Wildfit

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Konkursregisteret 09.04.2025 Organisasjonsnummer 932 276 739 (WILDFIT AS) Konkurs - innstilling av bobehandlingen Ved OSLO TINGRETT er bobehandlingen innstilt i boet til: Navn/... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte proteinpulver og fikk ingen sporinginformasjon, noe jeg synes var rart. Mailet og fikk etterhvert svar om at det var forsinkelser pga lagerflytting og fikk en 50% rabattkode på neste bestilli... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dette er ren svindel. Etter bestilling, får du en e post med at du får en rabatt kode ved neste bestilling som plaster på såret for at de har fått inn mange bestillinger på engang og at det tar... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Bør anmeldes - svindler

Selskapet drives av en 23 år gammel mann uten reell drift. Jeg har heller ikke fått varene og har purret. Vi får se om varene eller pengene kommer i retur, hvis ikke så går det nok mot en privat anmeldelse, da både selskapet og han selv er ansvarlig for dette. Styr unna!!!

11 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Please IKKE kjøp fra dem det et søppel…

Please IKKE kjøp fra dem det et søppel firma .
Jeg har kjøpt prudokter fra dem nå er 4 uker snart jeg har ikke fått noe fra de.
Sendt par mailer fikk svar på en at de.
beklager sender din bestilling snart ,svaret de.
nå er 3 uker etter det og forsatt venter jeg .
ALDRI handler jeg mer hos dem.

27 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

The guy who owns this enterprise…

The guy who owns this enterprise WildFit is called Nicolay Baardseth. I still have not received any answers from Customer service/his company/him. The money has disappeared in a black void.... no goods received. But let us get him know us!!!

7 oktober 2024

Bestillte for 4 uker siden

Bestillte for 4 uker siden, ikke fått noen informasjon om sporing og ingen svar når jeg sender Mail om å få tilbake pengene mine, betalte med kort så di pengene er vell borte… ikke bestill!

6 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I send to them 900 kroners they said…

I send to them 900 kroners they said will send me the product I didn’t get anything , than I try to contact them again and I wait for answer , it’s a scam , but I have someone who work in police department than they will fix that scam markets , they said the same bulshit I will get 50% discount never trust this fake website

6 oktober 2024

I really want to give 10 minus stars

I really want to give 10 minus stars. I ordered on 29 Aug and 3 days later I sent email after I realised that I did not get any confirmation. No answer at all, though I tried to send another 2 emails. Luckily, my payment is through Klarna. I asked Klarna to pause payment. The day later, got email from Wildfit said the package was sent. I sent e-mail to ask "tracking", NO ANSWER at all. On 23 Sep, got email to apologise bla bla bla and gave 50% off for next purchase. NO thanks! NEVER AGAIN.

29 augusti 2024

Fortjener null stjerne

Fortjener null stjerne. Bestillte for 4 uker siden -for ikke vare, ingen oppdatering og ingen svar fra kundeservice. Lurer på om dette er et reelt nettsted? Advarer all å handle hos Wildfit.

23 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skulle tydeligvis sjekket litt mer her…

Skulle tydeligvis sjekket litt mer her før jeg bestillte fra disse... Bestillte fra disse for 6 dager siden. Ingen bekreftelse på hverken sms, mail eller fra fraktpartner.... Har sendt 3 mailer, men foreløbig ingen svar. Etter å lest disse anmeldelsene under ser jeg at dette kommer til å bli en skuffende opplevelse... Her kommer jeg til å følge opp av prinsipielle grunner.

13 september 2024

Useriøs nettbutikk hele veien

Useriøs nettbutikk hele veien. Fikk faktisk den første pakken jeg bestilte, men det tok flere uker før den kom.

Tenkte jeg skulle teste en bestilling til, men det skulle jeg ikke ha gjort. Har gått 2 uker uten å ha fått sendingsbekreftelse.

Svarer heller ikke på mail...

8 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Disse her fortjener virkelig ikke en…

Disse her fortjener virkelig ikke en stjerne her en gang! Forbanna tull hele greia. Bestilte 29. August. Fått ordrebekreftelse, pengene er trukket, men ikke fått noen sporing. Som alle andre sier her er dette useriøst og ingen svar å få når man purrer på via mail.
For all del ikke bestill noe hos disse, hvis du ikke har lyst å gamble på at du en dag får det du har betalt for! Her er det noen som burde kontaktet Forbrukerrådet og fått stengt ned denne nettbutikken!

7 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestille 28 august enda ikke fått…

Bestille 28 august enda ikke fått sporing nummer og kundeservice svarer ikke.
Så ordren min blir nok aldri sendt eller tror jeg ikke kommer til å motatt noe man har betalt for. Kjeltringer er hvist de.
Ser seriøse ut ,men så feil kan man ta!

28 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.