WattsTheDeal Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The team is really helpful specially Cenk Sevilmis who has provided us with excellent quote and assisted us through smoothly. And he has assisted us when we faced an issue.. Recommended

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kleine 3 maanden geleden heb ik via dit bedrijf een batterij laten neerzetten in combinatie met een energiecontract. Installatie was vlot, alles mooi weggewerkt. De afgelopen 2 maanden was mn rekening... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cenk heeft me 5 jaar geleden in corona geadviseerd de prijzen vast te zetten. Achteraf de beste keuze die ik heb gemaakt waardoor ik niks van de vorige energie crisis heb hoeven meemaken. Paar maand... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden ons zakelijke energiecontract bij lopen bij een partij, maar kwamen er door Watts the deal achter dat er onrechtmatig veel te hoge tarieven werden gehanteerd. Watts the Deal heeft ons... Se mer

Företagsinformation

1. Kraftverkskonsult

Skrivet av företaget

Bij WattsTheDeal draait alles om resultaat. Onze op maat gemaakte adviezen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijf. We verdienen alleen als we de juiste deal vinden, wat onze experts motiveert om altijd het beste voor jou te bereiken. Of het nu gaat om stabiliteit met vaste contracten of het benutten van marktkansen met dynamische contracten, we zijn er om jou te helpen en te zorgen voor een succesvolle en duurzame relatie. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

That’s the deal !

Goed en duidelijk contact met Jeremy. Het was nog even spannend omtrent de opzegboete. Maar na een paar mailtjes was het toch goed gekomen. Een wat mij betreft goede DEAL afgesloten. Al met al goed geholpen !

2 april 2025

Denken met je mee

Al een jaar contract via Watts the deal. Hebben toen ons netjes geholpen met een verkeer contract in die tijd. Daarna goed contact gehouden en bij aflopen contract weer een nieuwe deal voorgesteld.

3 mars 2025

Cenk ontzettend bedankt!

Ik ben enorm goed geholpen door Cenk. Hij loodst je moeiteloos door de wir war aan informatie in de wereld van energie! Ik zat zelf een beetje met m'n handen in het haar, omdat ik een erergiecontract voor nieuwbouw bedrijfspand nodig had en door de bomen het bos niet meer zag.

Cenk heeft me direct efficiënt aan een goed contract geholpen. Hij beantwoord alle vragen duidelijk en geeft goede adviezen op het gebied van aansluitingen, laadpalen, zonnepanelen, verbruik e.d., die we zeker meenemen voor de toekomst.

Wat ik ook heel fijn vind is dat hij erg goed bereikbaar is en snel reageert en handelt met alles.

Daarnaast heeft hij ook meteen voor ons huidige bedrijfspand en voor mijn huis alles nagekeken en goede nieuwe contracten aangeboden. Ik ben echt blij en opgelucht dat alles nu goed geregeld is en Cenk is voortaan onze vaste energieadviseur!

14 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cenk Sevilmis van Wattsthedeal.nl heeft…

Cenk Sevilmis van Wattsthedeal.nl heeft voor mijn 2 horecazaken zojuist een geweldig voorstel geboden waardoor ik een flinke besparing heb op mijn maandelijkse gaskosten! Super goed geadviseerd waardoor ik, als leek een goede keuze heb kunnen maken!! Ik raad Whattsthedeal.nl iedereen aan!!

11 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer prettig contact met Cenk gehad.

Zeer prettig contact met Cenk gehad. Hij heeft ons snel kunnen voorzien van een voordeliger contract die voor de lange termijn een oplossing biedt. Later ook snel antwoord op mijn vragen en goede hulp in de overstap.
Bedankt!

9 december 2024

super en eerlijk

Voor ons is alles uitgezocht of het goedkoper kon qua contract. Net en goed gesprek gehad en uitgekomen dat ons contract in dit geval beter is dan wisselen. Eerlijk en duidelijk advies gehad.

27 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed advies voor een nieuw energiecontract

Graag wil ik Cenk hartelijk bedanken voor zijn uitstekende hulp bij het afsluiten van mijn nieuwe energiecontract, zowel zakelijk als privé. Hij nam de tijd om mijn wensen en behoeften goed in kaart te brengen en gaf duidelijke en transparante informatie over de verschillende opties. Cenk denkt echt mee met zijn klanten en heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen een scherp contract heb, maar ook een passend advies voor de lange termijn. Zijn professionele en vriendelijke aanpak hebben het hele proces zeer aangenaam gemaakt. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig energieadvies!

23 september 2024

Tevreden klant, sinds 2020

Inmiddels ‘onderhouden’ WT al verschillende contracten en contact met energieleveranciers, tot heden altijd goed advies gehad. Niet het idee dat ze ‘gesponsord’ worden door de grote energiebedrijven maar echt kijken naar de meest gunstige leverancier voor lange of korte termijn.

2 september 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.