FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra den her forretning, der findes mange andre fantastiske steder man kan blive tatoveret hvor man faktisk bliver tatoveret, og ikk bare mister sine depositum... men har hørt lid... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Casper sælger sine forløb til mindreårige og folk med kognitive vanskeligheder. Fuldt ud bevidst - til 25.000,-!! I øvrigt er hans handelsbetingelser ulovlige! HAN SKAL STOPPES!!!!!

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg sætter 1 stjerne men KUN fordi jeg ikke kan trykke på 0!!! Magen til hustler, misbruger både af elever OG Coke i arbejdstiden er aldrig set. Ubehageligt menneske som snyder med depositum og forlæ... Se mer

Företagsinformation

1. Klass
  2. Läroanstalt

Skrivet av företaget

Jeg har desværre været under angreb fra en stor online gruppe, som samlet set har lavet 100+ negative falske anmeldelser, med folk som ikke har nogen erfaring med mit forløb. Trustpilot gør ingenting ved det. Så vil man gerne købe mit forløb, men er i tvivl på grund af de falske anmeldelser, så kan man gøre følgende: 1. Se min hjemmeside med mere end 20+ elever der står frem på video og skrift, omkring deres ærlige oplevelse med mit forløb 2. Min instagram med mere end 100+ resultater og flere elever som står frem 3. Min youtube med mange videoer og opkald med mine elever 4. Man er også velkommen til at kontakte mine elever som er stået frem, med eventuelle spørgsmål omkring forløbet, hvis man overvejer at starte Har man spørgsmål omkring mit forløb: Så er man altid velkommen til at skrive!

Kontaktuppgifter

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utroligt godt og velformuleret kursus

Utroligt godt og velformuleret kursus. Videoerne er vitterligt Casper der forklarer fra A til Z, hvordan man får succes og kunder med det freelance skill man vælger. Casper har også lagt små challenges i kurset, som gør du rykker dig i den rigtige retning, for at opnå dine mål. Casper er altid til rådighed, og svare overraskende nok samme dag, man skriver til ham oftest.

Kan klart anbefale kurset🔥💪🏻🫡

1 januari 2024

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Tak for din anmeldelse Elias! Fedt at høre fra nogen som rent faktisk har erfaring med forløbet, og ikke alle de her falske anmeldelser🙌🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selvfølgelig det bliver ikke nemt men…

Selvfølgelig det bliver ikke nemt men der er en ting jeg ved han er 100 % klar til at hjælpe dig for du når din mål

14 juni 2024

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Tak for din anmeldelse Sherin! Dejligt at høre fra folk som rent faktisk har erfaring med mit forløb, og ikke de her mange falske anmeldelser🙌🏼

Min mening om Casper Krauses forløb

Jeg er ny i Caspers forløb men jeg kan allerede nu sige at jeg synes det er et godt forløb. Jeg er selv en der lære meget visuelt og derfor synes jeg at det er mega godt at det er den still caspers forløb er struktureret. Jeg har selv fået rigtig meget ud af forløbet indtil videre jeg synes specielt det mindset modulet har hjulpet mig rigtig meget. Jeg er stille og roligt begyndt og få mere struktur på grund af det. Jeg synes også Casper gør meget ud af og prøve at gære selve business delen så simpel som muligt men hvor man stadig for det hele med.
Jeg har haft et par snakke med Casper og videoopkald og en del beskeder. Han er altid mega sød og forstående. Han tjekker også op på en og høre hvordan det går, og svare altid hurtigst muligt. Selv da jeg var i eksamens periode spurgte han også ind til hvordan det gik med det og business delen og ønskede mig held og Lykke til eksamen. Så jeg har personligt kun gode erfaringer med forløbet og Casper som person. Så jeg kan overhovedet ikke forstå folk der mener at det er svindel eller har andre negative ting og sige. Det må bare være uvidenhed

13 juni 2024

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Tak for din anmeldelse Kathrine! Så dejligt at få anmeldelser herpå af nogen som RENT FAKTISK har prøvet mit forløb, og ikke en af de her falske anmeldelser! Så tak og glæder mig til fortsat at følge med i din udvikling igennem forløbet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den absolut bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Den absolut bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Casper Krause formår virkelig at formidle alt hans erfaring ned til det simpleste, mest let-forståelige produkt.

Casper er der hele vejen og er aldrig for busy til ikke at hjælpe en på vej hvis man har spørgsmål eller er gået i stå.

Jeg sidder i dag med 3 kunder og kører 25-35 tusind ind om måneden. Det er pænt luksus, not gun lie.

Det tog selvfølgelig lidt tid at komme fra start, men der er ingenting som kommer let.

Tusind tak for dig Casper.

Du har ændret mit liv!

