Lees meer op windgoo.co/pages/garantiebeleid

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Klinkt niet goed allemaal

Klinkt niet goed allemaal

14 mars 2025

Hallo Bila,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet helemaal naar wens was. We willen graag begrijpen wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen verbeteren.
Kunt u ons meer details geven over uw ervaring? U kunt ons bereiken via contact@windgoofun.nl, en we helpen u graag verder.

I recently bought the Windgoo F20 bike

I recently bought the Windgoo F20 bike, and I couldn’t be happier! The bike is excellent—smooth to ride, well-built, and super comfortable. What I love most is that I can ride together with my girlfriend, making our trips so much more fun and enjoyable. Definitely a great purchase!

13 mars 2025

Hi Farhan,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled to hear that you're loving your Windgoo F20 and that it's adding more fun to your rides with your girlfriend. It's great to know the smooth ride and comfort are making a difference for you. Wishing you many more enjoyable adventures together! 🚴‍♂️✨

Happy riding!

accu's onbestelbaar.

accu's onbestelbaar.. nu zit ik met een fiets die niet gebruikt kan worden..

5 mars 2025

Hi Omar,

We're sorry to hear about this issue. Please share more details with us or reach out through our customer service team at contact@windgoofun.nl so we can assist you. We're here to help!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

update on my Windgoo Pro garbage 🗑️ bike…

update on my Windgoo Pro garbage 🗑️ e bike that never worked not one day since opening 🪟 the box 🎁 it never even went out through the door 🚪
so what did I do??? I gave it to a shop called Curry's as they do recycling of anything electrical

so I still stand by what I said a few years ago.. "Windgoo your e bikes are garbage 🗑️

2 years must of past by now so somewhere around 2022 I presume

I wouldn't even give this one star ⭐

27 februari 2025

Dear Simon,
We’re truly sorry to hear about your experience with the Windgoo Pro e-bike. Your feedback is important to us, and we sincerely regret that the product did not meet your expectations.

We strive to provide high-quality products and support to our customers, and we understand how frustrating it must have been to encounter issues from the start. While we wish we had the opportunity to assist you with troubleshooting or a resolution at the time, we respect your decision and appreciate you sharing your experience.

If there’s anything we can do to address your concerns, even now, please don’t hesitate to reach out to our support team. We’re always looking for ways to improve and would welcome the chance to make things right.

Windgoo Customer Support Team

De B3 is in mijn woning ontploft

De B3 is in mijn woning ontploft. Erge woningbrand waardoor de woning tijdelijk onbewoonbaar is. Ik probeer al een week contact op te nemen met Windgoo heb meer dan 20x gebeld en ben zelf langs de winkel geweest. De eigenaar geeft 0 op rekest. Er wordt steeds aangegeven dat je teruggebeld wordt en dat er spoedig mogelijk een oplossing komt. We zijn inmiddels een week verder. Niemand heeft nog een oplossing aangeboden en van hun zogenaamde afspraken komt er niks van. Ik zou niks hier bestellen. Klantenservice waardeloos. Zelfs als ze weten dat je tijdelijk dakloos bent geworden door hun fiets.

Update
De reactie die ze hierop hebben gegeven is een leugen. Het is inmiddels een maand geleden en er is nog geen contact opgenomen. Alle beloftes die ze hebben gemaakt zijn ze niet nagekomen. Waardeloze klantenservice die niet klaarstaat voor hun klanten!!

14 februari 2025

Dear cutomers,
We are deeply sorry to hear about this distressing incident and sincerely hope that you and your loved ones are safe. A situation like this is extremely serious, and we understand how frustrating and upsetting it must be.

We take safety concerns very seriously, and we want to ensure that this matter is properly addressed. Please reach out to us directly at [your contact email or phone number] with all relevant details so we can investigate this as a priority and work towards a resolution.

Your experience does not reflect the level of service we strive to provide, and we truly regret any lack of communication you have faced. We appreciate your patience and want to assure you that we are here to support you in any way we can.

Windgoo Customer Support Team

No customer care for recalled B20 bikes

Brought 2 of the windgoo b20 bikes which have been safety recalled due to the batteries catching fire while charging. I emailed windgoo and guess what no response!!! so I have 2 of these bikes I can no longer use. Awful customer service. Do not buy from this company!!!

16 december 2024

Ik ben er klaar mee…

Hallo maar dit duurt letterlijk gewoon 3/4 weken ik betaal letterlijk voor de ov op saldo nu al 50 euro betaald om mijn kind naar school te brengen als de fiets morgen niet komt ga ik gewoon een klacht indienen

5 december 2024

Hallo Maiyas,

Het spijt ons voor de slechte winkelervaring.

