Watertrade Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vid beställningen de 24 Juli 2025, har det inte levererats några flaskor. Vi har mailat vid 3 tillfällen om detta. inget svar. Den ordern betalades med kort, vi har inte fått tillbaka pengarna. Svårt... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Enkelt att beställa. Snabb leverans Precis som det ska vara. Nu blev det 4 av 5, hade dem skickat med en chokladkaka hade det kanske blivit en 5;-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en snabb och korrekt leverans. Fick förlängd returtid på mina tomma kolsyrepatroner i o m att den fjärde satt i maskinen. Vänligt och positivt bemötande när jag frågade om förlängd returtid.

Företagsinformation

1. Vattenfilterleverantör
  2. Butik med kökstillbehör
  3. Rörmokare

Skrivet av företaget

Beställ allt för ditt vattenbehov snabbt och enkelt, från CO2-flaskor till filter och vattensystem. Vi erbjuder 1 dags leverans på alla beställningar som görs före kl. 12.00, en returetikett för byte av CO2-flaskor och 2 års garanti på GROHE-system. Detta är bara några av de fördelar som gör Watertrade till den bästa helhetslösningen för dina vattenbehov.

Kontaktuppgifter

Bra

109 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hej Joakim,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, som altid. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hej Johan,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode og hurtige levering. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Mycket bra

Mycket bra, snabb leverans och trevligt mottagande

22 juli 2024

Hej Bengt,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du oplevede en meget god service og hurtig levering. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris. Fick även bra hjälp inför köpet

15 juli 2024

Hej Christer,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores priser og den hjælp, du modtog før købet. Det sætter vi stor pris på!

Vi ser frem til at kunne være behjælpelige igen.

Christian

Hej Elisabet,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede et hurtigt og nemt køb. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Watertrade

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Varorna anlände väl förpackade i…

Varorna anlände väl förpackade i förväntad tid.
Kommer beställa igen!

8 juli 2024

Hej Kent,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varerne ankom godt pakket og til tiden. Vi ser frem til at modtage din næste bestilling!

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans

8 juli 2024

Hej Percy,

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at hører du er tilfred med både vores priser og leveringen. Det sætter vi stor på!

Funkade kanon

Funkade kanon, mycket bra prisbild

2 juli 2024

Hej Karlsson,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores priser.

Hej Thorleif,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du fandt det hurtigt og nemt med refills.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

lätt att beställa på hemsidan

lätt att beställa på hemsidan, snabb leverans.

28 juni 2024

Hej Sabina,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille, og at vi kunne levere din vare hurtigt.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ganska smidigt att beställa nya tuber.

Ganska smidigt att beställa nya tuber.

Vore dock bra om det finns fler alternativ att köpa dem i butiker t.ex.

19 juni 2024

Hej Madelene,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille nye slanger. Vi forstår din frustration over manglen på fysiske butikker, men i øjeblikket fokuserer vi udelukkende på online salg fra vores hjemmeside. Dette gør det muligt for os at tilbyde et bredere udvalg og bedre priser til vores kunder.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tak for din forståelse og støtte!

enkelt och snabbt

24 juni 2024

Hej Per,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at kunne betjene dig, og at du synes det var nemt at bestille.

Christian

Hej Joseph,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at du synes vores service er fantastisk. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Leveransen gick inte iväg som utlovat…

Leveransen gick inte iväg som utlovat och jag missade därmed att kunna installera till midsommar. Paketet är fortfarande inte ens på väg. Uselt skött tyvärr av ett företag som annars verkar toppen.

18 juni 2024

Hej Giovanni,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du ikke har følt dig godt betjent i forbindelse med leveringen. Vi forstår din frustration over forsinkelsen, og vi beklager ulejligheden, det har medført.

Vi sendte din ordre den 18. juni, og den blev modtaget af Bring, men desværre blev pakken først leveret til dig den 24. juni. Vi arbejder på at forbedre vores leveringsprocesser for at undgå sådanne forsinkelser i fremtiden.

Tak for din forståelse, og vi håber at kunne betjene dig bedre næste gang.

Superenkelt och smidigt

Superenkelt och smidigt, jag hade sparat kartong från första flaskan så jag packade den tomma åkte till ombudet och hämtade min refillflaska öppnade lådan tog retursedel och satte på returpaketet tog mindre är 3 minuter och jag åkte hem med min nyfyllda tub, så smidigt :-) blir fler flaskor då jag håller på med nytt akvarieprojekt 2000 liter 3,5 m långt.

13 juni 2024

Hej Malte,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med CO2 til dine akvarieprojekter. Det lyder som et spændende projekt med et 2000 liters akvarium!

Mycket snabbt

11 juni 2024

Hej Joakim,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du synes din ordre gik hurtigt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tack för ett bra och snabb service

Lätt att hitta lätt hanterat snabb och smidig leverans

4 juni 2024

Hej Can,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en problemfri bestilling og levering.

Snabb service

Mycket snabb och korrekt service

27 maj 2024

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes forsendelsen gik hurtigt, og at du oplevede god service.

Hej,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.