Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Et domæne som vi slet ikke havde bestilt fornyelse af, blev fornyet uden vores accept. Herefter blev vi spammet dagligt med opkrævninger om en faktureret ydelse. En opringning til GratisDNS gav b... Se mer

Företagsinformation

1. DNS-leverantör
  2. E-postleverantör
  3. Internetoperatör
  4. Programvaruföretag
  5. Webbhotell

Skrivet av företaget

GratisDNS er en gratis DNS service for alle. Du kan altid oprette DNS og pege dit domæne på vores navneservere, helt gratis. GratisDNS is a free DNS provider for everyone. You can always setup and point your domain to our nameservers for free.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg har haft GratisDNS siden 2001

Jeg har haft GratisDNS siden 2001, og jeg har altid været super glad for dem. Jeg har så heller aldrig være i kontakt med deres support, for det har jo altid virket som det skal. Nu overgår de så til One.com, og så kan det være jeg også siger farvel og tak og flytter over på en anden service (fx AWS).

1 februari 2022

Upålideligt og grådigt

Da jeg for nyligt rykkede nogle domæner over til en udbyder som understøtter Terraform, og jeg efterfølgende slettede dem i min oversigt, skete det pludseligt at GratisDNS'es servere mente, de skulle anmode om at få tilbageført domænerne til dem. Men da jeg havde slettet dem i min oversigt, stod min bruger ikke længere som ejer af dem. For .dk-domæner kan man heldigvis gå ind og rette navneserveren hos DK-Hostmaster, men for .com-domæner skal man bede GratisDNS om auth-koden til domænet. Da jeg ikke stod som ejeren af domænet, ville de have 800 kr. per domæne, efter at deres system fejlagtigt havde flyttet navneserver-autoritet tilbage, fordi de åbenbart har svært ved at glemme.

Det er derfor en vittighed at ordet "gratis" stadig står i navnet.

17 september 2021

Glad og tilfreds bruger siden 2010

Jeg har brugt GratisDNS siden 2010, og nu igen registreret et domæne gennem dem. Det fungerer helt upåklageligt, og er hurtigt og automatisk. Den ene gang jeg havde brug for support var det hurtigt, venligt og effektivt.

19 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Arrogante og gammeldags - og absolut ikke gratis!

Vi køber et domænenavn for mange år tilbage af en udbyder som efterfølgende er gået konkurs. Vi har betalt vores regninger til udbyderen. GratisDNS kommer efterfølgende og vil have betaling igen, da de ikke har modtaget pengene fra udbyderen, hvilket kan siges at være OK - det er trods alt ikke GratisDNS som er skyld i udbyderens konkurs.

Vi får brev fra et inkasso firma hvor beløbet nu er 10 gange større end udgangspunktet. Vi har på intet tidspunkt modtaget faktura, og har derved ikke haft en chance for at vide at der var et udestående eller betale det.

Jeres kommentar er at i har sendt fakturaen med brevpost, hvilket vi ikke har modtaget. Det virker underligt at et såkaldt digital firma sender faktura med brevpost fremfor e-mail.

Jeg vil fraråde alle og enhver at handle med jer - det grænser sig i min optik til svindel!

Kan varmt anbefale Cloudflare.com, det er mange gange bedre end GratisDNS, deres kundeservice er ikke arrogante og de sender fakturaer digitalt (velkommen til det 20-århundrede)!

14 juni 2021

Dårlig, udspekuleret og 0 service

Dårlig, dårlig service! Jeg har en del domæner jeg ikke bruger. Ved oprettelsen skal man huske at læse deres "betingelser" der bl.a betyder at man kun kan opsige domæner mindst 30 dage inden fornyelse, og du hænger på den hvis du glemmer..

De sender dig en faktura for hvert domæne + en følgemail, og har man flere eller måske mange domæner, bliver det et større arbejde at tjekke og betale alle disse fakturaer.

De kan ikke finde ud af at sende folk een samlet faktura, som normalt er praksis, overskueligt og nemt.

Den ene stjerne er een for meget, men skal åbenbart markeres.

Ovenstående er rent ud sagt pisse irriterende, så for din egen skyld, drop dette firma.

7 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er jo gratis og det fungerer godt

Jeg har i rigtig mange år benyttet Larsen Datas gratis DNS-tjeneste. Det fungerer godt. Det er stabilt og det er let at anvende. Jeg har nok ca. 30 domæner, som jeg administrerer via GratisDNS over forskellige konti. Det er også let at flytte mellem forskellige konti og bestille redelegering hos DK-Hostmaster. Thumbs up for den gode, nemme og GRATIS service.

30 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alt i alt en gennemført negativ oplevelse.

Vi har et domæne hos GratisDNS/Larsen Data.

Vi skulle have ændret en mailadresse på en kontaktperson så vi kunne komme på selvbetjenings systemet - 800 kr.! Da koden bliver sendt uden oplysninger om hvem det er der har bestilt den, bliver den desværre lagt væk og den når så at udløbe inden den bliver lokaliseret. Ny kode 800 kr.!!!

Alt i alt en gennemført negativ oplevelse.

5 mars 2021

super tilfreds

jeg har brugt GratisDNS i mange årtier og har altid været super tilfreds, har fået effektiv hjælp og alle services har spillet fra starten.

6 januari 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Spamer med påmindelser om regning der skal betales.

Jeg føler det er SÅ nedværdigende, at firmaet begynder at sende 'påmindelser' om, at det nu snart at tid at betale regningen 2 (TO) måneder før regningen forfalder!
Herefter kommer 'påmindelserne' hver 14. dag, indtil man har betalt. Når man så tilmed har flere adresser, så dobler I bare op på spam rykkerne. Jeg kender intet andet firma, der benytter den fremgangs måde.