Omdat we niet zeker weten wat uw specifieke probleem is, heeft u de fiets gekocht in een Nederlandse offline winkel of online website en deze vervolgens ter reparatie aangeboden met aftersalesbehoeften, maar nooit een antwoord gekregen of wat?

Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we hopen ons best te doen om het te corrigeren.

Neem zo snel mogelijk contact op met ons serviceteam: contact@windgoo.nl.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

di mio figlio windgoo…

Al monopattino di mio figlio windgoo m12 è uscito l'allarme e2 cosa potrebbe essere?

21 november 2024

Salve,

Dove hai acquistato l'M12 e per quanto tempo lo hai utilizzato?

Il codice di errore E2 del display dell'M12 indica un guasto al circuito del motore. Devi controllare se il cablaggio del controller e del motore sono allentati o danneggiati e se ricollegarli può risolvere il problema.

Il modo più rapido è provare a recarti in un'officina locale per la riparazione. Un riparatore professionista potrebbe essere in grado di risolvere il problema per te.

Cordiali saluti,
Team di assistenza Windgoo

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

DONT BUY ANY WINDGOO BIKES BECAUSE YOU…

DONT BUY ANY WINDGOO BIKES BECAUSE YOU WILL NOT GET ANY SPARE PARTS FOR ANY OF THEM
I HAD RAIN PROBLEMS WITH MINE THE CONTROLLER FOT WET AND I CAN NOT FIND A SPARE ANY WHERE YOU HAVE TO DO MODE TO IT AND BUY A NEW CONTROLLER SO DONT GO TO WINDGOO FOE ANY SPARES BECAUSE THEY DONT HAVE ANY FULL STOP

2 november 2024

Hello Malcolm,

We are soooooo sorry about this happened.
And we found all of the warehouse stock which we didn't have B20 controller over 6 months ago, the UK warehouse didn't have products to sell.
If we have products or parts in stock that we will help you solve it asap.

Best Regards,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal niet tevreden over de Windgoo

In januari van dit jaar heb ik voor mijn zoon een Windgoo E20 Pro bij reseller 2Wheels Rijnsburg aangeschaft. Vanaf het begin hebben we problemen ondervonden met de fiets. De fiets valt constant uit onder het fietsen. Hij heeft de fiets al diversen keren ter reparatie gebracht, waarbij de fiets telkens ongeveer een maand weg was. Nu hebben we opnieuw problemen met het uitvallen van de Windgoo en na 2 weken te wachten op überhaupt een reactie.

Ik werk zelf in een bedrijf waarbij we met apparatuur te maken hebben en heb begrip voor mankementen en fabrieksfouten. Ik weet ook dat pubers soms niet altijd even voorzichtig zijn met hun spullen, en ik heb mijn zoon hierop aangesproken. Desondanks begint mijn geduld nu op te raken. Mijn zoon heeft hard gespaard om €1200 bij elkaar te krijgen voor deze fiets, maar hij heeft er nog geen maand normaal op kunnen rijden. De fiets is nog geen jaar oud en we zijn hem totaal drie maanden kwijt geweest voor reparaties.
Heel veel spijt dat we aan deze fiets zijn begonnen. Wij zijn (totaal) niet zo van de negatieve recensies, maar zijn het nu wel een zat. € 1200 euro weggegooid

18 oktober 2024

Hallo Richard,

Het spijt ons voor de slechte winkelervaring.

Voor bestellingen die binnen de garantieperiode vallen, biedt de verkoper after-sales services zoals reparaties. Als de verkoper je niet op tijd kan helpen met de reparatie, denk ik dat hij je ook de normale service na verkoop zal bieden.

Wij kunnen je technische begeleiding, ondersteuning voor accessoires en andere after-sales diensten bieden. Het zou het beste zijn als we klanten kunnen helpen het probleem op te lossen.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Voor mijn dochter een Windgoo B5 aangeschaft.
We zijn in de winkel wezen kijken en zijn daar goed opgevangen. Alles was mogelijk. Er is echt persoonlijk de tijd genomen voor ons en de gunfactor om hoe dan ook de aankoop te doen bij deze gepassioneerde mensen is tot stand gekomen. Leuke micro E-bike en nog solide ook. Alle toeters en bellen zitten erop en alles is via de app te regelen. Zeker een aanrader! Ik kijk naar het totaal plaatje. Bij de koop ervaring hoort ook dat stukje after-sales. Deze is ook uitstekend. Geen problemen bij het ruilen van accessoires en de wens van de klant staat duidelijk voorop. Ik zou hier zo weer een aankoop doen.

25 september 2024

Hallo Roger,

Bedankt voor uw eerlijke feedback over onze Nederlandse winkel gebruikers service, uw tevredenheid is onze hoop voor continue verbetering van ons product!

