Werkschoenen aangekocht op 12 februari, we kregen netjes een factuur maar de schoenen kwamen maar niet. Telefonisch onbereikbaar, via de mail geen reactie. We hebben aangifte gedaan bij de politie... Se mer
Företaget har svarat
Goede communicatie en levering was vlot. Had een vraag over een schoen en deze is snel beantwoord. Levering binnen 2 dagen (ik heb na 16:00 mijn bestelling geplaatst).
Ondanks het slechte weer, toch snel bezorgd! Erg blij met mijn nieuwe laarzen :) Ook kudo's naar de DHL bezorger trouwens, die ondanks sneeuw en gladheid op tijd bij ons was.
Företaget har svarat
Goede service, snelle levering. Probleem met DHL, werd zeer snel opgelost door werkschoen medewerker.
Företaget har svarat
Wanneer u een paar veiligheidsschoenen van ons koopt, garanderen wij u de grootst mogelijke tevredenheid, service en kwaliteit waarop u kunt rekenen. Beleving is alles. Gewoon en eenvoudig. Onze belangrijkste focus is het bieden van een uitzonderlijke klantenservice en veiligheidsschoenen voor onze klanten. Sinds mei van 2025 heeft Werkschoen.nl nieuwe eigenaren, die met veel enthousiasme en toewijding verder bouwen aan het succes van het bedrijf. Met nieuwe energie blijven we inzetten op kwaliteit, service en innovatie. Bij Werkschoen.nl zijn we erg trots op de service die we bieden, de producten die we aanbieden en de reputatie die we hebben als leider op het gebied van werkschoenen. We bieden een verscheidenheid aan merken, waaronder CAT veiligheidsschoenen, GriSport, Timberland Pro, Puma, Buckbootz en diverse andere. Verschillende opties in technologie zijn beschikbaar voor veiligheidsschoenen, waaronder slipvast, elektrisch gevaar, waterbestendig, geïsoleerd, industriële veiligheidsschoenen en composiet neus. Dankzij het netwerk van fabrikanten hebben wij toegang tot alle technologieën en producten die u nodig heeft. Wij hechten veel waarde aan het leveren van de nieuwste comfortfuncties en veiligheidstechnologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke schoenen hebben tijdens hun werk! Bedankt voor uw steun en uw vertrouwen. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst met u samen te werken.
Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Werkschoen.nl
In de ochtend besteld, in de middag een track en trace. Andere ochtend mijn schoenen binnen. 👍👍

Svar från Werkschoen.nl
Goede service, snelle levering.
Probleem met DHL, werd zeer snel opgelost door werkschoen medewerker.

Svar från Werkschoen.nl
Ik heb mooie wandelschoenen gekocht voor een goede prijs en met 2 dagen had ik ze in huis

Svar från Werkschoen.nl
Er wordt goed met je meegedacht wanneer artikelen niet meer voorradig zijn. Er wordt een alternatief aangeboden.

Svar från Werkschoen.nl
Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden van transport.
Ook zijn de werk schoenen correct verpakt.

Svar från Werkschoen.nl
Er zitten verkeerde schoenen in de doos maat41 besteld, en er zit maat 43 in. En dan stuur je ze terug moet je ook nog retour kosten betalen.

Svar från Werkschoen.nl
Overzichtelijke webshop, goede kwaliteitsproducten, snelle levering

Svar från Werkschoen.nl
Bedrijf was behulpzaam met het antwoorden van mn vragen.
Snelle levering, goede service

Svar från Werkschoen.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.