I går automatisk ud fra, at vi er skolebørn, som I er nød til at gentage en opfordring 3 gange over for, før den er forstået.
Sørgeligt!
Lad dog folk der har brug for denne 'service' selv tilmelde sig den – og nøjes så med at sende én regning til os andre. Men det er jo Jeres valg, hvordan I vil drive firma.

Mvh.

14 oktober 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vælg hellere en anden leverandør, det kan ikke undgå at blive bedre end GratisDNS.

Jeg var så uheldig at få oprette et domain navn hos GratisDNS/Larsen Data. Jeg har arbejdet med webudvikling i 25 år og har ellers domains et par andre steder, men overvejede at konsolidere alle domains et sted og ville lige prøve dem af. Det viste sig at være et dårligt valg...

Deres administrations system er helt vildt dårligt, jeg har ikke et så dårlige systemer i mange år.

På grund af det deres elendige selvbetjenings system kan man nemt komme i en situation hvor man har spørgsmål, eller behov for hjælp. Men som de eneste jeg nogensinde har set, så kræver de betaling for at give support!

Man får ingen varsling om hvornår et domain skal fornyes.

Man får blot en faktura, hvor de fra første adfærd truer med Inkasso. Ellers er fakturaen meget mangelfuld og rummer ikke de relevante informationer en faktura burde (produkt informationer, fakturererings periode, betalings frist, ...).
Plus de spammer dig dagligt fra du har modtaget første faktura til du har betalt.

Alt i alt en gennemført negativ oplevelse. Det er en af de få gange hvor jeg skriver en anmeldelse her på TrustPilot hvor det er ærgerligt at man ikke kan give mindre end 1 stjerne.

Jeg vil ikke påstå at det er en scam eller svindel forretning, -men de gør ihvertfald hvad de kan for at man skal få den oplevelse, når man først er så uheldig (eller dum) at købe noget hos dem...

12 oktober 2020

GratisDNS alias "Fup&Fidus"

Købte 12-måneders abonnement til 4 WEB-domæner hos GratisDNS. Hyrede efterfølgende en Multimediedesigner til at oprette websiderne for mig. Efter ca. 3 måneders abonnement var websiderne "blanke", hvilket jeg adresserede til GratisDNS Websupport. Her forklarede man hurtigt, at siderne - dem alle - var blevet hacket.
Jeg startede så forfra med oprettelse af websiderne. Efter 6 måneders brug af mine 4 købte og betalte 12-måneders abonnementer, modtager jeg mails for hvert abonnement, hvoraf det fremgår, at abonnementerne udløber om 6 måneder, samt at de mangler penge.
Jeg tænker, at siden jeg stadig har 6 måneder tilbage af mine købte og betalte abonnementer, så hastede det næppe med at "sende flere penge".
Det skulle efterfølgende vise sig, at det gjorde det. Kort tid efter fremsendte mails lukkede GratisDNS uden yderligere varsel ned for WEB-domænerne. Det vil sige ca. 6 måneder inde i købte og betalte 12-måneders abonnementer.
GratisDNS nægter efterfølgende at besvare mine skriftlige henvendelser desangående, hvilket er årsagen til denne bedømmelse.
GratisDNS fremstår for mig i bedste fald som et ualmindeligt uprofessionelt firma, hvor fokus er på indkassering af penge frem for at levere service svarende til eksisterende købte og betalte aftaler.
GratisDNS er for mig et "fup&fidus" firma, som man bør holde sig langt fra.

2 oktober 2020

Flueknepperi og bestemt ingen Service

Har en Domain igenem dem vil gerne flytte den over til min ny udbyder hvor jeg har alle andre domain. MEn Gratis DNS kan ikke / vil ikke sende den tilhørende kode til flytning samtidlig er det ikke muligt at få domain frigivet hos dem. Flot service. De bortforklarer med at de har sendt dokumenterne det eneste der kom var en blank mail ikke andet. Nu mener de at problemet ligger ved min mail udbyder. Aldrig Gratis DNS igen.

2 oktober 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvem siger nej til at spare tid?

1) GratisDNS er det nemmeste sted at købe nye domæner.
Køb af et domæne og opsætning af DNS tager langt mindre tid end andre steder.
Ikke mindst fordi GratisDNS også sælger og administrerer udenlandske domæner. Alene det har gjort mit arbejde betydeligt nemmere.
At handle alt et sted frem for at hoppe mellem en række sælgere og hostmasters. Det har sparet meget tid.
Når jeg ovenikøbet har en DNS konto hos GratisDNS bliver domænet oprettet med det samme automatisk i vores DNS og jeg sparer endnu mere tid. Genialt.
Derfor handler jeg altid domæner hos jer.

2) GratisDNS gør det nemmere at flytte hjemmesider mellem webhoteller.
Det forkorter tiden det tager at flytte mellem webhoteller betydeligt når jeg selv kan ændre i min DNS frem for at jeg skal vendte efter at nogen anden gør det.
Jeg skal ikke bruge tid på at fortælle en hostmaster, evt. i udlandet, at DNS ansvaret skal flyttes og jeg skal ikke vendte efter at det sker.
I stedet flytter jeg databasen og mine filer til nyt webhotel, jeg ændrer IP adressen et sted hos gratisdns.dk og det hele kører igen.
Derfor bruger jeg GratisDNS som min DNS server.

Kort sagt:
Jeg sparer og har sparet flere dage hvis ikke uger på mit arbejde når jeg køber domæner hos GratisNDS og bruger dem som vores DNS server.

Hvem siger nej til at spare tid?

4 september 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

One of the worst system ever

It is one of the worst system's I have ever used.
Save yourself the pain and trouble and use something else. Even if this looks cheap, you'll end up spending more of your own time. (which will cost you more overall)

13 augusti 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.