Klanttevredenheid is ook de hoop voor continue verbetering van onze service!

Als je nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten:)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een probleem met een windgoo…

Ik heb een probleem met een windgoo vouwfiets. Tot tweemaal toe via de klantenservice een bericht achterlaten. Maar nog steeds niets gehoord. Dit is al 3 weken geleden...

Ik zeg niet met deze prutsers in zee gaan.

5 september 2024

Hallo Pascal,

Sorry dat u een slechte winkelervaring heeft gehad.
Het lijkt erop dat uw bestelling niet via onze website is gekocht, we kunnen geen bestelgegevens over u vinden.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we willen ons best doen om het goed te maken.

Alles ok mit dem Akku läuft gut

Alles ok mit dem Akku läuft gut

23 augusti 2024

Hallo Klaus,

Vielen Dank für Ihre Bestätigung unserer Kundenbetreuung, Ihre Zufriedenheit ist unsere Hoffnung für die kontinuierliche Verbesserung unserer Dienstleistung und Produkt!
Wir hoffen, unsere Produkte können Reisekomfort zu Ihrer Arbeit und Leben zu bringen, genießen Sie Spaß:)
Alle anderen Fragen pls fühlen sich frei, uns wissen zu lassen.

Mit freundlichen Grüßen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I bought an electric bike.( E-20)

I bought an electric bike.( E-20)
Although there was a problem with the first shipment, it arrived undamaged in the second shipment. It seemed to be of very good quality, but it was too heavy for me. It was not possible for me to fold it and lift it or carry it up two flights. I reported this problem and they took the bike back and refunded the money. It took a month in total, but thank you for resolving it.

26 juni 2024

Hello Gulistan,

Thank you for your affirmation of our service, your satisfaction is our hope for continuous improvement of our product!
Any other questions pls feel free to let us know:)

Kind Regards,

Slecht Slecht Slecht

Wij hebben op 31 juli een windgoo b20 gekocht.. Helaas de zelfde dag retour gemeld omdat het niet was wat we verwachten. 1 augustus een mail gehad dat me retour formulier in goede orde was ontvangen en zij een retour hebben aangevraagd bij de werkplaats. Nu is het de 13e en ik heb nog niks gehoord. Tussendoor wel gebeld, u heeft een retour gemeld? Jaa dat klopt.. Oww we gaan erachter aan. Zelf zijn we elke dag wel aan het bellen en dan krijg je een Engelse aan de lijn die er niks van snapt! Heel frusterend! Ik heb nu net weer gebeld, weer een Engelse en of ik over een half uur wil terug bellen want dan zit er een nederlands persoon die het wel snapt volgens haar. We gaan over een half uur weer bellen😑 dus ben benieuwd!!

13 augusti 2024

Hallo Suzanne,

Het spijt ons dat we je een slechte winkelervaring hebben bezorgd.
Kun je ons vertellen waar je het hebt gekocht?
Je feedback is erg belangrijk voor ons en we willen ons best doen om het goed te maken.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sinds een half jaar een windgoo…

Sinds een half jaar een windgoo vouwfiets
Ben er erg blij mee
Maar in het begin reed het netjes 25km
Twee mnd later 24,8
Daarna 24,6
En nu 24,4
Volgen winkelier schijn de accu minder te worden
Maar het gaat wel snel achteruit

3 augusti 2024

Hallo Jacoline,

Bedankt voor je vriendelijke beoordeling van onze producten.
Batterijen zijn elektronische verbruiksartikelen. Het is normaal dat de levensduur van de batterij afneemt bij langdurig gebruik. Dit hangt ook samen met de lengte, het gewicht, de rijomstandigheden, enz. van de gebruiker. Het heeft geen invloed op het gebruik, maak je geen zorgen.
Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze officiële klantenservice:)

Geen oplossing voor probleem

Een E20 gekocht bij Windgoo.nl nog geen 10 km gereden, totaal geen ondersteuning meer.
2 keer een email gestuurd nooit geen antwoord gekregen wacht daar nu al 4 weken op

3 juli 2024

Hallo Leo,

Het spijt ons dat we je een slechte winkelervaring hebben bezorgd.
Kunt u ons uw bestelnummer of screenshot sturen om dit te controleren?

Met vriendelijke groeten,

Don't buy

Hi. Do not buy.
Check first if you can fix that bike in case if is broken.
I got 2.
Nobody can fix this kind of bike.
I send it email to this company and they don't care.

Don't waste your money.
Go in the normally shop.
See clearly what you are buying..
You can do a test as well...
They provide service and guarantee.
This company will never help you to fix your bike.

Contact me pls and i can show you all my history with this company.

They stilling

20 juli 2023

Hello Dorel,

Sorry for bringing you a bad shopping experience.
Seems like your order didn't purchased from our website, we can't find any order information about you.

