Hold jer langt væk fra den her forretning, der findes mange andre fantastiske steder man kan blive tatoveret hvor man faktisk bliver tatoveret, og ikk bare mister sine depositum... men har hørt lid... Se mer
FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Det här tycker kunderna
Casper sælger sine forløb til mindreårige og folk med kognitive vanskeligheder. Fuldt ud bevidst - til 25.000,-!! I øvrigt er hans handelsbetingelser ulovlige! HAN SKAL STOPPES!!!!!
Utroligt godt og velformuleret kursus. Videoerne er vitterligt Casper der forklarer fra A til Z, hvordan man får succes og kunder med det freelance skill man vælger. Casper har også lagt små challen... Se mer
Företaget har svarat
Jeg sætter 1 stjerne men KUN fordi jeg ikke kan trykke på 0!!! Magen til hustler, misbruger både af elever OG Coke i arbejdstiden er aldrig set. Ubehageligt menneske som snyder med depositum og forlæ... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jeg har desværre været under angreb fra en stor online gruppe, som samlet set har lavet 100+ negative falske anmeldelser, med folk som ikke har nogen erfaring med mit forløb. Trustpilot gør ingenting ved det. Så vil man gerne købe mit forløb, men er i tvivl på grund af de falske anmeldelser, så kan man gøre følgende: 1. Se min hjemmeside med mere end 20+ elever der står frem på video og skrift, omkring deres ærlige oplevelse med mit forløb 2. Min instagram med mere end 100+ resultater og flere elever som står frem 3. Min youtube med mange videoer og opkald med mine elever 4. Man er også velkommen til at kontakte mine elever som er stået frem, med eventuelle spørgsmål omkring forløbet, hvis man overvejer at starte Har man spørgsmål omkring mit forløb: Så er man altid velkommen til at skrive!
Kontaktuppgifter
Förenade Arabemiraten
- torp.casper@gmail.com
- webinar.freelancemesterklasse.com
Casper fortjener det
Jeg er selv i gang med Caspers kursus, og det har virkelig været en positiv oplevelse. Det bliver hurtigt klart for en, at Casper er en ekspert inden for sit felt og brænder for at dele sin viden og hjælpe andre.
FALSKE ANMELDELSER
Storsvindler der snyder helt unge mennesker. Tro mig, det er ikke noget der giver dig værdi. Han har oprettet en ny Trustpilot for at skjule hans tidligere anmeldelser.

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Fantastisk Kursus og rigtig godt Mindset modul.
Jeg valgte at starte i Caspers mentor forløb for godt og vel en uge siden. Jeg var (ligesom mange andre) rigtig skeptisk ved at tag det her valg. Men efter en rigtig god snak med en af hans kollegaer og ham selv. Så var jeg 100% sikker på det her var det rigtig valg. Jeg er nu en uge inde i forløbet og har lige afsluttet mindset delen. Og det har virkelig sat nogen ting gang i mit eget liv. Han snakket om rigtig mange ting, som jeg nu selv har valgt at implementere i min hverdag, for at få en mere simple og stabil hverdag. Jeg ser rigtig frem til hvad det ellers bringer :D
For hver en snak jeg har med denne…
For hver en snak jeg har med denne mand, bliver jeg overrasket over for kompetent, erfaren og reelt interreseret i at hjælpe, han er! Hans mål er jo at skabe succescases - han kan ikke bruge folk som ikke gider det til så meget...
Godt nok ka' han være kontroversiel på SoMe - men på hans proffesionelle side, er der ik en finger at sætte. Så sikke noget bullsh*t & værre rod på FB, at de poster et opslag uden at tjekke op på den rigtige historie. Det her er ligesom at "wrongfully convicte" en mand med fængsel, som kun prøver at hjælpe. Han har hjertet med på rette sted først. Men vil heller ikke blive scammet selv. Der er så herre meget værdi i hans forløb. Både online og at snakke med ham.
Så hvis du reelt vil det her & er ambitiøs - & ikke bare søger et fake quick fix (findes ikke). Så er det her bestemt interessant for dig. Ps. Jeg sagde det ik er et quick fiks - korrekt - men det er way hurtigere, end hvis man selv skulle alle de her ting igennem.
Jeg personligt elsker at lære & selvudvikling. Så det er way bedre end netflix, at se hans forløb igennem for en som mig. Og se hvordan hans viden kan apply til de ting jeg gerne vil opnå.
Kan varmt anbefale Casper - og skam jer, whoever der sidder bag en anonym profil og prøver at hive ham ned.
Så til jer der har blod på tanden derude - glæder mig til at se jer thrive & måske arbejde sammen med jer i fremtiden😉🔥
Vh. Emil - først ven & nu han min coach (man ville ik hjælpe en ven, som giver ham værdi on other ways - hvis ikke han mente han reelt kunne hjælpe...)

