Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har udelukkende haft en god oplevelse med waxday. Produktet fungerer som det skal og er MEGET bedre end de billigere alternativer fra fx Normal. Jeg har tidligere brugt en anden hård voks, hvo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste løsning til hårfjerning! Jeg modtog mit wax-kid for et stykke tid siden, og jeg er simpelthent så positivt overrasket over hvor godt det er! Jeg har meget sensitiv hud, så barberskraber har al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en starter pakke. Selve pakken var ikke et problem, waxheateren eller voksperler. Produkterne var i god kvalitet. Jeg fandt dog en anden måde at fjerne hår på, som jeg fortrak og d... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med hårprodukter

Skrivet av företaget

Waxday blev etableret med en klar vision om, at vi ville udvikle markedets mest effektive hårfjerningsprodukt som samtidig skåner og plejer din hud, så du kan nyde din bløde og hårfrie hud i helt op til 4 uger uden irritation, stikkende hår eller røde knopper.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I har helt klart fået jer en blivende kunde

Jeg fortryder det tog mig så lang tid at få bestilt den startpakke som jeg ikke ønsker at leve foruden nu! Produktet lever helt klart op til mine forventninger og jeg skal blot finde tid til at tage det i brug 1 gang i måneden som passer perfekt til en travl hverdag! 👍

9 april 2022

Super fint:)

Super fint:)
God service
Det tager lidt tid at finde den rette teknik, men når man først finder ud af det, fungerer det godt.

17 februari 2022

Super fint

Super fint. Bestilte pakken om aftenen og den kunne allerede hentes morgenen efter. Produkterne er super fine og nemme at bruge

16 februari 2022

Jeg er fan :)

Jeg er fan! Fantastisk produkt - hurtigt og nemt at bruge, effektivt og billigt i brug. Jeg har altid fået voksbehandlinger på klinik da jeg kun har haft dårlige oplevelser med hjemmeprodukter men med WaxDay har det været en stor succes. Prøv det!

6 februari 2022

Formidabel kundeservice!

Formidabel kundeservice! De gør virkelig en indsats for deres kunder.

26 januari 2022

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at vi i fællesskab kunne finde en god løsning til dig over mail.

Rigtig god aften til dig 🤍

Mvh. Line, Team Waxday

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min pakke kom rigtig hurtigt

Min pakke kom rigtig hurtigt, og det er en fantastisk kvalitetsvoks der medfølger.

20 januari 2022

Hej Gitte

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at du har været glad for vores voksprodukter og leveringshastigheden 😊

Super godt produkt

Super godt produkt, lever op til det de lover, jeg har ingen allergi gener efter brug, som jeg har med anden voks 😊

20 januari 2022

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har været glad for dit køb, og at du ikke mindst ikke har reageret negativt på vores produkt, som med tidligere voks. Det er kun dejligt!

Skøn aften og vi håber at se dig på shoppen i nærmeste fremtid 🤍

Et rigtig godt voksprodukt

Et rigtig godt voksprodukt, man skal lige finde ud af at bruge det efter det køre det som en leg🤩
Jeg ville ikke undvære det!

16 januari 2022

Hej Jeannette

Tak for din anmedelse!

Det glæder os, at du er blevet så glad for vores produkter, at du ikke kan være foruden længere.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis du vil have resultater ligesom hos…

Hvis du vil have resultater ligesom hos kosmetologen, så er det helst sikkert waxday du skal have fat i. Ud over det åbenlyse lækre design, så er produktet fantastisk! ALDRIG har jeg oplevet et produkt, der fanger ALLE og jeg mener virkelig ALLE hår. Derudover er jeg langt mindre rød end jeg plejer, huden efterlades blød og så dufter det dejligt. Jeg er topfan!

14 januari 2022

Hej Nanna

Tak for din meget flotte anmeldelse!

Wow... Det giver et smil på læben at læse en anmeldelse som denne. Det glæder mig, at du er blevet fan af vores produkt og er glad for alt lige fra design til funktionen af produktet.

Jeg sørger for at give en high-five videre til teamet 🤍

Mvh. Line, Team Waxday

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var meget overraskende over hvor…

Jeg var meget overraskende over hvor let det var at bruge Waxday både det at varme wax op men også at det kom af så let, samt det efterlod huden med en del fugt

13 januari 2022

Hej Anna-Dorthe

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har fundet vores produkter nemme at arbejde med, og du føler vi er 5-stjerner værd, stort tak for det 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lynhurtig levering 👍👏jeg er maget…

Lynhurtig levering 👍👏jeg er maget allergisk men kan bruger den uden problemer 🤩

13 januari 2022

Hej Grazyna

Tak for din anmeldelse

Det glæder os, at du kan bruge vores produkter uden problemer til trods for din allergi.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.