11 januari 2024

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Tusind tak for din anmeldelse Julie! Du gør det utroligt godt og det er en fornøjelse at have dig som elev

Super dybdegående forløb

Super dybdegående forløb. Jeg er overrasket over hvor tilgængelig Casper er. Jeg kan altid komme i kontakt med ham hvis jeg har spørgsmål - 5 stjerner herfra

13 juni 2024

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre

Sand fornøjelse at have dig i forløbet!

Bedste Freelancer kursus!

Caspers freelancermesterklasse har virkelig gjort en forskel for mig. Han deler en masse brugbare strategier, forretningsmodeller og skabeloner, som er lette at gå til og fungerer godt.
Casper er altid klar til at hjælpe hurtigt, når man har brug for det, og det er virkelig godt! Han er ikke bare en mentor, men også en ven, som støtter og opmuntrer hele vejen igennem.
Med hans hjælp har jeg fået mine første kunder, noget jeg ikke kunne have klaret uden hans vejledning.
Så kæmpe anbefaling, hvis du går med drømme om at kunne arbejdre fra hvor som helst i verden, og hvis fu klar til at tage handling! 😄

2 februari 2024

Hej Bilal,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft glæde af Freelancemesterklassen, og at strategierne og skabelonerne har hjulpet dig med at få dine første kunder. Det betyder meget for mig, at du ser mig som en ven og støtte.

Gennemarbejdet forløb

Gennemarbejdet forløb, elsker den 1-1 coaching som tilbydes igennem hele processen - Det gør kun at man er mere motiveret.

3 juni 2024

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du fandt det værdifuldt, og jeg sætter stor pris på din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Haterne har sku bare ondt i leveren over Caspers succes

Hej derude, mit navn er Cecilie, 19 år.

Jeg har været en del af Casper Krause’s Freelancemesterklasse i 4 måneder knap og nap, og jeg har aldrig oplevet et menneske med så stor overskud til at hjælpe sine elever en til en.

Casper Krause’s mesterklasse burde enhver ung person tage del i, for han gør det så nemt og overskueligt og især mig har han hjulpet ekstra, da jeg har været i nogle økonomiske og mentale problemer hen ad vejen.

Kæmpe tak til dig Casper🙌

Hvis nogen vælger at lytte på disse nye hatere, burde du nok lige tænke over hvorfor. For jeg har på fornemmelsen at der sidder nogen derude og har ondt i leveren over at et ungt menneske som Casper, tør give alt og hjælpe andre unge med at slippe ud af er korrupt 9-5 job.

Vi unge, vi skal da tage imod den fantastiske hjælp Casper tilbyder os til at få et bedre liv selv…Casper er 1 ud af mange eksempler sammen med hans elever på at det er muligt.

Mvh. Cecilie, stolt elev under Casper’s freelancemesterklasse

Hej Cecilie,

Jeg er virkelig stolt af dig og den rejse, du har været igennem. Det betyder meget for mig at høre, at du har fundet støtte og vejledning i Freelancemesterklassen, især i en svær tid. Din styrke og vilje til at forbedre din situation er virkelig inspirerende.

Det er en stor glæde for mig at kunne hjælpe unge som dig med at finde nye muligheder og skabe et bedre liv. Jeg er taknemmelig for, at du har delt din oplevelse, og jeg ser frem til at følge din fortsatte succes.

Mange hilsner,

Casper har givet mig gratis information i 1,5 år

Jeg har nu kendt Casper i 1,5 år og jeg har fulgt hans rejse gennem sociale medier og han har fulgt min. Han har givet mig så meget gratis information som flere havde betalt flere tusind kr for, fordi han kunne se noget specielt i mig, han vidste at jeg havde noget specielt i mig som jeg skal udnytte fuldt ud via sociale medier. Han går efter at hjælpe mennesker i alle aldre med at få et liv med masser af frihed og kunne arbejde hvor i verden man har lyst til. Casper fortjener så meget credit at i ikk ved det!

Hej, Tobias

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at du har fundet værdi i den information og støtte, jeg har delt med dig. Jeg tror på, at du har stort potentiale, og jeg er glad for at kunne hjælpe dig med at udnytte det fuldt ud.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er en nuværende elev hos Casper

Jeg er en nuværende elev hos Casper. Hans timer har hjulpet mig rigtig meget og han er super dygtig til sit arbejde. Han er super flink med god energi. Han lytter til sine elever og hjælper dem med alt han kan også når man er i en svær tid. Han kan klart anbefales fra min side af. Bedste coach nogensinde!

Hej,

Tusind tak for din anbefaling! Det betyder meget for mig at høre, at du har fundet værdi i forløbet.

rigtig support

hey det kan kun anbefales det her forløb herfra Han giver dig så meget værdi som du kunne bruge to freelance så alle dem klovne der skriver falske anmeldelser der ikke Passer ikke stole på det du får virkelig noget ud af det

Hej, Brian

Tusind tak for din støtte og anbefaling! Det betyder meget for mig at høre, at du har fundet værdi i forløbet. Jeg sætter stor pris på din opbakning mod de falske anmeldelser.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.