Købte en Hario Switch Immersion Dripper, som gik i stykker ved første almindelige brug. Kontaktede kundeservice, som fra start afviste reklamationen og henviste til forkert brug, uden at ha... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte en espresso kande med hul i bunden. Skulle selv betale 69 kr for at returnere produktet, for at han kunne se om der var fejl i, Han godkendte reklamationen og sendte en ny. Men de 69 kr skal han... Se mer
Jeg har tidligere givet Wiingreencoffee 5 stjerner, fordi deres kaffe kan være rigtig god. Desværre har jeg som andre herinde nu også haft en oplevelse med deres såkaldte "kundeservice". Jeg skri... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid flot udvalg af kaffe
Altid flot udvalg af kaffe - også i grønne bønner. De fleste bønner har en udførlig beskrivelse med region/estate, høstår, cupping score osv.
De par gange jeg har haft spørgsmål har han svaret lynhurtigt.
Man kan altid regne med Wiingreen Coffee!
Jeg elsker kaffe og holder af at prøve lidt forskelligt. Også andre hjemmesider og butikker. Men hver gang vender jeg tilbage til Wiingreen fordi det simpelthen bare er høj klasse og kvalitet lige efter mit hoved.
Lækkert udvalg af kaffe og diverse relaterede produkter samt super service og hurtig levering. Har endda skrevet til Thomas selv med nogle spørgsmål som han lynhurtigt svarede på.
Et sted jeg bare elsker at handle. Tak for en dejlig oplevelse hver gang.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Kan klart anbefales
Jeg har efterhånden prøvet 12…
Jeg har efterhånden prøvet 12 forskellige bønner til filter fra wiingren, og han skuffer aldrig. Fantastisk kaffe hver gang.
God kaffe
Har nu bestilt kaffe et par gange og det fungerer fint. Kaffen er god og nyristet og den bliver leveret til tiden
God service og rigtig lækker kaffe
God service og rigtig lækker nyristet kaffe. Kan kun anbefales
Professionel og gennemgribende viden.
Der er lagt sjæl i arbejdet.
Gode kvalitetsprodukter og frem for alt FRISK ristet kaffe i modsætning til andre mindre risterier er deres kaffe rent faktisk friskristet og ikke en måned gammel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.