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Jeg gik og var træt af det samme…
Jeg gik og var træt af det samme mønstre i mit liv, da skulle ske noget nyt.
Så mødt jeg Casper 🤩🤩
Wow tak Casper
For de værktøjet som du lære fra dig.🙏🏼
Jeg er evige taknemlig for at han sagde ja til at gi mig et skub i den rigtigt retning.

Super godt kursus
Super godt kursus, lavet af mand, med fuld sympati, som hjælper alt hvad han kan for at man kommer frem med kurset og for at man føler sig godt til pas samt finder den løsning, som passer bedst til dig
Super meget value for money!
Jeg har været en del af Freelance Mesterklasse siden sidst i August 2023, hvor jeg efterfølgende har set ALT materialet igennem. Det er så tydeligt at mærke, hvor meget Casper brænder for det han laver og at hjælpe andre. Der er ubegrænset 1-1 coaching med Casper selv, hvilket er helt specielt. Super meget value for money!
Casper is the best coach out there
Casper is the best coach out there! Turned my life around after talking to him
Virkelig gennemarbejdet forløb
Kan 100% stå inde for Freelance Mesterklasse👏🏼
Er lige for nyligt blevet en del af forløbet og Casper er en super kompetent og dygtig coach! Kan 100% stå inde for Freelance Mesterklasse👏🏼
Let's go!!
Fantastisk kursus
Jeg blev en del af caspers kursus for omkring 2 uger siden. Jeg har virkelig givet den gas. Det er virkelig et godt kursus, både forretningsmæssigt, personlig og mentalt. Det kræver hårdt arbejde og at man ligger tiden i det.
Men det er det hele vær, Casper tænker ikke kun på at det er en forretning. Men er der også for en personligt. Hvis man går igennem forskellige ting.
Jeg investeret i Caspers kursus i…
Jeg investeret i Caspers kursus i starten af 2024 og jeg er blevet mega positiv overrasket jeg fortryder ikke noget. Han er mega dygtig. Det kan klart anbefales

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Den bedste beslutning jeg har taget
Den bedste beslutning jeg har taget. Kan varmt anbefales!!

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Jeg investerede i Caspers forløb i slut…
Jeg investerede i Caspers forløb i slut 2023. 7 måneder senere lever jeg i dag fuldtid af mit eget Agency, samt har fået det skub jeg havde brug for. Uden Caspers hjælp kunne jeg ikke vinke farvel til kolde DK, og arbejde hvorfra jeg vil. August 2024, Fuengirola Here we come!
Casper hjalp mig ikke bare med, at starte mit eget Agency op, men med at udforske hele den online verden. Jeg lever ikke kun af mit agency, men også af Content Creation både på min personlige kanaler, men også af Amerikanske faceless kanaler.
Tak Casper

Svindler unge for penge!
Webinar.freelancemesterklassen .com eller freelancemesterklasse .dk
Kald det hvad du vil. (må han det trustpilot???) det gør stadig ikke, at der er dokumentation på at ejeren svindler mange unge for penge.
Hold jer langt væk! Og nej, dette er ikke en fake anmeldelse. Fald ikke for det!

Snyd og bedrag
Snyd og bedrag. Denne svindler og hans såkaldte kursus eksisterer kun for at fra unge mennesker deres hårdt tjente lommepenge og konfirmationsgave penge. Det er absolut ikke andet end varm luft og løgne. Spar på dine penge og ikke fald ikke for det

Svar från FB gruppe har angrebet med falske anmeldelser desværre
Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Svindel alarm😡😡👮👮

Svindler forløb
Svindler forløb! Han har startet en ny trustpilot profil! Gå ind og se på hans anden trustpilot, der er der en masse dårlige anmeldelser, der afslører hvor en forfærdelig person han er!

Pas på den her svindler
Pas på den her svindler , han har nu ændret sin trustpilot!!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.