Konkursregisteret 09.04.2025 Organisasjonsnummer 932 276 739 (WILDFIT AS) Konkurs - innstilling av bobehandlingen Ved OSLO TINGRETT er bobehandlingen innstilt i boet til: Navn/... Se mer
Wildfit
Det här tycker kunderna
Bestilte proteinpulver og fikk ingen sporinginformasjon, noe jeg synes var rart. Mailet og fikk etterhvert svar om at det var forsinkelser pga lagerflytting og fikk en 50% rabattkode på neste bestilli... Se mer
Dette er ren svindel. Etter bestilling, får du en e post med at du får en rabatt kode ved neste bestilling som plaster på såret for at de har fått inn mange bestillinger på engang og at det tar... Se mer
Skulle tydeligvis sjekket litt mer her før jeg bestillte fra disse... Bestillte fra disse for 6 dager siden. Ingen bekreftelse på hverken sms, mail eller fra fraktpartner.... Har sendt 3 mailer, men f... Se mer
Helt enig med resten
Helt enig med resten. Varene kom etter tre uker, selvom jeg da hadde sendt 4 !!!’ mailer. To for å kansellere, da jeg bestilte fra annen leverandør. Kom uansett de. Skal ALDRI handle der mer.
Dårligste jeg har handlet hos på svært…
Dårligste jeg har handlet hos på svært lenge! Bestilte en PWO fra Wildfit den 13.august. Fikk beskjed 15. august at den var på vei til posten - og var ikke før den 30. august (!!!!) at den ble overlevert til posten. Så tar det én ukes tid ekstra for å få den levert fra posten og til meg. Har kontaktet wildfit regelmessig og etterspurt, og de har alltid brukt svært lang tid på å svare meg før de bare avfeier det med en halvhjertet beklagelse og «den er nok rett rundt hjørnet!». Eneste beklagelsen jeg får er at jeg får en rabattkode på 10% for neste kjøp hos dem (!) (dårlig salgsteknikk å gå ut ifra at en ufornøyd kunde faktisk kommer tilbake for å handle igjen) - NESTE kjøp blir absolutt ikke hos Wildfit for å si det sånn.
Styr unna.
Scam
Akkurat som alle de andre som har skrevet her, fikk aldri varen. Styr unna
LØGNERE
Og løgner! Etter å ha lagt inn en bestilling, fikk jeg et sporingsnummer og en kjøpsgodkjenning, men neste dag fikk jeg en e-post fra noen som heter Nicolay Baardseth Beklager for en forsinkelse og tilbyr en 10% rabatt. Han hevdet pakken var rett rundt hjørnet og skulle sendes neste dag. Men jeg venter fortsatt. Jeg sendte ham igjen, og han fortalte meg at han mistet pakken og sendte en annen. Heldigvis bruker jeg Klarna til å rapportere ham og stoppe betalingen.
Lureri!
Bestilte varer hos Wildfit tidlig i august. På posten sporing står følgende å lese "[%AVSENDER%] har meldt at en pakke er på vei. Sporingen oppdateres så snart den er registrert hos oss." dette har vært uforandret i 3 uker. Jeg har skrevet til kundeservice 3 ganger og får til svar at varene er "rett rundt hjørnet" Fremstår mer og mer som pengene jeg har betalt må ansees som tapt. da ingenting skjer etter ca 3 uker med venting. Fremstår som lureri/svindel hele greia! STYR UNNA!
Kjempe fornøyd😍
Jeg bestilte mikroskive vekter og jeg ble kjempe fornøyd! Beste pris på markedet, pakken kom raskt og produktene var bra😍 Bestiller igjen neste gang jeg trenger noe lignende.
Vare aldri sendt...
Bestilte en vare som ble meldt sendt dagen etter, men dukket ikke opp som mottatt av Posten i sporingen. Da jeg spurte kundeservice to uker senere fikk jeg én setning som svar; den var like rundt hjørnet. Etter tre uker er forsendelsen fortsatt ikke hos posten, og jeg måtte ta en refusjon.
Styr unna
Styr unna! Markedsfører med «superrask levering». Etter èn uke etterlyste j bestillingen min, fikk til svar at pakken nå var levert Posten og var på vei. Etter nærmere to uker fikk j melding av Posten: pakken var nylig (og for sent) innlevert. Måtte forvente ytterligere forsinkelse på levering. Når pakken omsider nådde meg etter 3-4 uker så manglet et produkt! Jeg dokumenterte og etterlyste via mail. Siden har det vært stille fra Wildfit, får ikke respons. Bestiller ikke her ifra igjen. Uærlig og useriøst hele opplegget!
Nekter og ordne opp etter seg og gidder…
Nekter og ordne opp etter seg og gidder ikke svare,Nicolay Baardseth har stjelt og svindlet for i underkant 2400kr!! Hvordan I helvete kan google anbefale denne dritten her!??!!
Det er svindel!!!
Det er svindel!!!
Jeg bestilte en ting på butiken og det ble ikke sendt i 2 uker!!! Er det superrask levering???
Kundeservice svarte ikke på e-mail ( jeg skrevet 2 ganger).
DET ER DÅRLIGSTE BUTIKK I HELLE NORGE!
JEG KJØPE ALDRI HER!
Styr unna
Skjønner jeg har hatt litt hell men uhell. Jeg fikk bare deler av pakka. Prøvd å kontakte de, får intet svar.
Varen kom aldri
Varen kom aldri, kontaktet de da sa de at Bring hadde mistet pakken, de skulle sende ny, ikke fått, sendt de 3 Mail igjen etter dette hvor de ikke svarer på.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.