Varning för Wekeepitsafe! jag vill varna för detta företag, de håller inte vad de lovar, undvik att signa upp för denna tjänst! de håller inte vad de lovar och är i stort sätt omöjliga att... Se mer
helt okej
Jag betalade 19 kr för att få ett par Adidas skor men ringde dom efter några dagar och fick då veta att skorna var Slut i lager. Blev väldigt besviken men fick istället ert par converse skor. Så helt utan premie blev jag inte.
Lång leverans
Generös sida, men kanske lite sen leverans. Jag fick inte så bra svar från dom när jag skrev till dom heller, men annars var det en bra sida. Och ursäkt bad dom om för leveransen!
Fel välkomstgåva
Blev utlovad en iPad men fick en android tablet. Dock snabba på att svara via mail och fick gåvan fort.
Ingen bluff, läs avtalet och stå på dig
Provade deras "tjänst" i 7 dagar för 49 kr och blev utlovad 2 st Lenovo Smartphone. Avslutade abonnemanget för att undvika ytterligare kostnader. Efter ett 20-tal mail med "kundtjänst" och hot om polisanmälan så dök gåvan upp, 5 månader efter beställningen. Så de håller vad de lovar, om än med lite påtryckning :)
Toppen!
Detta företag håller vad de lovar i sin marknadsföring och det är det mycket värt.
Blev lite problem med min välkomstpressent som var restnoterad men det löste sig till sist på ett smidigt sätt genom att de erbjud mig en Android tablet istället.
Tummen upp för WeKeepItSafe kanon tjänster!
Helt ok!
Beställde en 7 dagars provperiod med en minilaptop som gåva. Det tog lite tid och efter en del mejlande till dom så kom en utlovad gåva med posten. Dock inte en minilaptop men en surfplatta så ja man får väl anse det som ok i alla fall. Dock blev sonen besviken då den var till honom. Så min bedömning är att dom försöker hålla vad dom lovar men kanske inte lyckas fullt ut med att hinna med. Så ha tålamod och kolla med dom mellan varven hur det ser ut så löser det sig till sist.
Säkert!
Jag tycker att detta företag verkar hålla vad de lovar i sin marknadsföring och det är mycket värt. För ryktet omkring ett företag som vill sälja saker är faktiskt bland det viktigaste man kan ha! Och där ligger Wekeepitsafe i topp enligt min mening.
Lurendrejeri!!!
Nästan gratis för nån billig produkt, sen efter 7 dagar så kostar det 299 kr/månaden om man missar att säga upp sig. För att få den billiga produkten så var man tvungen att bekräfta sin adress. Men inte kom det någon produkt heller. Först efter ett flertal telefonsamtal så kom det något. Nä, lägg er tid och pengar på något annat. Det är inte värt det!!! Alldeles för mycket krångel!!!
totally fucked up!
Bedrövligt dåligt. Dom utnyttjar att folk inte förstår vad dom registrerar sig för. Man tror att man betalar 19 kr för ett par Nikeskor. Sen måste man tydligen "godkänna 'välkomstgåvan' " (??) inom 7 dagar på något vis för annars får man inga skor, men däremot ett medlemskap för 299 kr per månad!!
Varning för Wekeepitsafe
De håller inte vad de lovar och är i stort sätt omöjliga att få kontakt med.
Telefonnumret de har på sin hemsida fungerar inte och de svarar inte på mailen.
Lång leveranstid men i övrigt bra
Tog ganska lång tid innan jag fick min vara, men verkar för övrigt vara ett bra företag.
De var lätt o enkelt o säga upp samt snabbt svar via melj behövde bara vänta en dag på svar
fick min gåva rätt så snabbt
Varning för Wekeepitsafe!
Varning för Wekeepitsafe!
de håller inte vad de lovar och är i stort sätt omöjliga att få kontakt med.
Telefonnumret de har på sin hemsida fungerar inte och de svarar inte på mailen.
Det är inte det bästa men inte det sämsta heller
Jag tycker att min önskemål av företaget gick fram efter mycket men och om.
Lite dåligt med att nå de och dessutom pratade inte personalen på support svenska vilket gjorde det svårt med kontakt med personalen.
Det kan alltid bli bättre.
Jag är nöjd med WeKeepltSafe.
Jag tycker att det gick bra med att använda WeKeepltSafe.
njaa.
detta var nog mest ett sätt att tjäna snabba pengar för detta bolag. de var extremt snabba med att dra 299kr från kontot, å detta innan man ens fått inloggning till sidan så man inte kunde göra sig en uppfattning om hur deras fil-lagringstjänst funkade.
e lovade ett par nya Nike-skor som jag inte såg röken av förrän 4 månader senare. de skulle komma nån vecka efter.
dålig service
Det tog mer än två månader att få den utlovade välkomstgåvan (nike skor). Jag har under dessa två månader kontaktat dom ett antal gånger men inte fått något svar alls. Som tur var lät jag inte prövo-tiden övergå i en betal-period så jag har bara förlorat 19SEK.
Bra service
Bra att veta att det finns sådana företag.Där man kan spara sina filer den dagen man behöver det
Långsam leverans
Det tog flera månader innan jag fick min välkomstgåva men det var den utlovade så på så sätt var det ok.
Själva tjänsten fungerar tillfredsställande.