The after-sales warranty service of each sales channel may be different. It is recommended that customers give priority to contacting the seller for after-sales service. We can provide customers with technical guidance, parts support and maintenance services, etc.

Your feedback is very important to us and we want to do our best to make it right.
Please contact our service team: contact@windgoo.co at your earliest convenience.

Best Regards,

De Windgoo B20 gekocht in Rotterdam

De Windgoo B20 gekocht in Rotterdam. Bij het uitpakken uit de doos al een flinke kras op het stuur. Daarnaast liep de achterrem aan. De accu kan enkel 3 km. Waarschijnlijk door een storing of dat de remmen aanlopen.

Uiteraard kan dit een fabrieksfout oid zijn. Daar kunnen zij ook niets aan doen. Maar dan heb altijd nog de manier waarop je dit oplost voor je klant. Ik vind dit ronduit triest, 1 ster is al teveel.

Contact gezocht met de klantenservice. Hun verzoek om video’s en foto’s te verzenden. Uiteraard dit ook gedaan. Vervolgens zijn we een week verder, toch maar even een mailtje gestuurd om te vragen wat er aan gedaan kan worden. Melding is doorgezet wordt aangegeven. Oftewel, ik ben al 2 weken aan het wachten op een antwoord en laat staan dat er al een oplossing bedacht wordt.

Vandaag opnieuw een mail gestuurd met het verzoek de fiets terug te nemen. De fiets deugt niet en kan niet gebruikt worden.

29 juni 2024

Hallo Oner,

Het spijt ons dat je een slechte winkelervaring hebt gehad.
Kunt u ons uw bestelgegevens geven om het specifieke probleem op te vragen?
Omdat we je bestelgegevens niet hebben opgevraagd op de website, kan het zijn dat het product niet op onze officiële website is gekocht. We hebben onze eigen merkwinkel in Rotterdam. We helpen je graag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Je feedback is erg belangrijk voor ons en we hopen ons best te doen om het te corrigeren.
Neem zo snel mogelijk contact op met ons serviceteam: contact@windgoo.co

Zeer slechte ervaring

Ik kocht een fiets voor mijn dochter ter gelegenheid van haar verjaardag op 3 juni. Ik kocht hem op 22 april en hij was beschikbaar op de website als model B20 7.5 Ah met nummer 1560. Ik stuurde ze op 12 mei een e-mail om te vragen waarom er vertraging was. Ze vertelden me dat het model dat ik had besteld op dat moment niet beschikbaar was, hoewel het beschikbaar was toen ik betaalde. Ze vroegen me om even te wachten, dus ik wachtte van 22 april tot 25 mei, maar er veranderde niets, ook al had mijn dochter dat model van het begin af aan exclusief gekozen. Daarna gaf ik het op en kozen we voor een ander model, de B20 6.0 Ah. Een medewerker vertelde me dat dit model beschikbaar was, maar ik kon het niet op de website vinden. Ze verzekerde me echter dat het aanwezig was. Ik was een beetje blij, hoewel de verrassing was vertraagd en we de fiets nog steeds niet hadden ontvangen. Na enige vertraging kwam de fiets eindelijk aan en mijn dochter was enthousiast, maar we waren geschokt toen we ontdekten dat de fiets beschadigd was:de zadelpen kan niet in het frame worden geplaatst. Bovendien lijkt het erop dat de fiets eerder door iemand anders is geretourneerd, wat de indruk wekt dat ik geen nieuwe fiets heb ontvangen.
Ik stuurde ze tien minuten later een bericht om te informeren naar de situatie, maar tot op heden is de fiets nog steeds bij me
Deze situatie heeft mij veel ongemak en frustratie bezorgd.

Van 22 April tot 1 Juli en het probleem niet opgelost echt jammer.
Bij het contact opnemen met hen over het terugsturen van de fiets, vroegen ze me om de fiets naar het dichtstbijzijnde afleverpunt te brengen, alsof ik degene was die dit allemaal had veroorzaakt. Vervolgens stemden ze ermee in, op voorwaarde dat ik de hele dag thuis zou blijven omdat ze de bezorgtijden(Dpd) niet konden specificeren. Hierdoor verloor ik een werkdag. Dit alles naast de klantonvriendelijke behandeling, alsof ik de fiets voor de helft van de prijs had gekocht of gratis had gekregen.

Ik heb de hele dag thuis gewacht in afwachting van iemand die de fiets zou komen ophalen, maar er is niemand gekomen, mijn dochter is erg verdrietig.

22 april 2024

Hallo Salma,

Sorry voor de slechte winkelervaring.
Waar heb je het gekocht?
We kunnen geen bestelinformatie over je bestelling vinden op onze CO-website.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.